Where does a thought go when it's forgotten?
Jetoj me rastesin sepse asgje nuk eshte e rastesishme
Ndonjehere Kur bej ndonje veprim me duket sikur e kam bere dhe me pare kete veprim ose e kam pare ne enderr.. mund te me ndihmoj njeri se cfare eshte kjo?
Ē'do tė thotė tė shohėsh kulēeder nė ėndėrr?
Ē'do tė thotė tė shohėsh vetėn duke kėnduar?
endrra e radhes, qe me la nje ndjesi shume te bukur...pashe veten shtatzene, dhe linda nje djale..lindja shkoi per mrekulli, shume e shpejte dhe pothuajse fare e dhimbshme. ne momentin kur duhej te shkoja nga salla e lindjes ne dhomen ku ndodheshin edhe pacientet e tjere, nuk kishte asnje krevat te lire per mua. atehere vendosa te dilja per nje shetitje te shkurter jashte spitalit, dola ne rruge dhe fillova te flisja me njerezit, ne vecanti me nje vajze e veshur ne te bardhe qe me drejtohej ne gjuhe te ndryshme (ne te gjitha gjuhet qe une flas apo kuptoj) dhe une i pergjigjesha, por nuk me pelqente toni i saj sfidues... me pas ajo u largua dhe ngela vetem... ne ate cast u shfaq nje pilivese e cila me sillej rrotull, e kapa nga krahet e saj te tejdukshme (kur isha e vogel loja ime e preferuar ishte te vrapoja pas pilivesave, t'i kapja per pak sekonda vetem qe t'u shikoja syte me reflekse shumengjyrese, e pastaj i leshoja...me pelqenin shume pilivesat...)...pilivesa u be me e madhe, me vinte ta perqafoja dhe e shikoja drejt ne sy... shpreha nje deshire, qe djali im te rritej i shendetshem dhe i lumtur, dhe e leshova pilivesen ne ajer drejt qiellit te kalter... pastaj me doli gjumi
![]()
Kam pare enderr duke mi prer floket njehere filloj mire beriberi dikur me beri mos vet , por u pajtova me to dhe thash ska gje rriten , a din ndonjeri te spjegoj se cfar kuptimi ka kjo enderr ?
Edhe une kam pare enderr para pak kohesh sikur linda nje djale poo pa dhimbje fare dhe direkt mbas lindjes u cova ne kembe. Mbaj mend qe djali ishte yll i bukur por jo beb i porsalindur por mu be sikur ishte nja 2 vjec
Krijoni Kontakt