Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 4
    i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708

ndihem rreth instalimit te nod

prsh, kam disa dite qe kam blere nod por nuk po mundem ta instaloj.
    Problemi qendrone se kur dua ta instaloj me tregon se paskam te instaluar nje norton internet securety shkarkova ftp://ftp.symantec.com/public/englis...moval_Tool.exe e instaloj bene skanimin por kur mbaron tregon se nuk kam as nje norton te instaluar, ep mendova ta instaloj nga e pare, e instalova por nuk cinstalohet ka ndenjur me shume se 3 ore pc ndezur por thoshte akoma prit se po pergatitet per cinstalim, perdora revo unistaller dhe i fshiva ne menyre manuale file e instalova perseri norton removal tool por as nje feket. tani kur dua te instaloj nod me tregon se kam 2 norton internet securety.
    care duhet te bje?
    dhe dicka se kete ftp://ftp.symantec.com/public/englis...ools/NSSRT.exe nuk po mundem ta shkarkoje nuk e di perse e kam provuar edhe ne safe mode edhe me dap edhe me browser por nuk shkarkohet.
    Ndonje ndihme ju lute?

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    problemi u zgjith, e cinstalova ne menyre manuale.

i/e regjistruar Maska e Blerim R
    Anėtarėsuar
    10-04-2009
    Vendndodhja
    Pejė
    Postime
    139
    Perdor nje program qe i fshin mbetjet e antiviruseve, ose gjeja me e mire eshte qe ta instalosh prap ate Norton dhe pastaj te perdoresh mjetin e posaqem qe ta fshien Nortonin, nese nuk te ben atehere me e mira eshte qe ti dergosh nje leter ndihmes se Nortonit, dhe brenda pak oreve te japin pergjigje.
    www.Shkarko-Falas.tk

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    Citim Postuar mė parė nga Blerim R Lexo Postimin
    Perdor nje program qe i fshin mbetjet e antiviruseve, ose gjeja me e mire eshte qe ta instalosh prap ate Norton dhe pastaj te perdoresh mjetin e posaqem qe ta fshien Nortonin, nese nuk te ben atehere me e mira eshte qe ti dergosh nje leter ndihmes se Nortonit, dhe brenda pak oreve te japin pergjigje.
    e bera ate qe thua ti e instalova dhe e cinstalova perseri aty ku ishte nje u bene dy dhe problemi qendrone akoma, por si e thashe e bere fshirjet ne menyre manyal dhe eshte ne rregull tani.
    gjithsesi flm

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •