Nganjeher jan edhe me te hidhura se realiteti,![]()
Nganjeher jan edhe me te hidhura se realiteti,![]()
.....nganjeher na dhimbsen kur prishen,![]()
oj ti/ ju edhe kosovaret p.sh thun q- cepa,nuk e thun me q por me c ,dhe shume fjale qe duhet thene me q ata e thun me c....
dhe cekicit ne i themi cekic mi shoqe ,sidoqofte kjo eshte e folmja ime...ska nevoj per korigjime zhuzhumaku
; nuk e kuptoj cfare arsye pat per te cituar....
sidoqoft murmbetshi![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
kam pare nje enderr vertet te cuditshme... me akuzuan qe nuk dija te gatuaja supe. une u thoja qe s'eshte e vertete por asnje nuk me besonte. pastaj dola ne pazar per te blere perimet qe nevojiteshin per te bere supen, ne menyre qe t'u mbushja mendjen te tjereve qe une dija ta gatuaja. por te gjitha perimet ishin te prishur, ose artificiale. gjeta nje qepe te madhe, e cila m'u duk shume e bukur, por kishte nje ngjyre jo te zakonshme, qe nuk i afrohej qepes. aty me doli gjumi... kushedi c'ka dashur te me thote 'inconscio' me kete enderr...![]()
me sa kuptoj un, njerezit po e kthejne realitetin ne ender dhe jo endren ne realitet sepse shum po mundohen njerezit qe endres patjeter duhet me mar nje pjes te realitetit e me ja mvesh endres per ti dhen asaj patjeter nje kuptim. secila ne dimensionin e vet esht reale. un kam pasur shum te mira ne jet dhe shum te keqija, por kurr nuk kam pasur ndonje paralajmerim prej endrrave.
Shume interesante kjo teme! Ka qene nje periudhe e jetes sime qe shihja shume endrra dhe ne baze te eksperiences arrij te interpretoj disa prej tyre, sepse jo te gjitha kane kuptim.
Personalisht pjesen me te madhe te endrrave i kam paralajmerime dhe ndihem me shume fat per kete gjeSepse arrij ti perballoj me lehte situatat qe jane te veshtira, dhe kur jane situata te bukura ne momentin qe me ndodhin realisht mendoj e lumtur :- E dijaaaa!
. Arrin te kesh kontroll emocional me pak fjale!
Por eshte e vertet qe nuk duhet te fiksohemi pas cdo endrre qe shohim!!!![]()
Cfare do te thote kur shikon ne enderr sikur te grisen pantallonat?
Ah nuk e shoh dot ne kete moment Cora, se jam ne tram![]()
Me siguri s'do jete shenje e mire se une ndihesha shume ne siklet.
Krijoni Kontakt