gjejne e bejne, do zoti e ngaterrohen ne ndonje shqipo kokeshkret e do shikojme pastaj do nejne me rreugeve ashtu sic kan bere me me te huajt keta larot
gjejne e bejne, do zoti e ngaterrohen ne ndonje shqipo kokeshkret e do shikojme pastaj do nejne me rreugeve ashtu sic kan bere me me te huajt keta larot
jeshét prèmè ne aliarèm
jeshèm more jeshèm
po drita skeshèm
Une e kisha fjalen per othodhokset shqiptare o ilia jo per ata greke, e kam shkruar qarte me duket
Megjithate fjalet e atij zoterise i merr era sepse besoj se ai nuk ka fuqi ne punet e fese.(menyrat e zgjedhjes se figurave drejtuese te besimeve fetare une nuk e di si funksionojne, kete mund te na shpjegosh ti per te pasur me teper njohuri ,nese nuk e ke bezdi)ps; ortodokset shqiptare nuk i kercenon askush
Per kete emigrantin nuk ke asgje per te thene!?
MOS I NDY TEMAT no name
Ndryshuar për herë të fundit nga BLEDI_SH : 08-12-2012 më 13:46
Ilia,,,,,ortodokset shqiptare jane dhe do te jene ne themel te kombit'' shqiptar''dhe nuk besoj se e kane ndjere veten te fyer dhe aq me pak te kercenuar,,,jane te tjere ata qe i bien ketyre kembanave,,,,,ortodokset shqiptare pasardhes te denje te ,,,Themistokli germenjit,Jani vretos,Mihal gramenos,Petro luarasit,Kristo negovanit,Fan nolit,dhe se fundi Nikolla markut,ketij ''shqiptari''te madh kane ditur gjithmone se kujt gjaku i perkasin,,,,bile nje dhespoti para shume kohesh ja kane treguar,,,,,,,,,,,lut zotin te mos perseritet 97 se njerezit mbajne mend gjate,,,,,,,,![]()
Kisha Orthdhokse e ka per nder qe ka ne krye Kryepiskopin Anastas, njeriun qe nderohet e respektohet nga e gjithe bota,..ne shohim perpara dhe nuk merremi me 100 vjet te kaluara,...ne 97 shpetuan paq ata qe deshen te debonin Kryepiskopin nga Shqiperia, ..lus Zotin te mos perseritet me, se kete here nuk dihet se c`ndodh me keta
Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 09-12-2012 më 16:12
Duaje te afermin tend si veten
Krijoni Kontakt