Close
Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 50
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626

Dritan Hoxha, “Qytetar Nderi” i Vlorës

Dritan Hoxha, “Qytetar Nderi” i Vlorës

27 Nëntor 2012 Gazeta Shqip

Vlerësimi ka ardhur me propozim të kryebashkiakut Shpëtim Gjika

Këshilli Bashkiak i Vlorës, me propozim të kryebashkiakut Shpëtim Gjika, nderoi me titullin “Qytetar Nderi” i qytetit të Vlorës, Presidentin e ndjerë të “Top Medias”, Dritan Hoxha. Dritan Hoxha është vlerësuar edhe më parë në Tiranë, Prishtinë dhe Tetovë për kontributin e madh të dhënë përmes medias në bashkimin e shqiptarëve, unifikimin e gjuhës zyrtare shqipe, por ky vlerësim tjetër vjen në kuadrin e 100-vjetorit të Pavarësisë, pikërisht në qytetin simbol të Pavarësisë, Vlorë.

Kryetari i Bashkisë së Vlorës, Shpëtim Gjika, në fjalën e mbajtur para këshilltarëve të të gjitha forcave politike tha, se e bën këtë propozim në shenjë vlerësimi për kontributin e jashtëzakonshëm, që Dritan Hoxha bëri me punën e tij.

“Unë propozoj titullin ‘Qytetar Nderi’ për Presidentin e “Top Medias”, Dritan Hoxha, që edhe pse nuk është vlonjat, ka ditur nëpërmjet kompanisë që themeloi, të manifestojë, jo vetëm jetën e përditshme të shqiptarëve dhe të Shqipërisë, por të përcjellë me ngjyra të forta kombëtare dhe emocione të veçanta kombëtare gjithçka pozitive që ka pasur dhe ka Shqipëria”, tha Gjika
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Po per c'fare nderi flet ky Gjika?! "Nderi" qe i ka bere ky individ Shqiperise eshte trafiku i vajzave shqiptare ne trotuaret e Italise, trafik malli e me pas "krijimin" e top mafies me familjen e kryekriminelit Enver Hoxhes. Po si nuk i vjen turp ketij Gjikes?! Po cfare nderi i beri Vlores, vlonjateve, Shqiperise e shqiptareve ky individ i dhunshem?!
    Po lere pastaj bashkeshorten e ketij individi, qe fillon e ngre ne piedestal burrin qe dha jeten si hero ne timonin e ferrarit me dashnoren?
    Kjo eshte bashshorte moderne. C'fare Turpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiii.
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-04-2010
    Vendndodhja
    unided states of europe
    Postime
    682
    Nuk eshte mire te gjykosh te vdekurit,por te shpallesh nje '' gjobaxhi'' si Dritan Hoxha qytetar nderi eshte turp dhe paradoks!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Dritan Hoxha ngriti nje perandori mediatike qe konkuronte mediat Evropiane, e per kete kane folur mediat me ne ze ne Europe. Sec ka bere me jeten personale eshte dicka tjeter , te gjithe personalitet me fame boterore ne jeten e tyre private kane caluar. Le ti japim hakun qe i takon dhe mos tregojme nihilizmin karakteristik Shqiptar ne gjithcka qe na rrethon.

Pastaj se sa e meriton per te qene nje qytetar nderi i Vlores kjo eshte pune tjeter, kesaj nuk ja bej dot lidhjen.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Ju keni fituar 1 pik Maska e naqeta
    Anëtarësuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    Ju muslimanet si keni problem se merrni nga 4 gra ...
    tani paskeni fillu mos me i pas problem dhe dashnoret ...
    gogja mire :P
    fetare hipokrita ..
    A don, e s'din, a din e s'don !

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga naqeta Lexo Postimin
    Ju muslimanet si keni problem se merrni nga 4 gra ...
    tani paskeni fillu mos me i pas problem dhe dashnoret ...
    gogja mire :P
    fetare hipokrita ..
    Une se gjykoj njeriun nga organet gjenitale por nga mendja dhe aftesia per te kthyer endrren dhe te pamunduren ne realitet.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Dritan Hoxha ngriti nje perandori mediatike qe konkuronte mediat Evropiane, e per kete kane folur mediat me ne ze ne Europe. Sec ka bere me jeten personale eshte dicka tjeter , te gjithe personalitet me fame boterore ne jeten e tyre private kane caluar. Le ti japim hakun qe i takon dhe mos tregojme nihilizmin karakteristik Shqiptar ne gjithcka qe na rrethon.

Pastaj se sa e meriton per te qene nje qytetar nderi i Vlores kjo eshte pune tjeter, kesaj nuk ja bej dot lidhjen.

....po c'fare jete personale or ti mik, ai ka ber trafik femrash e menaxhim prostitutash neper trotuaret e Romes.
    Nuk di a ke moter apo grua or ti mik?
    Po ky ka qene nje bandit qe po kerkojne te na e imponojne si moralin e shqiptareve ....... por zoti vonon, por nuk harron thote nje fjale popullore.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Pastaj se sa e meriton per te qene nje qytetar nderi i Vlores kjo eshte pune tjeter,
    kesaj nuk ja bej dot lidhjen
    .
    po eshte e thjeshte mo..shpetimi po don te rivalizoje kryeministrin e shqiperise..kedo qe gjen ne rruge e merr dhe e ben qytetar nderi..clidhje ka rexhep qojsa per tu bere qytetar nderi i vlores..apo pse doli ne mbrojtje te revolucionit demokratik te vonuar kur te gjithe e denuan ate..po clidhje kishte me vloren ish ambasadori amerikan qe ngjan me gjarprerin me syze..apo thjeshte pse ketij ambasadori nuk i pelqente sali berisha..clidhje kishte me vloren dritan hoxha..apo pse ky mafioz trafikoi dhjetra vajza edhe vlonjate drejt italise dhe me parate e fituara nga bi.tha e femrave shqiptaere krijoi median e tij..

ja pra kush behet qytetar nderi i vlores..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga Mike Oldfield Lexo Postimin
    ....po c'fare jete personale or ti mik, ai ka ber trafik femrash e menaxhim prostitutash neper trotuaret e Romes.
    Nuk di a ke moter apo grua or ti mik?
    Po ky ka qene nje bandit qe po kerkojne te na e imponojne si moralin e shqiptareve ....... por zoti vonon, por nuk harron thote nje fjale popullore.
    Une nuk punoj as ne SHIK dhe nuk jam as DALLAVERE qe te merrem me llafe lart e poshte. Une po flas ne baze te asaj qe shikoj.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    kennedy kishte dashnore gjysmen e aktoreve familja e kennedit ishte familje mafioze e prap se prap esht ni prej presidentave ma te nderum e respektum ne amerik
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Faqja 0 prej 5 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •