Saint Kosmas Aetolos (1714-1779) e barabartë me Apostujt
*****Profecitë e plotë e Shën Kosmas nga
Aetolia Greqia, i cili ishte një Hieromonk më Shenjtë
Mount Athos.
"Kur ju do të shihni" anijen një mijë "në ujrat greke, atëherë ajo
do të vijnë. "Saint Kosmas Aetolos
Nga "Kosmas e Aetolia" libër nga Mitropoliti i Augustinos Florina
Kantiotis, ed. Vëllazëria ortodokse Misionar "Kryqi", nga i cili është
numëron. Profecitë gjithashtu janë shtuar nga dorëshkrimet e tjera të përmendura
në librin "Saint Kosmas Jeta AETOLOS, dhe profecitë" nga z teologut
Triantafyllou, dhe punë shkëlqyer i murgeshave në një abaci e Manastirit St Kosmas Aetolos 'në
Megadendro Termo, Nun Efthymia: "Profecitë e Shën Kozmait Aetolos në histori." (Shih
më në fund të këtij teksti). Shënime shtuar nga Leontios Monahos Dionysiatis (LMD) e Shenjtë
Mount Athos.
+ + + + + + +
1. "Kjo do të jetë një ditë Roman (greke) dhe me fat kush jeton në këtë mbretëri."
(Ai përdoret për të thënë këtë në pjesë të ndryshme të robëruar Greqinë, e cila më pas fitoi lirinë e tyre
nga zgjedha turke).
2. "Oh mal i bekuar, sa shpirtra të grave dhe fëmijëve ju do të kurseni, kur
vitet negative vijnë! "(Ai tha se kjo profeci në Siatista, Greqi veriperëndimore, dhe
gjetkë përballet malet, të cilat në kohën e Revolucionit grek ishin strofkat e
gra dhe fëmijë).
3. "Ju këtu, që janë gjetur deri në këto male të larta janë me fat, sepse këto
do të ju mbajë larg nga ligësitë shumë. Ju do të dëgjoni dhe ju nuk do të shohin rrezikun. Tre
orë ose tre ditë ju do të vuajnë. "(Ai u tha në rajonin e Siatista).
4. "Fakti dëshiruar do të vijë për brezin e tretë. Kjo do të shihet nga tuaj
nipërit "(Ai u tha në Himarë -. Kjo profeci shumë e rëndësishme e Shën, i cili
nursed shpresën sweetest e kombit të robëruar grek, morën verifikimin e mahnitshme. Sepse
koha e çlirimit të Kombit në fakt është brezi i tretë nga viti profetizoi se
nga Saint, sepse siç e dimë, çdo brez është vlerësuar në 25 vjet).
5. "Nuk do të vijë një kohë për armiqtë tuaj për të marrë edhe hirit nga zjarri, por nuk
nuk e ndryshojnë besimin tuaj si të tjerët do. "(Ai u tha në Siatista).
6. "Unë keqardhje ju për shkak të krenarisë që ju keni. Këmbën im nuk do të hap këtu përsëri. Dhe nëse ju
nuk ndalet këto gjëra që ju bëni, arbitraritetit dhe grabitje, ju do të shkatërrohen.
Në këtë degë, ku ju rri shpatat tuaja, ajo do të vijë një ditë që jevgjit do të ul receptorin e telefonit
instrumentet e tyre muzikore. "(Ai u tha në fshatin e Shën Donatos, Souli).
7. "Nuk do të vijë kapele të kuqe dhe pastaj anglezët për 54 vjet, dhe pastaj ajo do të
të bëhet romake (greke) "(Ai u tha në Cephalonia në çlirimin e Ishujt Jon. -
"Kapele Kuq" janë quajtur ushtarët francezë nga ngjyra e tyre gjatë kapelë
Periudha e Napoleonit. Kjo profeci gjetur përmbushjen mahnitshme. Sepse pas Venedikasit the
Ionian Islands janë marrë përsipër nga francezët, dhe pas largimit të tyre ka ardhur anglisht,
Qëndrimi cilit zgjati 54 vjet, që janë sa më shumë të profetizuar nga Shën. Në vitin 1810 në anglisht
kapi Ishujt Jon. (Me përjashtim të Korfuzit, i cili u dorëzua në 1815 për Campbell, dhe në vitin 1864
ata ia dha në Greqi).
8. "Kufijtë e romakët do të jenë Vovousa (lumit Aoos)." (Kjo u tha në Old
Arta). -Ajo që ndodhi tashmë, shih profeci tjetër. LMD-
9. "Prej aty do të vijnë romakët". (Kjo profeci u tha nga Shën Prevezës në
tregon se një pjesë e kontinentit nga i cili do të vinte ushtrinë e lirisë. Kjo ndodhi
në 1912). - 2 -
10. "Vuajtjet do të jetë shumë më tepër. Mos harroni fjalët e mia. Lutuni, të veprojë dhe të durojnë
në mënyrë të qëndrueshme. Deri plaga e kësaj pemë aeroplan mbyllet, fshati juaj do të robëruar dhe
pakënaqur. "(Ai u tha Tsaraplana, Vasilikon sot i Epirit. Plaga e avionit ishte
mbyll në vitin 1912, viti i çlirimit të Epirit. Akti do të thotë të punojë vetë për të liruar dhe nuk
pasive të presin të tjerët për ju çliruar - LMD).
11. "Kur do të vijë dëshiruar?" Pyeti në Saint Tsaraplana e Epirit. "Kur këto
vijnë së bashku, "iu përgjigj Saint tregon dy fidanë. (The fidanë u rrit, majmur dhe
u bashkuan së bashku në vitin 1912).
12. "Dëshiruar do të vijë kur dy festimet e Pashkës vijnë së bashku." (Në fakt, në
1912 festimet shpallja dhe Pashkët përkoi).
13. "Pasi ajo është e mbyllur (pemë degët e) dhe shufra është i mbyllur brenda, atëherë do të
vijnë dëshiruar. Nuk do të jetë një shenjë dhe mos kini frikë. Shkoni kur dielli shkon poshtë
me ato male (Homalia dhe Merope), e cila do të shpëtojë shpirtrat shumë. Mos e merrni
asgjë me ju, vetëm për të shpëtuar jetën tuaj dhe e keqja nuk do të zgjasë më shumë se 24 orë. "
14. "Fshatrat e luginës do të vuajnë trazira, ndërsa në këmbët e Kissavos Mt ata
do të fle dhe zgjohem skllevër të lirë. "(Ai u tha në Larisa).
*15. "Nëse kjo selvi është tharë nga lart, Greqia do të lirohen. Nëse kjo është tharë nga
fund, nuk do të jetë i lirë. "(Ai u tha në Zelenitsa (Prasia) të Evritania).
16. "Me vështirësi do të vijë" (Saint është duke iu referuar të dëshiruar).
17. "Kur ju do të shihni" anijen një mijë "në Detin e Bardhë, atëherë ajo do të vijë."
(Assemblage Shumë e madhe e anijeve (detare) në Egje-Deti-Bardhë e cila është e kundërt me
Detit të Zi. Për më shumë shih profeci 62th LMD-).
18. "Kur ju do të shihni" anijen një mijë "në ujrat greke, atëherë ajo do të vijë."
19. "Kur ju do të shihni" anijen një mijë "në ujrat greke, atëherë ajo do të jetë
zgjidhur çështjen e Konstandinopojës (Stamboll) "(Saint Kosmas këtu nënkupton flotën e
Siguria në det të gjithë planetin. Shih No 62 për më shumë - LMD).
20. "Ajo do të vijë papritur. Ju duhet të keni një qese me grurë varur në derë. Kjo
do të bllokojë ju në largimit. A nuk e lënë atë. Marrë atë me ju për të ushqyer fëmijët tuaj. "
21. "Në Vlorë (Vlorë, në Shqipëri) do të jetë shkatërrimi. Trupat do të vijnë për të çliruar
vend. "
22. "Në Boukormae do të derdhet shumë gjak."
23. "Kur keni dëgjuar se filloi lufta, atëherë ajo është afër."
24. "Ato fshatra të cilat janë në afërsi të rrugës një shumë do të vuajnë." (Jetë larg nga Egnatia
Highway & pαrα-Egnatia! -LMD).
25. "Dropolis do të vuajë për shkak se vendi është i zhveshur." (Zona e Epirit të Veriut, i mbushur me
Vreshtat pastaj, por jo pemë që mund të fshehin njerëzit gjatë luftimeve. Pra Saint Kosmas
solli fidanishtet ulliri me vete dhe u tha njerëzve nuk të rrushit të bimëve, por ullinjtë dhe pemë të tjera.
Tashmë profecia është vërtetuar shumë herë. - LMD).
26. "Dropolis do të jetë e plotë të trupave." (Në "Luftën e Përgjithshme" si Shën quajtur luftën e tretë botërore
-LMD).
27. "Korrat e këtij viti do të jetë e humbur nga Dropolis pjellore dhe - nënën time! -
sa gjaku do të derdhet. "
28. "Pellgje dhe shkëmbinj në Dropolis do të mbushet duke lënë." (Në Shqiptare
dorëshkrim, profecia është si vijon: "malet, luginat dhe fushat e Dropolis do të jetë
e plotë të refugjatëve ").
*29. "Ju, në fshatrat e Pepeli, gabimisht do të kenë frikë. Ju nuk do të mbajë ndonjë dëm.
Vetëm fëmijët tuaj të cilët do të jenë në rrugë ju do të ulërini për të. "
**30. "Të antikrishtë do të largohet, por do të vijë përsëri. Pastaj ju do të ndjekin ato të kuqe
Apple Tree ". (Kjo do të thotë pemë selinë e kuqe-flamur antikrishtë përkatësisht gjakatar
armiq, ndoshta në Mekë apo vendet myslimane. -LMD)
31. "Ajo do të vijë kur dy verë dhe dy festimet Pashkëve do të vijë së bashku."
(Lirimi i Epirit të Veriut nga regjimi ateist e Hoxha ishte në vitin 1991, që përkon the
festa e Pashkëve dhe Ungjillizim në kalendarin e vjetër, e cila ishte në përdorim në kohën e Shën
Kosmas. 2 herë e mirë-verë në greqisht do të thotë të mirë kohë referohen parë për përmbysjen e - 3 -
komuniste-ateiste-sundimi dhe demokratizimi i vendeve të Evropës Lindore dhe
së dyti, për situatën në përgjithësi të mirë ekonomike të asaj kohe. LMD)
32. "Trupat e huaj do të vijë, Krishtin ata do të besojnë në të, gjuhë që ata nuk do të
e di ... "
33. "Nuk do të vijë një herë një turmë të huaj që do të besojnë në Krishtin. Por ju nuk do të
e di atë. "
34. "Me të tjerët që ju do të fle me të tjerët dhe ju do të agojë." (Ai do të vijë papritmas.
LMD). Profecia 149 në dorëshkrimin e Triantafyllou thotë: "Në mbrëmje ne do të
fle pa merak dhe në mëngjes do të gjejmë rrugët e mbushura me një turmë të huaj. "
35. "Ju do të shihni tre familje në një shtëpi."
36. "Ju do të shkojnë të banojnë diku tjetër, dhe të tjerët do të vijnë për të banuar në vendin tuaj."
37. "Ju do të shihni 40 kuaj të jetë i lidhur deri në një kunj." (Makina me motor 40 kuaj fuqi).
*38. "Shumë do të humbet nga uria."
39. "Të pasurit do të bëhet i varfër dhe të varfër do të vdesin." (Shqetësimet jo vetëm fizike, por
edhe pasuria shpirtërore, sepse ajo është komprometuar gjithnjë nga mosha korruptuar, për shkak të
Degradimi i përgjithshëm i materializmit, mëkat, imoralitet dhe. LMD)
40. "Një grusht prej ari një grusht miell." 81 i Triantafyllou: "Ata do të gërmoj në e tyre
Shtëpitë për të fshehur (gruri) për bukë. Kushdo që do të ketë fshehur një pjesë e saj, nuk do të guxojnë për të shkuar
në mullirin. Ata do të bluaj në mulli dore. "(Kjo është vërtetuar e vërtetë edhe gjatë Luftës së Parë Botërore
II. -LMD).
41. "Do të vijë koha që grekët do të luftojnë njëri-tjetrin. Unë rekomandoj Concord
dhe dashuri. "
42. "Ju do të shihni ushtrinë e rregullt, dhe ju do të shihni rebelët (gueril). Ju do të vuajnë shumë
nga e fundit e tyre. "
43. "Ata do të kërkojnë nga ju pushkë. Kanë të dyfishtë, të japë një dhe për të mbajtur të tjera. Pushkë
do të shpëtojë jetën e 100. "(që do të merren seriozisht në konsideratë nga ana e ishullit. LMD). Në
99 i librit nga Triantafyllou: "Trupat e huaj do të vijë, Krishti do të besojnë, gjuha
nuk do të dinë. Ata do të kërkojnë armë. Ju duhet të keni të dyfishtë. Ju jepni një dhe
mbani të tjera. Me të tjerët ju do të fle me të tjerët dhe do të agojë. "
44. "Do të vijë koha kur objektet memec dhe memec do të menaxhojë në botë." (Nga
"Memec dhe memec", në "alala & balala" greke, Saint do të thotë makina pashpirt të ndryshme
shpikje. Ata zëvendësuan dhe të gjithë më të zëvendësojë duart punës dhe të dominojnë në jetën e
njerëzit si idhujt e adhuruar reja nga bota materiale-mendje. - Memec janë kompjuterët,
praktikisht qetë dhe memecët janë makina zhurmshme Bii ... Buu ...-LMD)
45. "Shkaku i luftës së Përgjithshme do të vijë nga Dalmaci." (Nga atje gjeti rastin
i 2 luftërave të mëparshme Botërore. Sepse të dyja Franz Ferdinand Archduke, të cilit vrasje (28 qershor
1914) ka shtyrë Luftës së Parë Botërore dhe Hitleri i cili filloi një të dytë, ishin
Austriakët. Nga atje, ndoshta Kosova, mundësi tashmë është duke u përgatitur për të filluar
e treta, si dhe - LMD)
46. "Shkaku i luftës së përgjithshme do të vijnë nga Dalmaci. Pari do të ndahet dhe Austrinë
atëherë Turqia. "(Austro-Hungaria u shpërbë në vitin 1918, dhe zënë e saj në
Toka e kaluara e Jugosllavisë ndarë pas vitit 1990, kështu që është koha e Turqisë tani. - LMD)
47. "Shkatërrimi do të bëhet nga një njeri me zbokth (Cassidiari në greqisht)." Profecia
në dorëshkrim shqiptar raportuar si vijon: "Shkatërrimi do të vijë nga një i verbër
dhe njeriu me zbokth "(njeriu me zbokth -. është ai që po vuan nga cassida = alopecia ose zbokth Por ajo.
na kujton gjithashtu, i Cassidics ose Chassidics, një degë e hebrenjve, pa doktrinave të mira në lidhje me
Zot. Të verbrit janë shpirtërisht jobesimtarët, jo-pagëzuar, dhe zbokth alegorike janë ato
ka kontraktuar gjithashtu një sëmundje në kokën e tyre që është mendore. Shih gjithashtu 80
profeci. - LMD)
48. "Ata do të përpiqen për të zgjidhur atë me stilolaps, por ata nuk do të jenë në gjendje. 99 herë nga lufta dhe
një nga stilolaps ".
49. "Nëse fuqitë 3 janë gjetur për të rënë dakord, asgjë e keqe nuk do të ndodhë me ju."
50. "Nëse çështja është zgjidhur nga lufta ju do të vuajnë fatkeqësi të shumta. Në tre vende
njëri do të mbetet ... "- 4 -
51. "Do të vijë koha kur ju nuk do të dëgjoni (= mësuar) asgjë." (Fundi i
komunikimit, radio, televizorë, etj Verified dhe në Shqipëri, ku kishte Hoxha
njerëzit në një gjendje të tmerrshme me 50 darika ari e bukës në ditë për person, dhe për të parandaluar revoltën ai
izoluar ata nga e gjithë bota dhe ai u thënë se Greqia dhe Perëndimi të jetojnë më keq! -
LMD)
52. "Çfarëdo që ata kërkojnë prej teje t'u dhënë atyre. Vetëm të shpëtojë jetën tuaj." Edhe 107 e
Triantafyllou thotë: "Dyert do të mbyllet Njerëzit do të jenë të frikësuar për të marrë jashtë.".
53. "Nëse ata gjejnë argjend si ata ecin, nuk do të përkulet për të marrë atë. Por, për një kalli ata
do të vrasin njëri-tjetrin duke u përpjekur për të marrë atë më parë. "(Kjo pastaj do të ndodhë uri të tmerrshme. Çfarë ushqimi për të gjetur
pastaj në supermarket! Përveç urisë nga privimit të mallrave, nuk është nga një
Dorëshkrimi i Vassiliki urisë Vassilopoulou edhe për shkak të ushqimit të pamjaftueshëm: "Enët e tua do
të jetë i plotë, por ushqimi nuk do të jetë i ngrënshëm ". Dhe: "Do të vijë koha kur ju do të keni të gjithë
mallrat, por nuk do të guxojnë për të ngrënë ato, - dorëshkrimin e Athanasopoulos. Gjenetikisht
modifikuar, ushqimi i ndotur, etj - LMD)
54. "E keqja do të vijnë tek ju nga mësoi (arsimuar)." (Shpikjet e të
mësuar duke përfshirë sistemin modern grabitqare ekonomike, për të cilën në të vërtetë ne jemi krenar! Në
Arnea Halkidiki thënë: "Kur të rinjtë do të sundojë nuk do të jetë e keqe." Gjithashtu: "Refugjatët nga
Lindje do të vijë në ndihmë të Maqedonisë ". Ata erdhën dhe vijnë kthyerit, etnike greke
dhe kryesisht ortodokse të krishterë: rusët, gjeorgjianët, ukrainasit, etj LMD)
55. "Ose tri ditë ose tre muaj apo tre vjet ajo do të durojnë." (Konfirmuar në shumë
raste të luftuar për çlirimin e territoreve greke nga turqit. Një profeci tjetër thotë: "Apo
. dy ditë ajo do të zgjasë, apo dy muaj "Për Epirit të Veriut Shën tha:" Liria juaj do
të jetë pak më herët ose pak më vonë se përfundimi i çështjes së Kostandinopojës ". -
Dorëshkrimi Kalyvopoulou LMD).
56. "Koha do të vijë kur nuk do të ketë këtë harmoni, si në ditët tona, në mesin e
njerëzit dhe klerikët. "(dmth. në kohën e tij Shën Kosmas pranon marrëdhënie harmonike midis
klerikët dhe laikët. -LMD).
57. "Kleri do të jetë më e keqe dhe më i paditur i të gjithëve." (Kur St Kosmas u thënë
kësaj, disa nga klerikët e audiencës resented dhe i tha: ". Oh shenjtë, fyerje e madhe për ne"
Dhe Shën përgjigj: "Ah, çfarë jam unë nuk jam unë nga klasa juaj unë po ju them se ky?
ditë do të ndodhë ". dorëshkrimin e Kalyvopoulou, nga revista" Northern Epirus ". etike
shkeljet vijë më parë. Pastaj dominon turbullimit shpirtëror, i cili është pasuar me origjinë
në pavërtetësi, madje edhe në herezi. Këtu ai flet etike si në (shumë keq) dhe gënjeshtra (më
pabesët) keqbërje p.sh. Pan-fe.
Në një tjetër dorëshkrim, "Kleri do të bëhet si laikëve, dhe vë njerëzit si
Kafshët "gjithashtu:" Dëgjoni. krishterët vëllezërit e mi. Do të vijë koha kur nuk do të jetë kjo
harmoni, e cila është e pranishme, mes popullit dhe klerikëve. Kur një prifti do të shkojnë në një
shtëpi layperson, pasi ai do të largohet, ata (laypeople) do cense me temjan. Nëse ai do të
ulen në një krevat, pas largimit të tij, ata do të tundin (të pastër) atë. Në qoftë se njerëzit ndeshen me një prift
në rrugën e tyre, ata do të kthehen dhe nuk do të vazhdojnë rrugën e tyre. "Dorëshkrimi i
Kalyvopoulou-LMD).
58. "Në Konstandinopojë do të derdh gjak aq shumë sa që një 3 vjeçar viç do të notuar në të."
Gjithashtu, sipas ed. e "Mikra enzimë" (brumë pak) nga fshati termo, Trihonetes në
Greqia 2003, ai tha: "6-vjedh njeri dha City, dhe 6-vjedh njeri do të marrë atë."
59. "Fat kushdo që do të jetojë pas luftës së përgjithshme. Ai do të hani me lugë argjendi ..."
60. "Pas luftës e përgjithshme do të jetojnë së bashku ujku me qengjin."
(«Αnd do të kullosin ujku me qengjin dhe leopardi do të rrijë me fëmijë», siç tha
profeti Isaia: 11:06. Kjo ndodh në të shumimit të Ungjillit, sipas Shën Vasilit
Madh: "... Parashikuar shoqërinë e kombeve allogeneic ', e cila ishte për t'u bërë në Krishtin,
flet-si-Isaia se ". -39 fjalim të Lajmërimit-. Pastaj lig-ujq
shpirtërisht janë transformuar në devotshme qengja. Por sipas Shenjtë Gojartit: "Ujku e quan
Shkrimi i Shenjtë e-predator-pasur, mish qengji të varfërve ". MPG-50. faqe 437 - Pra, gjatë "Blink" të
Krishtërimi Orthodhoks pas WWIII, kjo folje e Shën Kosmas do të bëhet edhe shpirtërisht dhe
secularly. -LMD). - 5 -
61. "Së pari do të vijë një pseudo-romake (false greke). Të mos besojnë në të. Ajo do të largohen
prapa. "
62. "Kjo do të mblidhen të" 1000 marinës anijeve "në Skaloma (Agioi Saranta) dhe redvested do të vijnë, për të luftuar për ju." ("Ne flasim për një" Marinës mijë anije. "Kjo nuk është vetëm
anijet tona. Kjo është një flotë ndërkombëtare të të njëjtit mendim si kombet pjesëmarrëse në operacionet e sigurisë
. rreth botës "Kjo është nga faqja zyrtare e marinës amerikane:
http://www.navy.mil/navydata/leaders...s.asp?q=11&c=2) Pra, është koha ... tani! -LMD.
63. "Turqit do të shkojnë larg, por do të vijnë përsëri dhe do të arrijë deri në
Hexamilia (6-milje vendndodhja). Së fundi ju do të përzënë ata jashtë në "pemën Kuq Apple".
Nga turqit 1/3 do të vritet, e treta tjetër do të pagëzohen, dhe vetëm 1/3 do të shkojë
për Red Tree Apple Tree Red Apple "" (".: Vendndodhja, të cilën imagjinata e grekëve skllavëruar
vënë në thellësitë e Azisë së Madhe, të parë dhe të Pr. 30).
64. "Pra, shumë ngjarje të tmerrshme do të ndodhë, që nënat do të lindë para kohe
nga frika e tyre. "
65. "Kafshët nuk do të lihet. Ata do të hanë ato. Hani edhe ju me ta. Në Tzoumerka
ju do të merrni farën (race e tyre). "(Kushdo që do të parashikojnë të le të shkojnë në male të larta, larg nga
rrugët! -LMD). Në dorëshkrim shqiptar ne lexojmë: "Kuajt nuk do të lihet Dhe ju do të shkoni.
me ta. Nga (Mount) Tzoumerka ju do të merrni race e tyre përsëri. "
66. "Mos të bëjë shtëpi të mëdha. Yard-mure për të bërë, kështu që ata nuk vijnë brenda. "(Shën
Kosmas thotë këtu se njerëzit me shtëpitë e mëdha dhe luksoze, shpesh humbasin ato kur luftërat
fillojnë, sepse ata janë konvertuar zakonisht në shtëpitë apo shtabet e ushtrisë, si
ndodhi gjatë Luftës së Parë Botërore 1 dhe 2 nga forcat pushtuese. Por për të bërë të rrethuara
oborre me portat, kështu që ata nuk mund të vijnë lehtë për grabs, ambiente të mbyllura. - LMD)
67. "Ata do të vendosë një taksë të madh ju dhe të padurueshme, por nuk do të arrijë deri." (Natyrisht
diçka e madhe do të ndodhë, si shpërthimi të luftës të madh. Konfirmuese janë dy
Profecitë e mëposhtme).
68. "Ata do të vënë një taksë për pulat dhe në dritare". (Dmth. kafshët dhe shtëpitë, të cilat
ndodhur tashmë, në mënyrë që ngjarjet janë afër. Ajo mbetet vetëm ENLISTMENT e mëposhtme
Profecia! - LMD)
69. "Ata do të kërkojë për të marrë ju si ushtarë, por ata nuk do të arrijë deri". («Aleatët»
Plani dhe luftërat e tjera për paqe! Albright -U.S. Sekretarja e Shtetit u thënë-kur NATO
bombardoi Serbinë se ndërhyrjet e tilla do të jenë të vazhdueshme për 25-50 vjet! Por planet e Perëndisë janë
ndryshme! - LMD)
70. "Turqit do të informohet nga 3 ditët e fshehta më shpejt se të krishterët". (
Shqiptare dorëshkrim ka profecinë e mëposhtme: "Turqit do të kuptojnë atë tri ditë më herët
se të krishterët ".
71. "Kur ju dëgjoni se lufta u kap nën (në jug), atëherë ajo do të jetë
së shpejti. "
72. "Nëse lufta është kapur nën, ju (grekët), do të vuajë vetëm pak. Nëse është kapur
nga lart (e Veriut), ju do të shkatërrohen. "(Arsyeja-fillim-do të jetë nga lart dmth
Dalmaci - Kosova, e cila tashmë ishte me ndërhyrjen e NATO-s në vitin 1999, dhe është fillimi i
Lindje - Perëndim ballafaqimi i interesave brenda Rendit të Ri Botëror, por do të merrni kapur nën
(Në jug) - LMD).
73. "Shkëmbinjtë dhe gropa do të jetë e plotë të njerëzve."
74. "Ajo do të vijë papritur. Ajo do të jetë ose kau në fushë apo kali në
kati shirje. "(tetor ose korrik. LMD-)
75. "Është e trishtueshme për mua të them atë për ju: sot, nesër, ne presim, etje uri e madhe
se edhe mijëra dhënien e monedhave të arit ne nuk do të gjeni disa bukë. "(Rreth etja aty
është, nga koleksioni i Vassiliki Vassilopoulou, profecia e Kosmas Shën: "Të çezmat do
drejtuar të thatë dhe lumenjtë do të jenë pista "Gjithashtu nga Kalyvopoulou mbledhjes:". do të vijë koha
kur do të jetë i madh dhe thirst djalli do të shkojë rreth në gropa me pumpkins e tij të plotë të
ujë. Ai vetëm do të japë të tij ". Thelb i referohet në epokën e Antikrishtit dhe
njerëzit e shënuara me shenjën e tij ose një chip -. LMD) - 6 -
76. "Pas luftës (e përgjithshme), njerëzit do të kandidojë një gjysmë ore për të gjetur një njeri dhe e bëjnë atë
vëllai. "(Në disa vende, si në Turqi, situata do të jetë edhe më keq. Ju do të ecin 7 orë,
thotë Paisios moshuar për të parë dikë. - LMD)
77. "Mos të mbjellin vreshta, sepse ata do të prishin, si ato në Dryinoupolis".
78. "Nuk do të jetë një dokumentet që do të ketë (të madh) të ardhmen në Lindjen". (Tjetërkund është
tregohet si "pak" jo "e madhe." - LMD)
79. "Bota do të jetë aq shumë falimentuar, që të jetë vija-vija me degë hardhisë."
80. "Arsyeja do të vijnë nga Deleiata". Në mbledhjen e 101 të Triantafyllou: "The
lufta shumë e madhe do të fillojë nga një shtet i vogël "Gjithashtu në 102 të Triantafyllou:". lufta do
të fillojë nga një shtet i vogël i osmanëve. Grekët do të shkojë në luftën e fundit si gravediggers. Në
në fund, të krishterët do të fitojë "The 108 e Triant:.." Kur lufta shpërthen në Dalmaci,
dhe njeriu i shënuar do të shfaqet, protagonist në mizori, afër do të jetë fundi i
bota. "(Kur shpërtheu lufta në Kosovë, mars 1999, protagonist ishte Presidenti i SHBA
Bill Klinton i cili ishte i ngarkuar me disa skandale, erotike më të famshme të qenit, por
u fajësua për ato shumë më të rënda, të tilla si përdorimi i inteligjencës për qëllime egoiste, etj
nuk dihet nëse ai është mbyllur gjithashtu (shënuar) në një farë mënyre ... LMD).
81. "Franca do të çliruar shumë vende greke dhe veçanërisht italianët do, too."
82. "Franca do të çliruar Greqinë, Italinë dhe Epirit." (Epiri është në veriperëndim të Greqisë).
83. "Nëpërmjet tri pasazhe të ngushta, Kra, Krapsi dhe Mouzina do të kalojë një shumë të trupave
tek shkojnë te Qytetit (Konstandinopoja). Ajo do të jetë mirë për gratë dhe fëmijët për të shkuar jashtë për
malet. Ju do të pyeteni nëse City është larg. A nuk thonë të vërtetën, sepse
ata do të abuzojnë me ju. Kjo ushtri nuk do të arrijë të qytetit, në mes të rrugës ata do të
e di se lufta ka mbaruar ". (Natyrisht ata të shkojnë për të zënë të qytetit, mbajtur nga rusët,
cili do të jetë tashmë në luftë kundër ushtrisë së Perëndimit. Ndoshta kjo ushtri do të jetë ndihma e
rezervistët rekrutimit nga vendet perëndimore. Ne (grek) duhet të jetë si budallenj për çdo gjë që
na tregoni.
Një tjetër dorëshkrim thekson: "Nga tre pasazhe të ngushta, trupat do të kalojë në City.
Ata do të pyesin se sa larg është. Ju duhet të përgjigjet se ai është afër, sepse ata do të jenë të lodhur
dhe mund të bëjë për ju diçka e keqe. "
Në një tjetër dorëshkrim: "Ata do të kalojnë trupat ndyrë nga vendet Esperia të Perëndimit
dhe ata do të pyesin: ku është City, është ajo pranë? Ata që do të thonë se kjo është afër ata nuk do të
dëm, ata që do të thonë se kjo është larg do të më vrasin. "Dhe këtu duket se këto trupa
nuk kanë asnjë dëshirë për të dëgjuar në lidhje me luftërat sidomos gjatë, dhe nuk do të tolerojë mendime të tjera se tyre
vet. (Sa është larg ata do të pyesin, jo vendin, por edhe rezultatin e ngjarjeve në qytet.
Një tjetër të ngjashme:. "Mjerë fushat kombet do të vijnë ndyrë Kur ata do të vijnë do.
mos kini frikë, kur ata largohen shkojnë anash ". Dmth ata janë të pamoralshme dhe kokëfortë, kështu që të jenë të kujdesshëm ...
dhe të qëndrojnë larg! - LMD)
84. "Do të vijë koha kur djalli do të bëjë raundet e tij me kungull." (Satellites -
LMD).
85. "Ju do të shihni të tjerët të shkojnë deri poshtë dhe të tjerët".
86. "Liria do të vijë nga poshtë, ku uji është derdhur." (Kjo ndodhi në
Revolucioni grek në nivel lokal, por edhe në Egjipt, Nilit me ujëra të shumta. Nuk Rommel ishte
mundi në El Alamain - Saint Minas - dhe kështu ishte fati i Luftës së Dytë Botërore
përcaktuar. - LMD)
87. "Nga sipër dhe nga shkallë (Skala) trazirë (nuk) presin." ("Jo" në të tjera
dorëshkrime, si në mbledhjen e Kalyvopoulou është "për" dhe kjo është një e drejtë, sepse kjo është
çfarë ka ndodhur gjatë luftërave për çlirim nga zgjedha turke, dhe gjithashtu 1 & 2
Lufta e Parë Botërore. - LMD)
88. "Një bukë do të humbasin gjysmën dhe një tërësi".
89. "Do të vijë koha kur një grua do të dëbojë larg dhjetë turqit me boshtin (me
të cilat ata tjerr lesh). "(Kur rusët papritmas zënë Turqinë, atëherë forcat detyrë e
turqit, ata e vendosur jashtë Turqisë, nuk do të dinë se ku për të fshehur - LMD)!
90. "Mallko Papën, sepse ai do të jetë arsyeja." (Papa dhe Vatikani si shtet,
ndërhyn kudo për shkak të interesave! Tashmë, Papa shprehu hapur në favor të
Rendi i Ri Botëror, e cila ka shkaktuar gjakderdhje në shumë vende para finales - 7 -
gjakderdhja e Luftës së Parë Botërore 3 vjen. Vini re këtu se Shën Kosmas profetike përjashton të gjitha
Mundësia e (çdo) pendim Papës dhe kthimit nga gënjeshtrat e tij. Sepse vetëm
demonët janë të mallkuar si papenduar ... - LMD)
91. "Shkatërrimi në tokë do të bëhet nga një zyrtar emrin e ... (palexueshëm)"
92. "Shumë fshatra do të shkatërrohen; tre vendet do të bëhen një."
93. "Kanë tre dyer, e nëse ata mbajnë një, largohet nga të tjerë."
94. "Nëse dikush fsheh pas një derë, ai do të jetë i shpëtuar; ai do të jetë i rrufeshëm."
95. "Lutje se do të jetë ditë e jo natë vere dhe jo dimrit."
96. "Njerëzit do të qëndrojnë të varfër, sepse ata nuk do të kenë dashuri për të pemëve."
97. "Njerëzit do të qëndrojnë të varfër, sepse ata do të bëhen përtacë."
98. "Nga lart, nëpërmjet portit do të vijë shkatërrimin." (Kjo u vërtetua edhe në
Pearl Harbor, gjatë Luftës së Dytë Botërore - LMD).
99. "Ata do të hedhin shumë para për ju; (Atëherë), ata do të kërkojnë që ju të merrni atë përsëri, por
nuk do. "(Tjetërkund është shkruar" nuk do ta bëjë atë në kohë. "Ata do të ofrojë shumë" paketa "dhe
kredi për të kontrolluar Greqinë ekonomikisht. Megjithatë, ata nuk do të arrijnë të marrin mbrapsht paratë e tyre
për shkak të disa arsye shumë të rënda, të tilla si shpërthimi i Luftës së Madhe! Për të njëjtën arsye
është theksuar në një tjetër profeci, nr 67: "Ata do të vendosë taksë të rëndësishme dhe e vështirë, por do të
nuk e bëjnë atë në kohë "... - LMD)
100. "Ju do të ruani të tjerët dhe të tjerët ju."
101. "Ju do të largohet nga malet majtë, nga ana e djathtë jo; Nga shpella nuk do të jetë
frikë. "
102. "Ajo do të vijë papritmas, e kuajt do të lihet shtri në punët e tyre dhe ju do të
largohen. "(Makinat elektrike do të punojnë prodhimin, lëvizje, ftohje, ngrohje,
komunikimit, etj, por njerëzit nuk do të ketë kohë, as nuk do të jenë të interesuar për të ndaluar ata. -
LMD)
103. "Ajo do të jetë tetë (të madh) Shekulli, kur këto do të zhvillohet". (Shekulli i tetë i madh është
periudha midis viteve 7000-8000 përafërsisht prej Adamit. Sepse edhe Krishti ka lindur në
viti 5508 që nga viti Ademit, 1992 ishte viti 7500 që nga viti Ademit, bazuar në këtë Numërimi i
Etërit e Kishës ortodokse, e cila është e ndryshme nga ajo e hebrenjve. Viti
AD 2012 është viti 7520 viti Adamit. -LMD)
104. "Fsheh veten tuaj ose në afërsi të derës ose në afërsi të pjatë, nëse ajo është nxituar (rrufeshëm)
dhe të shpejtë. "
105. "Shumë do të ndodhë. Qytetet do të përfundojë si qytetet baraka."
106. "Do të vijë koha kur demoni mallkuar do të përjashtohet nga kafkën e tij."
(Ndoshta marrë pushtetin nga magjia dhe papastërtitë e tjera të njerëzve, demonët do të fillojë të
kontrolluar teknologjinë e njerëzve të pista, ose mund edhe të dalin nga pajisje të ndryshme të tilla si
televizorë, kompjutera, etj, ose ndoshta ai do të jetë nga teknologjitë e reja si "Blue Beam".
Shembuj duke përdorur teknologji konvencionale:
1. Disa vjet më parë (1991) në Kili, në një bankë në Valparaiso qytetit, i cili kishte modernizuar vetëm
sistemi i saj kompjuterik me pajisje të reja me vlerë 7.3 milion dollarë, nga një ekran kompjuteri
(Terminal), kërceu nga demonët. Në të vërtetë, punonjësi që e panë ata të parë, Maria Katalane (22
vjeç) vdiq menjëherë pasi ajo u kthye gjatë me kokën e saj në mes të këmbëve të saj! ...
Një tjetër punonjës i quajtur Carmen De La Fuente, vdiq kur ajo vetëm u përpoq për të banish mërzitur
Personi nga kompjuteri, ndërsa një tjetër punonjës i tretë, Louisa Morello (27 vjeç dhe
nënë e 2 fëmijëve), u dërgua në spital në një gjendje kome nga nekrozë cerebrale, si
shpjegohet nga zëvendëspresident i Bankës, Jorge Montalbo. E njëjta gjë u tha gazetarëve:
"Kjo duket e palogjikshme dhe paragjykues sot për të folur për demon-posedimit, por nuk ka
shpjegim tjetër! "Gjëja më e çuditshme në lidhje me rastin në tërësi ishte se kur kompjuteri ishte
off pushtet, fytyra e mërzitur demon mbeti atje ... Dy ekspertë teknikë të cilët u përpoqën të
kontrolluar sistemin kompjuterik të Bankës u flak dhe swirled larg nga disa fuqi të padukshme!
Tani e tutje, askush nuk mund të merrni mjaft të ngushtë dhe menaxheri i bankës quajti një prift i cili është
njohur si një ekzorcist në Amerikën Latine Diaz me emrin Hector, për exorcise frymërat e liga! Lajmet
ishte aq tronditëse, që kanalet televizive në Gjermani ndërprerë programin e tyre dhe transmetuar
nga Kili fytyrat mërzitur talentuar që dolën nga kompjuteri. Disa frikë se
Toka ishte nën sulm nga hapësira e jashtme! - 8 -
2. Kjo ka ndodhur në Selanik në një familje të krishterë, në kompjuterin e djalit të tyre, për të shfaqur
"666" ashtu si u kthye më! Ata fshihen gjithçka, bëri një instalim të ri të veprojnë
sistemit dhe programeve, por asgjë. Ata vënë atë pastaj në një dollap. Nga atje ai do të kthehet në nga
vetë pa qenë mbyllën-në dhe përsëri u shfaqur "666"! Së fundi ata e kuptuan se ata
kishte për të shkuar në një baba i mirë shpirtëror, i cili në të vërtetë, pas gjetjes se një qëndrim i shpirtëror
rënie / indiferenca kishte filluar në familje, dhe që nga një shkaku të panjohur, ajo është dhënë nga
Zoti, për kompjuter për të bërë një vend të pushtetit demonike, dëgjoi rrëfimet e tyre dhe të vënë
ata në mënyrë shpirtërore. Demonstratat talentuar pastaj u ndal. Orthodhoksia është i fuqishëm, por
vetëm atëherë kur ne nuk harrojmë atë!
Të teknologjisë dhe sidomos TV do të përdoret nga ana e Antikrishtit dhe popullit të tij me
Qëllimi i mashtruar botën, me bashkëpunimin e fshehtë e frymërat e liga. Pajisjet teknologjike
dhe forcat e talentuar pastaj do të jetë aq ngushtë e lidhur, që pajisja do të korrespondojnë me
shell (Kafka) dhe fuqia demonike të kafshëve që jeton në të!
Rezultatet do të jetë aq e tmerrshme që "të zgjedhurit" të krishterët do mezi shpëtojnë, dhe ndoshta kështu
sepse ata nuk do të shikojnë televizor! Sipas Starets Lavrentin nga Rusia, pothuajse të gjithëve
që do të shihni në TV Antikrishti do të nxitojnë për të mbështetur atë. Imazhi i bishës që do të
mashtrojë njerëzit në Zbulesës, nuk do të flas në bazë (kryesisht) në teknologji, por në magji -
imponimi mbinatyrore e çdo shikues (jo besimtar). Pastaj, për shembull, edhe një të thjeshtë
duke e Antikrishtit në një vend të shquar, do të vijnë në "jetën" dhe papritmas do Illustrated
bëhet tre-dimensionale (ndikuar imagjinatën e "zgjedhurit" jo-), dhe do urdhëroj
njerëzit për të adhuruar atë dhe të vulosen! -LMD)
107. "Nuk do të vijë një herë një profet të rremë, nuk e besojnë atë dhe nuk gëzohemi në
atë. Ai do të largohet përsëri dhe nuk kthehen. "
108. "Do të vijë koha kur të krishterët do të ngrihet kundër njëri-tjetrit."
109. "Ju duhet të keni një kryq në ballë, në mënyrë që të njihen se ju jeni
Të krishterët. "
110. "Ushtria nuk do të arrijë të qytetit (Stambollit), në mes të rrugës do të
vijnë lajmin se ka ardhur dëshiruar ".
Në No 32 e BK Triantafyllou, Saint Kosmas tha në Kolindros e Pieria në vijim gjithashtu:
"Beteja do të jetë e madhe në qytet. Atje, të gjitha kombet do të mblidhen, dhe gjaku aq shumë do
të derdhur si për një viç për të notuar in Fituesi do të jetë gara flokëverdhë. Ne do të jetë me
garë flokëverdhë ".
(Ne, dmth grekët, nuk do të jetë aleate ushtarake me garën flokëverdhë, rusët. Siç shihet
diku tjetër dhe gjithashtu mbështetet nga Paisios moshuar e Malit të Shenjtë, ne do të jetë e pavarur.
Por ne do të jetë e lidhur emocionalisht si popujve ortodoksë, edhe pse udhëheqësit e luftës do të
kanë kthyer interesimin e tyre për pushtime tokësore dhe do të ketë materialiste dhe grabitqare
qëndrimet.
Rusia nuk do të jetë fitimtare në të gjitha fazat e luftës, si ju mund të lexoni në profecitë e tjera.
Por në fund, Orthodhoksia, nga të qenit të persekutuar deri atëherë, do të mbizotërojë dhe do të transmetohet në
gjitha vendet. LMD).
Në 75-të Triantafyllou është raportuar se në Karia të malit Olimp Kosmas Shën tha:
"Do të vijë koha kur raca ruse do të hyjë për hebrenjtë, ku do të ketë
lufta, dhe do të notosh një viç 3 vjeçar. Ajo do të jetë ushtri e rregullt. Ju nuk do të vuajnë asgjë
prej saj. Por nga trupat rebele që ju do të vuajnë shumë. Nëse ata kalojnë nga Vlorës, në gëzim
Maqedonia (Greqia veriore). Nëse ata kalojnë nëpër Maqedoni, mjerë në Maqedoni.
Nuk do të jetë e keqja e madhe ".
(Ata që do të kalojnë nga Egnatia-Maqedoni-ose paraEgnatia-Vlore-do të jenë rezervat e
ushtritë e Perëndimit që do të shkojnë për të luftuar rusët. Sidomos pas përfundimit të luftës, duke u kthyer
dmth në një gjysmë-shtetëror tretur si "rebelët", ndoshta së bashku me bandat lokale, do të plaçkitin
kudo që ata kalojnë. Pra, ajo është shumë më mirë të mos kalojë nëpër Maqedoni Greqisë dmth Veriut ...
LMD).
Një profeci tjetër e ngjashme është 103 e mbledhjes Triantafyllou: "Pasi rruga Egnatia
është bërë, trupat do të shkojnë nëpërmjet saj. Kreu i trupave do të ketë mbërritur në
Kostandinopoja dhe bisht do të vendoset në Vlorë (Shqipëri). "- 9 -
111. "Shko dhe në rrugën ju do të shpërblehet." (Kjo u tha në Dervistani për dikë
që shpreh ironi në lidhje me Shën. Ky njeri pas një kohë u plagos gjatë rrugës
nga një armik i tij).
112. "Thuaj atyre idhujve të mos vijnë këtu, por që të kthehet prapa." (Si Saint mësonte
në Asos e Kephallenia, ai ndërpritet për një moment predikimin e tij dhe i dërgoi një dëgjues të
shtëpinë e sundimtarit të vendit duke thënë këto fjalë. Ky njeri u largua dhe e gjetën 4 zonjat e
aristokracia veshur indecently, të cilët ishin të gatshëm të vijnë dhe të marrin pjesë në predikimin e Shën).
113. "Ju bëni shtëpitë si të torno dhe nuk do të banojë në to." (The Saint tha këto
Fjalët në Asos, ku e Kephallenia një ditë ai ishte duke shkuar përmes një shtëpi të ndërtuar rishtas. Pas
një kohë të gjithë pronarët e vdekur, përveç një murgeshë).
114. "Ky fëmijë do të ketë mbarësi; ai do të sundojë mbi Greqinë dhe do të përlëvdohet." (Ai u tha
rreth Ioannis Kolettis, guvernatorit vonë).
115. "Ju do të bëhet një njeri i madh, ju do të pushtuar të gjithë Arvanitia, nënshtrojë Preveza,
Parga, Souli, Delvino, Gardiki dhe madje edhe kjo ushtri i zoti i Kurt Pashës. Ju do të lënë një i madh
Emri në botë. Dhe në qytetin që ju do të shkojnë, por me një mjekër të kuqe. Ky është vullneti i
Providence hyjnore. Mbani mend, megjithatë, gjatë gjithë kohëzgjatjes së pushtetit tuaj për dashuri
dhe të mbrojnë të krishterët, në qoftë se ju doni të mbani në pushtet pasardhësve tuaj ". (Kjo ishte
tha në Tepeleni rreth Ali Pashës. Të qytetit shkoi kokën prerë. Mjekër të kuqe lyer me tij
gjaku!)
116. "Gjërat do të dalë nga shkollat që mendja juaj nuk mund të imagjinohet."
117. "Ju do të shihni në makinë thjeshtë një pa kuaj running shpejt se një lepuri."
118. "Do të vijë koha kur vendi do të ngjeshë me një fije." (Telekomunikacion
shërbimeve. Kjo u tha në Asos, Kephallenia).
119. "Koha do të vijë kur njerëzit do të flasin nga një vend i largët në tjetrin, si në qoftë se ata
ishin në dhoma fqinje, për shembull nga City (Konstandinopoja) në Rusi. "
Rreth banim në apartamente dhe mentaliteti modern, Shën tha nën 79
Triantafyllou: "Do të vijë koha kur njerëzit do të jenë të mbyllura në kuti të mëdha, dhe të tyre
Prindërit do të vdesin vetëm në kuti të vogla ".
120. "Ju do të shihni njerëz fluturues në qiell, si sorrat dhe duke hedhur zjarr në botë.
Ata të cilët do të jetojnë do të kandidojë në varre dhe të bërtas: të marrë nga ju në mënyrë që ne të vdekur,
jetojnë, të marrë në "(Pesë profeci të njëpasnjëshme (116 -. 120) e Shën referohen qartë
shpikje të mëdha të shekullit tonë. Makina pa kuaj janë trenat dhe automjetet motorike.
fije që erërat në mbarë botën është kabllot e komunikimit. Të sorrat, i cili do
hedhin zjarr mbi tokë, janë avionët e Forcave Ajrore. Këto profeci e Kosmas Shën
janë shkruar në libra shumë vite, rreth një shekull, para shpikje të lidhura).
121. "E keqja do të vijë deri në kryq dhe nuk do të jetë në gjendje për të shkuar poshtë. Mos kini frikë.
A mos i lënë shtëpitë tuaja. "(U tha në rajonin e Grevenës Polineri. Në të vërtetë në vitin 1940 me
Italianët arritën deri në Kryqin e lokacionit, në të cilin kishte predikuar Shën, dhe u ndal).
*122. "Kur dega do të bjerë (në të cilat Kryqi u ngrit), nuk do të jetë një e madhe
keqe, e cila do të vijë nga vendi ku dega do të të tregoj, dhe kur pema do
bien, nuk do të jetë një e keqe e madhe. "(Ai u tha në fshatin" Tsiraki "(sot Shën Kosmas) në
Grevenës. Në të vërtetë, në vitin 1940 dega dhe ra Kryqi drejt Shqipërisë, prandaj italianët
sulmuar, dhe në vitin 1947 pemë ra, kur zona u shkatërrua plotësisht nga luftëtari
lufta).
Dhe rreth shkeljeve morale Saint tha: "Ne do të shohim dhe të jetojnë Sodomën dhe
Gomorës në vendin tonë ", Vas. Dorëshkrim Vassilopoulou. (Kjo është në lidhje me homoseksualitetin.
Në të vërtetë, Parlamenti Evropian ka vendosur kohët e fundit për të treguar fytyrën e vërtetë të korruptuar Evropës.
Nga lajmet (2006/01/27) Revista "Stylos Orthodoxias": «Parlamenti Evropian është duke udhëhequr
përpjekje ligjore për krijimin e "çoroditje" dhe mbrojtjen e saj në vendet e BE. Duke
duket si një standard parimet etike të Sodomës dhe Gomorës, ajo promovon rezolutat
mbështetjen homoseksualitetin. Në këtë kontekst, deputetët votuan për propozimin e një rezolute të përbashkët të
grupet politike, me vota në favor, 468 kundër dhe 41 149 abstenime. "Me këtë rezolutë
"Çdo diskriminim në bazë të orientimit seksual" është dënuar, dhe anëtar - Shtetet quhen
mbi për të siguruar mbrojtjen e njerëzve lezbike, homoseksual, biseksual dhe transeksual nga
homofobike gjuhën e urrejtjes dhe dhunës ... » Gjithashtu, «Shtetet Anëtare dhe Komisioni, - 10 -
duhet gjithashtu të intensifikojë luftën e lidhur me masat e iluminizmit kundër
Homofobia (!) në shkolla, universitete, media, dhe të marrin administrative, legjislative dhe juridike
Masat »... Dmth, edhe fëmijët do të abuzohet në mënyrë "progresiv" me anë të dhunshme
Imponimi i arsimit sodomitic mbi ta. Në tokën e dikujt verbër që sheh është
ndaluar! Por mëkati i Sodomës - Gomorës dënohet me zjarr, ashtu si ajo do të bëhet në
vjen Lufta e 3 Botërore. Ajo është e mirë kjo për të mësuar në shkolla too! Le të kujtojmë
fjalët e Sophrony i madh të malit Athos dhe më vonë i Essex-it, në lidhje me kohën për përfundimin e
Bota: "Kur fëmijët e reja, të cilët do të lindur, do të shtrembërohet në mënyrë që ata nuk do të
jenë në gjendje të njohin Zotin e vërtetë, atëherë do të vijë fundi. "Shih gjithashtu" Epitomos "nga LMD, në
Greqisht.
Korrupsioni avancuar justifikon karakterizimin e Shën Kosmas "kombeve pistë" dhe
"Turmat e fëlliqura vende Esperia" e përmendur në parashikimet e mëparshme, të trupave që do të shkojnë në
vargoj kundër rusëve. - LMD).
Në Halkidiki ku St Kosmas mësuar, sipas dëshmisë së pleqve cili u kaluar
për të na nga Kokonas z kapitenit Paraskevas, kur është pyetur rreth Shën viteve të
ngjarjet në qytet, ai dha këto dy pika që do të paraprijnë:
1: "Fshatrat do të jetë e bashkuar" dhe
2: "Kravasaras në Athos do të lulëzojë." Dmth Rajoni i Malit Athos i cili është si një
kep i vogël në mes Dafni dhe Manastirin e Simon Petra. (Tani fshatrat janë të kombinuara
jo nga popullsi të dendur, por administrativisht, së pari nga "Kapodistrias" planit dhe më vonë nga
"Kallikratis" Plani. Dhe shterpë, deri më tani, vendi i Kravasara, është e mbushur jo me kulturat bimore, por
me qelizat e murgjve ruse. Presidenti Putin i Rusisë vetë shprehur interes për ta,
kur ai vizitoi Malin Athos në vitin 2005! Pra, të dyja këto pika janë plotësuar. -LMD).
+ + + + + + +
Shënim nga Leontios Monahos Dionysiatis (LMD):
Teksti dhe detajet janë nga libri i Metropolitan Kantiotis Augustini: "Saint Kosmas
Aetolos. "Shënimet shpjeguese të shkrimtarit janë të shoqëruara me inicialet: LMD (Leontios
Monahos Dionysiatis).
Referencat në dorëshkrime të tjera janë marrë nga libri i shkëlqyer i murgeshave në një abaci të
Manastiri i Shën Kosmas Aetolos në Megadendro termo, Nun Efthymia, "profecitë e
St Aetolos Kosmas në histori, "2004 botim. Gjithashtu, profecitë janë shtuar nga
libër nga Triantafyllou teologut z, "SHËN Kosmas jetës, dhe AETOLOS
Profecitë ", Botimet" Mikra Zymi "2005, termo, Aetolia.
Shtimi i shpjegimet e mia (LMD) janë bërë në vitin 2005 dhe fillim të vitit 2006. Teksti ishte
përkthyer nga greqishtja në anglisht në vitin 2011.
Krijoni Kontakt