Close
Faqja 18 prej 24 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 171 deri 180 prej 232

Tema: Endrrat...

Buena Suerte Maska e MI CORAZON
    Anėtarėsuar
    21-07-2002
    Postime
    7,485

Pėr: Endrrat...

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    hahah ne fillim duket sikur ariu po e shan duke e quajtur "gomar", vec kur shikon me pas gomarin qe nxjerr koken pas perdes, ka vene edhe kravate pale

Jo,jo! Nuk eshte batute ofenduese,por funny,se me keto filma eshte rritur brezi im.Kjo eshte batuta e preferuar e babir tim. Dhe kur veren se eshte keputur ndonje kopse apo eshte grisur dicka, thote fjalet e ariut me zerin e tij te mrekullueshem
    Where does a thought go when it's forgotten?

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar mė parė nga MI CORAZON Lexo Postimin
    Jo,jo! Nuk eshte batute ofenduese,por funny,se me keto filma eshte rritur brezi im.Kjo eshte batuta e preferuar e babir tim. Dhe kur veren se eshte keputur ndonje kopse apo eshte grisur dicka, thote fjalet e ariut me zerin e tij te mrekullueshem
    po, e kuptova edhe une qe nuk eshte ofenduese..mbase nuk u shpjegova qarte

i/e regjistruar Maska e il_padrino
    Anėtarėsuar
    30-04-2005
    Vendndodhja
    holland
    Postime
    166

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    kam pare nje enderr vertet te cuditshme... me akuzuan qe nuk dija te gatuaja supe. une u thoja qe s'eshte e vertete por asnje nuk me besonte. pastaj dola ne pazar per te blere perimet qe nevojiteshin per te bere supen, ne menyre qe t'u mbushja mendjen te tjereve qe une dija ta gatuaja. por te gjitha perimet ishin te prishur, ose artificiale. gjeta nje qepe te madhe, e cila m'u duk shume e bukur, por kishte nje ngjyre jo te zakonshme, qe nuk i afrohej qepes. aty me doli gjumi... kushedi c'ka dashur te me thote 'inconscio' me kete enderr...
    se pari futju nje shkolle gatimi dhe nuk te shan njeri, se dyti mos bli perime tek tregu prane stadiumit. dhe se treti e di ate punen e qepes, qe cdo gje ne kete bote vendoset sipas nivelit, sic jane rrathet e qepes
    Jetoj me rastesin sepse asgje nuk eshte e rastesishme

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar mė parė nga il_padrino Lexo Postimin
    se pari futju nje shkolle gatimi dhe nuk te shan njeri, se dyti mos bli perime tek tregu prane stadiumit. dhe se treti e di ate punen e qepes, qe cdo gje ne kete bote vendoset sipas nivelit, sic jane rrathet e qepes
    ..rrofsh

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2014
    Postime
    1

Ndonjehere Kur bej ndonje veprim me duket sikur e kam bere dhe me pare kete veprim ose e kam pare ne enderr.. mund te me ndihmoj njeri se cfare eshte kjo?

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar mė parė nga enxhii259 Lexo Postimin
    Ndonjehere Kur bej ndonje veprim me duket sikur e kam bere dhe me pare kete veprim ose e kam pare ne enderr.. mund te me ndihmoj njeri se cfare eshte kjo?
    kjo quhet deją vu, nje lloj lemshi ndjenjash, perjetimesh e perceptimesh ne kujtesen tone...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    22-04-2014
    Vendndodhja
    Shtime,Kosove
    Postime
    3

Ē'do tė thotė tė shohėsh kulēeder nė ėndėrr?
    Ē'do tė thotė tė shohėsh vetėn duke kėnduar?

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

endrra e radhes, qe me la nje ndjesi shume te bukur... pashe veten shtatzene, dhe linda nje djale..lindja shkoi per mrekulli, shume e shpejte dhe pothuajse fare e dhimbshme. ne momentin kur duhej te shkoja nga salla e lindjes ne dhomen ku ndodheshin edhe pacientet e tjere, nuk kishte asnje krevat te lire per mua. atehere vendosa te dilja per nje shetitje te shkurter jashte spitalit, dola ne rruge dhe fillova te flisja me njerezit, ne vecanti me nje vajze e veshur ne te bardhe qe me drejtohej ne gjuhe te ndryshme (ne te gjitha gjuhet qe une flas apo kuptoj) dhe une i pergjigjesha, por nuk me pelqente toni i saj sfidues... me pas ajo u largua dhe ngela vetem... ne ate cast u shfaq nje pilivese e cila me sillej rrotull, e kapa nga krahet e saj te tejdukshme (kur isha e vogel loja ime e preferuar ishte te vrapoja pas pilivesave, t'i kapja per pak sekonda vetem qe t'u shikoja syte me reflekse shumengjyrese, e pastaj i leshoja...me pelqenin shume pilivesat...)...pilivesa u be me e madhe, me vinte ta perqafoja dhe e shikoja drejt ne sy... shpreha nje deshire, qe djali im te rritej i shendetshem dhe i lumtur, dhe e leshova pilivesen ne ajer drejt qiellit te kalter... pastaj me doli gjumi

Djalė Drenice Maska e Lexuesi_
    Anėtarėsuar
    18-06-2010
    Vendndodhja
    Ne vendin e ngjarjeve
    Postime
    6,014

Kam pare enderr duke mi prer floket njehere filloj mire beriberi dikur me beri mos vet , por u pajtova me to dhe thash ska gje rriten , a din ndonjeri te spjegoj se cfar kuptimi ka kjo enderr ?

Omelsin me krip Maska e Busy Girl
    Anėtarėsuar
    04-02-2012
    Vendndodhja
    Here and there I'm everywhere
    Postime
    4,491

Edhe une kam pare enderr para pak kohesh sikur linda nje djale poo pa dhimbje fare dhe direkt mbas lindjes u cova ne kembe. Mbaj mend qe djali ishte yll i bukur por jo beb i porsalindur por mu be sikur ishte nja 2 vjec

Faqja 18 prej 24 FillimFillim ... 81617181920 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •