Close
Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 31 deri 40 prej 64
    i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anëtarësuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162

Për: Kapet vrasësi i djalit të antiterrorit në SHISH, një pedofil në Tiranë

Nuk arrij t'i imagjinoj prinderit e kesaj femije, ne cfare dhembje duhet te ndihet nena e tij.....Ngushellime, ngushellime e uroj qe Zoti t'i jape force.....Ky njeri duhet te kishte qene izoluar me para, duhet bere shume kujdes me gjera te tilla. Shume e pabesueshme me duket vecse, qe te kete njerez te tille ne Shqiperi......

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,380
    Postimet në Bllog
    22

10-vjeçari kthehet tek familja, rrëfen ferrin në shtëpinë e Prrenjasit, ka bashkëpunëtorë

22:00- Është kthyer më në fund tek familja e tij 10-vjeçari i shpëtuar sot në Laprakë. Pas shumë orësh rrëmbim, ai më pas është marrë në pyetje në polici nën praninë e psikologut, duke rrëfyer për tmerrin në shtëpinë e Prrenjasit.

Vogëlushi ka thënë në polici se rrëmbyesi i tij fliste në telefon me shokët dhe ka dëgjuar që ai t’u ketë thënë, ‘hajde merreni se është gati’. Në këto rrethana policia po ngre edhe një pistë tjetër se Prrenjasi ka patur edhe bashkëpunëtorë në aktet e tij.

Kërkimet për gjetjen e trupit të Julian Çelës

21:49-Pasi e ka vrarë Julianin, Ardian Prrenjasi ka treguar se ai e ka mbështjellë me batanije dhe e ka hedhur në kazanin e mbeturinave të lagjes ku banon, bën me dije A1 Reporter.

Këtë gjë ka synuar të bëjë edhe me djalin e shpëtuar sot. Policia do t'i fillojë në mëngjes, hetimet, në këtë zonë, për shkak të vështirësisë në kërkime gjatë natës dhe kohës së gjatë që ka kaluar.

Hetimet vazhdojnë me zbulimin e makinës, që ka bërë transportin e kazanit të mbeturinave të asaj zone dhe përqendrimin e kërkimeve në një pikë të caktuar.

Gjykata vetëm e gjobiti Prrenjasin për rrëmbimin e një të mituri në vitin 2008

Gjykata e Tiranës vetëm e ka gjobitur me shumën prej 600 mijë lekësh, Ardian Prrenjasit, i cili akuzohej në vitin 2008 për rrëmbimin e të mituri.

Zbulohet vendimi i gjykatës, për ngjarjen e ndodhur më datë 30.04.2008. Kjo ka bërë të mundur lirimin e Arsian Prrenjasit, i cili sot është autor i vrasjes së Julian Çelës si dhe i rrëmbimit e përdhunimit të një tjetër të mituri.

Vendimi i Gjykatës

Sipas vendimit të gjykatës, ngjarja pati ndodhur me date 30.04.2008 rreth orës 04.00, ku i pandehuri Ardian Prrenjasi, pasi ka mbaruar punë ka pirë alkool me dy shokë të tij në orën 05.00 dhe më pas ai ka marrë rrugën për në banesën e tij.

I pandehuri, rreth orës 11.00, i cili kishte konsumuar shume alkool, ka ndaluar para derës së një banese private të shtetases Zeqine S, ku aty ka parë dy djem të mitur duke luajtur dhe pa i njohur fare i është drejtuar njërit prej tyre dhe konkretisht kallëzuesit Mario A.

Ai i ka kërkuar ta ndihmojë duke i marrë çelësat e shtëpise ne xhepin e tij me arsyetimin se i kishte duart e papastra.

Kallëzuesi Mario A ia ka nxjerrë çelësat të pandehurit pa menduar për keq , ku ky i fundit i ka kërkuar të miturit qe t’i hapte derën e shtëpisë, duke e ftuar atë qe të hynte brenda.

Kallëzuesi ka hapur derën dhe pasi janë futur brenda ai i është drejtuar Mario A. duke i thëne se “tashmë ishte i marrë peng, se babai i tij duhej të paguante para dhe në rast të kundërt ai nuk do ta linte djalin të dilte nga banesa e tij ”.

Situata e krijuar ka qenë e tensionuar për të miturin, i cili i lutej të pandehurit që ta linte të lirë, ndërkohë jashtë banesës bërtiste kushëriri i Mario A. pasi ai konstatoi se Mario po vonohej.

Ne ato momente i mituri shfrytëzoi rastin dhe u largua nga banesa ku së bashku me kushëririn e tij, Edvin A, shkuan tek familjarët e tyre dhe u treguan për ngjarjen e ndodhur e më pas shkuan në komisariatin e policisë nr. 3, ku bënë dhe kallëzimin përkatës.

Në rrethanat e lartpërmendura, Organi i Prokurorisë ka filluar procedimin penal nr 1623 i vitit 2008 ndaj të pandehurit Ardian Prrenjasi, duke e akuzuar atë për veprën penale të parashikuar nga neni 110/1 të K. Penal.

Hetimi i çështjes ndaj të pandehurit, Ardian Prrenjasi, është bërë pa mase sigurimi. Para se të fillojë shqyrtimi gjyqësor i çështjes, i pandehuri Ardian Prrenjasi, bazuar në nenin 403 të K. Pr. Penale, kërkoi që të procedohet me gjykim të shkurtuar në gjendjen që janë aktet e prokurorit, duke shprehur pendim të thellë për kryerjen e veprës penale të parashikuar nga neni 110/1 të K. Penal nga ana e tij.

Gjykata, pasi mori mendimin pozitiv të prokurorit, bazuar në nenin 404 të K. Pr. Penale, pranoi kërkesën e të pandehurit, pasi çmoi se çështja mund të zgjidhet në gjendjen që janë aktet e prokurorit dhe procedoi me gjykim të shkurtuar.

Gjykata krijoi bindjen e bazuar në prova se i pandehuri Ardian Prrenjasi është autor i veprës penale të parashikuar nga neni 110/1 i Kodit Penal e për rrjedhojë duhet te përgjigjet penalisht.

Rrëfimi: Unë vrava Julian Çelën

Ardian Prrenjasi ka bërë një rrëfim tronditës në polici, teksa ka pranuar se ka vrarë 10-vjeçarin, Julian Çela.

Lajmin e kanë konfirmuar burime të policisë së Tiranës për “News 24”. Në këtë mënyrë zgjidhet në mënyrë tragjike misteri i zhdukjes së të birit të nëndrejtorit të antiterrorist në SHISH, Skënder Çela, i cili rezulton i zhdukur prej 30 nëntorit 2012.

“E kam vrarë Julian Çelën që ditën që e rrëmbeva me 30 Nëntor, pasi sapo e futa në shtëpi filloi duke bërtitur. Nuk e njihja më parë, por e futa në shtëpi pasi i thashë të më blinte një paketë cigare."

"Trupin e kam mbështjellë me një batanije dhe e kam hedhur në koshin e plehrave pranë shtëpisë në një kohë, kur erdhi makina e grumbullimit. Kam qëndruar në këmbë në cep të rrugës dhe kam parë kur makina mori koshin ku kisha hedhur kufomën dhe e hodhi në karrocerinë e saj. Më pas kam hyrë i qetë në shtëpi”,- kjo ka qenë dëshmia e Ardjan Prrenjasit.

45-vjeçari, i arrestuar mesditën e sotme si autor i rrëmbimit të 10-vjeçarit me iniciale A.Cani ka dhënë dëshminë rrënqethëse edhe për të miturin, Julian Çela.

Ardian Përrenjasi, baba i 3 fëmijëve, i divorcuar, i dyshuar si vrasës serial i fëmijëve, është kapur sot në flagrancë, pasi pasditen e djeshme kishte rrëmbyer një tjetër fëmijë 10-vjeçar, të cilin po bëhej gati ta vriste sot, në shtëpinë ku jetonte me qira në Laprakë.

Ardian Prrenjasi rezulton si person me precedent penal, pasi është akuzuar se ka abuzuar seksualisht me të mitur si në shtetin grek, ashtu edhe në vendlindjen e tij, Librazhd.

Kronologjia e ngjarjes

Është gjetur në banesën e një personi të dyshuar si maniak seksual, Ardian Përrenjasi, një fëmijë 10-vjeçar, i humbur prej natës së mbrëmshme.

Vogëlushi, emri i të cilit ende nuk bëhet i ditur, është djali i një polici të burgjeve. Denoncimi është bërë nga vetë prindërit e tij gjatë orëve të mbrëmjes së djeshme, atëherë kur është vënë re mungesa e djalit.

Bëhet e ditur se, i dyshuari Ardian Përrenjasi është në pranga dhe banesa është bastisur, gjithashtu dyshohet se ka pasur abuzime.

Ai ka pyetur babanë e fëmijës, i cili tha se "djali ka dalë dje nga ora 5 e gjysmë pasdite ka dalë te luaje me shokët, nga ora 7 kërkuam ne qendra interneti dhe komshinj dhe shyqyr zotit policia e gjeti, dyshuam tek personi, por nuk e njohim, unë s'e njoh fare.

Djalin e kemi parë, por atë e ka marrë policia, nuk mund të them gjë për të. Ia kemi lënë në dorë drejtësisë. Djali është në klasën e katërt në shkollë".

Banorët e një ndërmarrjeje dyshuan se brenda një banese kishte diçka te çuditshme, kësisoj u njoftuan banoret e lagjes dhe u thirr policia.

Në sajë të dyshimeve të ngritura, policia ka bërë të mundur që ta gjejë 10-vjeçarin në banesën e një shtetasi, Ardian Përrenjasi, i cili dyshohet se është maniak seksual ndaj fëmijëve.

Sipas informacioneve paraprake dyshohet se ndaj 10-vjeçarit të jetë abuzuar seksualisht, megjithatë hetimet e mëtejshme do të zbardhi ngjarjen.

Ndërkaq, sipas informaciaoneve 45-vjeçari është i dyshuar edhe për zhdukjen e Julian Çelës, i zhdukur që prej 10 nëntorit.

Bëhet fjalë për zonën pas ish-shkollës së partisë, në rrugën “Dritan Hoxha”, ku rrugicat e pandriçuara krijojnë terrenin e duhur për të humbur më tej çdo gjurmë.

/Shekulli Online/ Përgatiti: E.L/E.D/

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    02-08-2009
    Postime
    193

shum i paafte eshte shteti. ai i paska dhen provat me koh si pedofil dyshoj se ka ndonje pisllik ne kete mes ne vend qe te izolohej dhe te damkosej eshte len i lir. eshte gabim tragjik qe u hoq denimi me vdekje keta monstra duhet te ekzekutohen menjeher

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

“Skandali”, gjykata dënoi vetëm me gjobë ‘monstrën’ për rrëmbimin e një të mituri

TIRANE- Maniaku seksual Ardian Prrenjasi, duke hedhur “lot krokodili” i ka shpëtuar drejtësisë, në vitin 2008, duke marrë vetëm një dënim me gjobë, edhe pse akuzohej për mbajtjen peng të një fëmije.

Në vendimin e firmosur nga gjykata më 14 nëntor 2008, Prrenjasi, është dënuar me 90 mijë lekë gjobë dhe për shkak të gjykimit të shkurtuar, përfundimisht do të paguante vetëm 60 mijë lekë gjobë, pasi mbajti peng të miturin M.A. Gjykata pasi ka shqyrtuar çështjen, shprehet se ky dënim është i mjaftueshëm, për rehabilitimin e 45-vjeçarit dhe nuk është i nevojshëm izolimi i tij nga shoqëria.

Dënimi vetëm me gjobë i Prrenjasit, i ka dhënë mundësinë sërish atij ti kthehet “zanatit të vjetër” duke kryer më pas dhe krimet e rënda, abuzimin me vrasjen e Julian Çelës, si dhe abuzimin me të miturin A.C, i cili për fat të mirë iu hoq nga kthetrat në momentet e fundit para se ta vriste.

VENDIMI
    Sipas vendimit të gjykatës, ngjarja kishte ndodhur me date 30.04.2008 rreth ores 04.00 i pandehuri Ardian Prrenjasi pasi ka mbaruar pune ka pire alkool me dy shoket e tij deri ne oren 05.00 dhe me pas ai ka marre rrugen per ne banese. I pandehuri rreth ores 11.00, i cili kishte konsumuar shume alkool ka ndaluar para deres se nje banese private e shtetases Z. S, ku aty ka pare dy djem te mitur duke luajtur dhe pa i njohur fare i eshte drejtuar njerit prej tyre dhe konkretisht kallzuesit M. A, te cilit i ka kerkuar ta ndihmoje duke ia marre celesat e shtepise ne xhepin e tij me arsyetimin se i kishte duart pis.

Kallzuesi M. A ia ka nxjere çelesat te pandehurit pa menduar per keq , ku ky i fundit i ka kerkuar te miturit qe ti hapte deren e shtepise duke e ftuar ate qe te hynte brenda. Kallzuesi ka hapur deren dhe pasi jane futur brenda ai i eshte drejtuar M. A duke i thene se “ …tashme ishte i marre peng…. se babai i tij duhej te paguante para dhe ne rast te kundert ai nuk do ta linte djalin te dilte nga banesa e tij”. Situata e krijuar ka qene e tensionuar per te miturin, i cili i lutej te pandehurit qe ta linte te lire, nderkohe jashte baneses bertiste kusheriri i M. A pasi ai e pa qe M po vonohej. Ne ato momente i mituri shrytezoi rastin dhe u largua nga banesa ku se bashku me kusheririn e tij E. A shkuan tek familjaret e tyre u treguan per ngjarjen e ndodhur e me pas shkuan ne Komisariatin e Policise Nr 3 ku bene dhe kallzimin perkates .

Ne rrethanat e lartpermendura Organi i Prokurorise ka filluar procedimin penal nr 1623 i vitit 2008 ndaj te pandehurit Ardian Prrenjasi duke e akuzuar ate per vepren penale te parashikuar nga neni 110/1 te K.Penal.

Hetimi i çeshtjes ndaj te pandehurit Ardian Prrenjasi eshte bere pa mase sigurimi. Para se te filloje shqyrtimi gjyqesor i ceshtjes, i pandehuri Ardian Prrenjasi bazuar në nenin 403 të K.Pr.Penale kërkoi qe te procedohet me gjykim të shkurtuar ne gjendjen qe jane aktet e prokurorit duke shprehur pendim te thelle per kryerjen e vepres penale te parashikuar nga neni 110/1 te K.Penal nga ana e tij. Gjykata pasi mori mendimin pozitiv te prokurorit bazuar në nenin 404 të K.Pr.Penale pranoi kërkesën e të pandehurit, pasi çmoi se çështja mund të zgjidhet në gjendjen që janë aktet e prokurorit dhe procedoi me gjykim te shkurtuar.

Gjykata krijoi bindjen e bazuar ne prova se i pandehuri Ardian Prrenjasi eshte autor i vepres penale te parashikuar nga neni 110/1 i Kodit Penal e per rrjedhoje duhet te pergjigjet penalisht.
    (e.m/BalkanWeb)

---------------

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

sa dhimbje per femijen. i vogli cka hequr. sikur te mund ta ktheja kohen mbrapsh
    "Më e mira është armike e së mirës"

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

nuk ka ngel krim pa u ber ne shqiperi
    shqiperia duhet te vej ligjin me vdekje se ndryshe .........
    Partizoni

dua ate qe me do Maska e ELDORADO
    Anëtarësuar
    14-01-2003
    Vendndodhja
    atje ku jam rrit qysh i vogel se u lodha tu bredh
    Postime
    817

me varje ne mes te shqiperis per kete kafshe , kaq kisha per te komentu
    DHE NJE DITE TE GJITHE DO TAKOHEMI ATJE.....

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

Citim Postuar më parë nga Brari Lexo Postimin
    bravooooooooooooooooo policia..
    krimineleve sa vjen e po u shtrengohet laku..

bravo zoti burgaj. drejtori i pergjithashem e gjith agjentet e policise qe zbulojne monstrat..

ngushellime familjeve te percelluara ne shpirt nga ky perbindeshi..
    ca po thua mor brar, policia nuk zbuloi asgje eshte populli qe njoftoi policin , te ishte per policin ky do vazhdonte te vriste akoma, ku dihej qe kishte precedente te tilla sa qe nje gjyqtare e kasaj qeverie e e kishte gjobit me 60mij lek per nje veprim te tille si ky rrembimi i te miturit .
    turp policia thuaj me mire
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

i/e regjistruar Maska e Brari
    Anëtarësuar
    23-04-2002
    Postime
    18,826

duhet te dali populli ne demonstrat e te kerkohet vendosja e ligjit per denim me vdekje.
    pa kte ligj nuk ka shtet.

frika ruan vreshtin.

cdo njeri ne shqiperi pa kte ligj te denimit me vdekje eshte i denuar me vdekje.
    o na vrasin kur shkojm te pi nje kafe.. o na vrasin kur ecim ne pun ton me biciklete.. o na vrasin kur duan te na vjedhin varset nga qafa..
    o na vrasin kur duan te vrasin nje rivalin e tyre dhe zbrazin 300 fishek mbi rivalin e 1 atij e 299 per ne tjeret kalimtare.. o na vrasin kur duan te na vjedhin shtepine.. o na vrasin kur kalojm naten ne nje rrugice.. o na vrasin kur shkojm te bejm dy dit pushim ne plazh.. o na vrasin kur i kundeshtojm se na i shajn grat apo motrat.. mamate apo femijet.. pra na vrasin kudo e kurdo kur duan ata..
    kurse ne u a hame mu-tin.. vrasesve..
    nji her u a hame mbasi na vrasin e ikin..
    por u a hame dhe kur kapen e qeshin ne gjyq nga se e dine se nuku i denon ligji me vdekje..

pra kriminelet po bejne pallë..

ne po dridhemi..
    po jetojm si lepuj..

qo eshte..
    ose qy eshte muhabeti..
    lexoni cthot prudenci..

e tmerrshme..
    ne 2013 femija gjendet ne sketerre.. i pa-shtet i pa mbrojtur pa prinder pran apo police.. me nja kanibal perballe.. ne shtetin antar te natos.. ne shtetin ku ka celular dhe qeni e cjapi.. dhe mercedes cdo 2 metra..por askush nuk i del zot femijes se vogel..
    e tmerrshme..

kush e ngushellon familjen e djalit.. nenen e tij e babane..
    askush..

ja perdhunuan femijen e ja vrane..

e tmerrshme.

nuk do guxonin as ky as shabon nurja as oriku e altini..as aldo bari e caushi.. as ai mallakastrioti qe vrau burr e gru e i dogji te gjalle.. as ziver maskat e tjer e tjer kanibale..po te ishte ligji me vdekje..
    do mateshin mire..
    Ndryshuar për herë të fundit nga Brari : 18-03-2013 më 12:14

i/e regjistruar Maska e xhori
    Anëtarësuar
    25-12-2006
    Vendndodhja
    MARCHE
    Postime
    1,518

duhet bere keshtu
    Emri:  ja.jpg

Shikime: 443

Madhësia:  64.4 KB
    jeshét prèmè ne aliarèm
    jeshèm more jeshèm
    po drita skeshèm

Faqja 4 prej 7 FillimFillim ... 23456 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •