megjithse edhe vete jam shqiptar me fe muslimane nga Kosova, amo jam shqiptar, Berisha ka bere zgjedhjen e duhur, e sa per ''vella muslimane'' le ti shikojne vellezerit vete muslimana ata njehere, e kam fjalen tamam per vellezer qe jan arabet mes vehte si nga feja poedhe nga gjaku, ku per nje cope karrige dalin e vrasin edhe vllaun e vet nga gjaku dhe feja me bomba kamikazi, duke i mashtruar injorantet se keshtu shkon ne xhenet, ndersa fare mire kjo feja islame ndalon rreptsisht dhunen. Poashtu do thosha se sa prej vendeve islamike e kan njohur kosoven, madje dihet boterisht se pikerisht keto vende kan mardhenie te shkelqyera me ruset dhe serbet . Ky fakt na verteton se ketu ska te beje asgje feja, por thjesht jan interesat gjeopolitike te vendeve pjesmarrse.
Madje, ndoshta Berisha me kete votim ka mundur te kete vene ne risk( te themi risk minimal) mardheniet midis USA dhe shqiptareve.
E sa i perket Turqise, nuk eshte se na do edhe aq shume sa proklamohet nga disa, te gjithe e dime historine, jo vetem historin por ajo madje se fundmi donte te detyronte shqiptaret qe te rishkruanin historine shqiptare, por thjeshte permes shqiptareve, synimi synimi i saj eshte te pozicionohet me mire ne Ballkan per interesat e saj gjeostrategjike.
Keshtu qe une them se '' E MIRA DUHET TE KTHEHET ME TE MIRE''.
Krijoni Kontakt