Close

Rezultati i Sondazhit: Cili është heroi më i madh i Kombit

Votues
205. Nuk mund të votoni në këtë sondazh
  • Adem Jashari (përfshirë tërë familjen e tij)

51 24.88%
  • Gjergj Kastrioti - Skënderbeu

123 60.00%
  • Luan Haradinaj (dhe Shkëlzen Haradinaj)

2 0.98%
  • Zahir Pajaziti

8 3.90%
  • Ridvan Qazimi - Komandant Lleshi

1 0.49%
  • Ismet Jashari

1 0.49%
  • Tahir Sinani

1 0.49%
  • Mujdin Aliu

0 0%
  • Agim Ramadani

1 0.49%
  • Salih Çekaj

1 0.49%
  • Dikush tjetër

16 7.80%
Faqja 0 prej 50 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 497
  1. #-9
    Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516

Kush është heroi më i madh i Kombit?

Desha të pyes anëtarët e forumit se cili mendoni se është heroi më i madh i Kombit, gjithashtu cilin e keni më tepër simpati që ju ka lënë përshtypje si me biografinë e tij ashtu edhe me luftën çlirimtare të tij?!
    Kombi mbi të gjitha

2. #-8
    Shqiperia eshte Evrope Maska e iliria e para
    Anëtarësuar
    24-04-2002
    Vendndodhja
    Cunami ne Indonezi zgjati per disa minuta, kurse ne trojet tona 500 vjet.
    Postime
    4,907
    Ti cuni i apske harruar hero te vertette dhe paske futur ne liste nejrez qe as 20% te shqiptareva as qe kan degjuar per ta. Nga shqiperia nuk paske!!!!
    Po Ise Boletinin, Bajram Currin, Dede Gjon Lulin, Vellezerit topulli... etj etj...ku jane?
    Per mua 1 eshte ma imadhi, ai i pari, por ne kete liste ka shume tjere qe i ke harruar.
    Lumi ka ujin e paster ne burim

Kombi mbi te gjitha

3. #-7
    i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    17-12-2010
    Vendndodhja
    ne boten e çudirave
    Postime
    3,776
    Votova per Jasharet po sme duket e drejte kjo matja e heronjeve. Nuk ka nje mase per te matur heroizmin. Ndoshta eshte i vecante rasti i Jashareve dhe jo vetem ne historine shqiptare po edhe ate boterore dhe ate jo vetem per permasat por edhe per qellimin e flijimit. Ne princip ska hero te vogel ata jane te gjithe te medhenje.
    AUTOCHTHONOUS

4. #-6
    Dominus Albanae Maska e Geri Tr
    Anëtarësuar
    17-08-2009
    Vendndodhja
    Tirana the Shitty Metropolis
    Postime
    1,837
    FAIL si teme,ka me te madh se Gjergj Kastrioti ?????
    Të gjitha gjërat që ne shohim apo duken, janë vetëm një ëndërr brenda një ëndrre

5. #-5
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    12-05-2009
    Vendndodhja
    Iliri
    Postime
    2,914
    Heronjet te gjith jon te mdhenj.Ata qe ju perkushtuan liris per mëmedhen , dhe flijuan gjdo gje ne jet ,per mua jon heronj ,te pa vdekshem me vet emrin hero.
    Qerqizin e Mic Sokolin ,Shpend Dragobin ,Bajram Curri, Luarasin ,Negovanin,Vojo Kushin e shum tjer qe komb yn i ka heronjet me ne numer por fatkeqsish ne paq i len ne harres.De Rada ,Noli,Migjeni.Kristoforidhi e plot tjer te pushkes e te pendes qe per mua jon heronj.
    S votova per nji sepse te gjith jon te mdhenj me vet emrin hero i kombit.
    Gjaku i tyre i beft drit gjith shqiptaris.

Vouuuuuuuuuu At gjergj Fishten ,mu thaft gjuha se e harrova.

6. #-4
    i/e regjistruar Maska e landi45
    Anëtarësuar
    10-04-2008
    Postime
    1,711
    hazis gjurra

7. #-3
    i/e regjistruar Maska e Sharri-Liburna
    Anëtarësuar
    13-09-2009
    Vendndodhja
    ne toke
    Postime
    2,171
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Desha të pyes anëtarët e forumit se cili mendoni se është heroi më i madh i Kombit, gjithashtu cilin e keni më tepër simpati që ju ka lënë përshtypje si me biografinë e tij ashtu edhe me luftën çlirimtare të tij?!
    ti quni,sa paske nis me lexu per herojt komtar,per gjergjin ket e din dhe femija si ty,po tjeret ku i le,e sa u perket ketyre tjereve,duhet te ik kjo gjenerat,e pastaj sternipat e tu mujn me ba nji sondazh,se nuk e din kush jan me te vertet,e ndoshta historin e shkruajn shkit,e mujn me i shpall si heroj te shqiptareve.
    PS. Gjergj Kastrioti,qenka pas adem jasharit??? mos e pyet budallen se te tregon vet!!
    Ndryshuar për herë të fundit nga Sharri-Liburna : 12-05-2011 më 11:32

8. #-2
    Ekstremist Islamik Maska e ximi_abedini
    Anëtarësuar
    27-02-2010
    Vendndodhja
    nga KOSOVA e SHQIPERIS
    Postime
    2,800
    Citim Postuar më parë nga Illyrian_King Lexo Postimin
    Nuk mund te veqoj ndonje sepse ka shum qe smundem te dalloj dhe nese do veqoja patjeter qe do gaboja sepse ka shum emra te tjer qe ti si ke permndur por edhe ne media nuk jan te njohur por kan ber ate te cilen shum pak shqiptar e kan be

me dhimbsen shum ata ushtar qe kan ra ne prita te tradhtuar nga shoket e tyre dhe per fat te keq ne luften e fundit kemi shum deshmor shum komandant te vrar ne prita e pas shpine
    Përderisa është dikush në Qiell që më mbron...
    Nuk ka askush në Tokë që më mposhtë...”

9. #-1
    i/e regjistruar Maska e medaur
    Anëtarësuar
    21-06-2006
    Postime
    865
    Gjergj Kastrioti.Nuk lind me shqiptar i tille
    SHQIPERIA MBI TE GJITHA

Atdhetar n'damar Maska e Illyrian_King
    Anëtarësuar
    11-03-2011
    Vendndodhja
    Shqipëri Etnike
    Postime
    516
    Citim Postuar më parë nga iliria e para Lexo Postimin
    Ti cuni i apske harruar hero te vertette dhe paske futur ne liste nejrez qe as 20% te shqiptareva as qe kan degjuar per ta. Nga shqiperia nuk paske!!!!
    Po Ise Boletinin, Bajram Currin, Dede Gjon Lulin, Vellezerit topulli... etj etj...ku jane?
    Per mua 1 eshte ma imadhi, ai i pari, por ne kete liste ka shume tjere qe i ke harruar.
    Po i,e nderuar ke të drejtë andaj lash të hapur opcionin e fundit "Dikush tjetër" ku mund të votoni nëse keni simpati për dikë tjetër pos ketyre të përmendurve në sondazh, disa për mahi, e disa pernime tani kanë filluar t'i tregojnë emrat e herojve tjerë si p.sh Lorik Cana apo Lulzim Basha të permendur në këtë temë.

Citim Postuar më parë nga Sharri-Liburna Lexo Postimin
    ti quni,sa paske nis me lexu per herojt komtar,per gjergjin ket e din dhe femija si ty,po tjeret ku i le,e sa u perket ketyre tjereve,duhet te ik kjo gjenerat,e pastaj sternipat e tu mujn me ba nji sondazh,se nuk e din kush jan me te vertet,e ndoshta historin e shkruajn shkit,e mujn me i shpall si heroj te shqiptareve.
    PS. Gjergj Kastrioti,qenka pas adem jasharit??? mos e pyet budallen se te tregon vet!!
    S'të paska dhanë nana edukatë hiq.
    E para nuk je i obligum me vizitu çdo temë që hapet.
    E dyta nuk e kom radhitë as Adem Jasharin para Gjergj Kastriotit, e as para Mujdin Aliut mirëpo thjeshtë këtu kom paraqitë emrat paushall, e disponimi i forumistëve vlerëson.
    E treta, nuk i harrova të tjerët, fakti se kemi shumë heronj e lash edhe rubrikën e fundit "Dikush tjetër" nëse ki naj preferencë tjetër urdhëro voto aty.

Me t'mira!
    Kombi mbi të gjitha

Faqja 0 prej 50 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •