Postuar mė parė nga ☆Angie☆ Ēa s'kupton? Mos u lodh t'hapėsh librin, ta shpjegoj unė Memorje e fortė? Eh, kot nuk studioj atė qė studioj tani na bere kurioze per degen qe studion.. :. Histori ? ajo ka shume per te mbajtur mend besoj.. :S
Pastaj se u kujtova broken. E zgjidhura ėshtė njėra anė, tjetra ėshtė si u zgjidh I thonė kaq vite lol Postuar mė parė nga inez tani na bere kurioze per degen qe studion.. :. Histori ? ajo ka shume per te mbajtur mend besoj.. :S larg qoftė
Elegance is an attitude.
Postuar mė parė nga ☆Angie☆ Pastaj se u kujtova broken. E zgjidhura ėshtė njėra anė, tjetra ėshtė si u zgjidh I thonė kaq vite lol larg qoftė ndonje mjekesi pastaj, se dhe ata te mjeret kane gjithe ato per te mbajtur mend kam degjuar..
Postuar mė parė nga inez ndonje mjekesi pastaj, se dhe ata te mjeret kane gjithe ato per te mbajtur mend kam degjuar.. .........
Postuar mė parė nga ☆Angie☆ ......... te mora vesh, hajt me krahe te lehta !
Postuar mė parė nga ☆Angie☆ Ēa s'kupton? Mos u lodh t'hapėsh librin, ta shpjegoj unė : D Memorje e fortė? Eh, kot nuk studioj atė qė studioj D s'po kuptoja...e kisha harruar fare te famshmin Delta dhe s'po beja dot lidhjet...teper vone, e hapa librin
Postuar mė parė nga Lubova A din ndonjeri me i zgjedh shprehjet racionale si kjo ketu: 6-3x ---------------- =6-3*/2*-2-15-3*=6-3*/*+17=5/17 lal dalin yllat jan iksa se smun i gjeta ne tastjer ok 2(x-1)-3(5-x) ja ndima shpresoj se te kam ndimuar sado pak
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt