-
Kam te instaluar windows xp. sot e futa ne pajisjen e CD Romit CD me mp3-kenge te kopjuar nga interneti mbi 300 kenge qe me pare ne treg per 10 euro nje me ka kopjuar. Tash e pashė se CD romi fillon ta leviz diskun por pas diku kah 10 sekonda ndalet. Provoj nje Cd tjeter me kenge popullore (10) edhe ajo njesoj, ndalet. Shikoj Winampin punon mire por edhe ai nuk e njeh CD. Provoj me windows w.m. player, njesoj, nuk e njeh. Shkoj te device menager-manage dhe i bej update driver, sillet e sillet po nuk kryen pune. Nuk e di ku eshte problemi. Pc-ja ka ze, punon winampi, punon w.m.playeri dhe punon you tube por asnje CD nuk punon. CD romi im eshte i tipit HL-DT-ST CD ROM GCR-8240N
A MUND DIKUSH TE KETE NDONJE IDE PER TE ME NDIHMUAR? FLM QE PERPARA.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga neptun : 01-12-2012 mė 16:22
-
-
i regjistruar
lol ndoshta cd/dvd player duhet nderruar. pra nese ato cd i lexon ne pc tjeter ka probleme cd player yt.
-
-
ej drini flm.... problemi ishte te kyqja e sloteve te CD romit. ta pc- ja ime kjo lidhje behet permes dy sloteve, ku njeri slot eshte i lidhur me pllaken ame kurse po i njejti ne anen tjeter e lidh pajisjen CD-romit. e cela, e pastrova dhe ne fillim e rregullova dhe pc-ja e njihte. Kur e futsha lidhjen me pllaken ame. sinjali i zerit me tregonte se u njoft por mu desht ta nxjerr edhe njehere dhe ta pastroj nje ventilator e tani nuk e njeh pllakja ame . provova dy tri here, por kot. Me duhet ta verifikoj te nje mjeshter ndoshta slotet jane gervishtur ose demtuar.
-
Regullat e Postimit
- Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
- Ju nuk mund tė postoni nė tema.
- Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
- Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
-
Rregullat e Forumit
Krijoni Kontakt