Pyetin atje!?
Mendoja se i dijne te gjitha!
Do nderroja kombesine per te ruajtur fene
Do nderroja fene per te ruajtur kombesine
Pyetin atje!?
Mendoja se i dijne te gjitha!
Mos u mėrzitni se huriet janė vetėm pėr muslimanėt.Kurse pėr juve janė unreal.Kjo ėshtė thjesht punė besimi sepse ju thjesht BESONi se ska hurie,kurse edhe neve thjeshtė besojmė se ka hurie sepse argument e kemi fjalėn e Allahut,kurse ju skeni asnji argument dhe nuk mundet ta demantoni.
Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.
E kam ndermend te behem musliman 2 sekonda para se te vdes.
Ka thene zoti,kurre s'eshte vone te kthehesh tek une.
Hyrijet e mia nuk i merr njeri tjeter.
OK?
Edhe faraoni kur ra nė zorr dhe e pa realitetin dhe sinqerisht besoj nė Zot,por kjo nuk i vlejti dhe vdiq si kafir.Por urtėsia islame na mėson nji thėnje tė vėrtetė : Kurrė mos urrej me teprim sepse nji ditė mund tė bėhesh pjestar i saj dhe do tė vie turp nga urrejtja e madhe qė ke pasur pėr dikė.
Poashtu edeh mos duaj me teprim dikė sepse nji ditė ai mundet tė tė bėeht armik i joti,pra bėhu mesatar edhe nė urrejtje edhe nė dashuri.
Fitorja e vėrtetė i takon Allahut dhe besimtarėve por qafirat kėtė nuk e kuptojnė.
Edhe faraoni kur ra nė zorr dhe e pa realitetin dhe sinqerisht besoj nė Zot,por kjo nuk i vlejti dhe vdiq si kafir.Por urtėsia islame na mėson nji thėnje tė vėrtetė : Kurrė mos urrej me teprim sepse nji ditė mund tė bėhesh pjestar i saj dhe do tė vie turp nga urrejtja e madhe qė ke pasur pėr dikė.
Poashtu edeh mos duaj me teprim dikė sepse nji ditė ai mundet tė tė bėeht armik i joti,pra bėhu mesatar edhe nė urrejtje edhe nė dashuri.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga rromanoku : 26-11-2013 mė 14:49
E kam ndermend te behem musliman 2 sekonda para se te vdes.
Ka thene zoti,kurre s'eshte vone te kthehesh tek une.
Hyrijet e mia nuk i merr njeri tjeter.
OK?
Ky e paska gjet tamom a?
Ne fakt pergjigjen me te bukur te ketij sondazhi do ta jepte Noli i madh
![]()
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
TilVolioR (07-01-2014)
Krijoni Kontakt