Ne te shumten e rastev jan si preokupim i dites, ne ender sheh gjerat qe me thell i ke perjetu...
Ne te shumten e rastev jan si preokupim i dites, ne ender sheh gjerat qe me thell i ke perjetu...
Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.
Sipas "The Element Encyclopedia of 20,000 Dreams" nga Theresa Cheung
Celsi eshte simbol i qarte i lirise dhe i mundesise ne boten e endrres. Celsat jane gjithashtu simbole te pronesise e baneses si edhe besimit, pasi ju ja jepni ato vetem njerzve qe besoni. Mbani ne mendje gjithashtu qe celsa mbajne edhe gardianet e burgjeve keshtu qe mund te jene edhe simbol i shtrengimit dhe te paguarit hesap. Celsat gjithashtu mund te paraqisin nje spjegim ose solucion te nje dileme e cila te ka shqetesuar apo vazhdon te te shqetesoje. Kjo sidomos eshte ne rastin kur ju e mbyllni/ kycni deren dhe papritur ajo hapet, ku kyci eshte simbol ketu i obstakles dhe suksesit sikurse edhe vetdijshmerine. Vendi ne te cilin celsi ishte vendosur ne endrren tuaj mund te jete nje signifikues. Nese ishte ne nje dere , eshte nje simbol i nje periudhe tranzicioni ose nje oportunitet ....
deri ketu po vazhdoj broken , e dashur,pasi pastaj shpjegimi vazhdon per kycat qe jane te vendosur ne objekte te tjera dhe jo ne dyer...
uroj me te miren per ty![]()
What goes around---comes around
Qe ishe me vajzen do te thote qe ndjeje nje fare pergjegjesie per mbarvajtjen sepse ne lidhje me femijet jane prinderit qe sigurojne mbarvajtjen e gjerave. Pra pergjegjesia.
Njeriu qe ti thua ishte i panjohur .. duhet te dish qe ne fakt ne ender shohim vetem njerez te cilet i kemi hasur ne jete. eshte e pamundur te shohesh nje njeri qe s'e ke pare kurre. Gjithsesi ty te eshte dukur i panjohur duke te dhene shenjen e habise se perse duhet te ishe me te. Perqafimi ne fund mendoj se sinjifikon nje situate te re te cilen ti po e menaxhon pa pasur shume njohuri edhe gjyshja qe te ka dale tek dera dhe te ka dhene ndjesine se duhej te shpejgoheshe,, do te thote qe ne fakt do te duhet te sqarosh mbarvajtjen e situates tende te re ne nje njeri me te madh nga ti , te cilit i detyrohesh shpjegim. Njerezit e panjohur ne shtepi patjeter qe jane shpjegim i situates se re ku je futur e do te duhet te njihesh me shume drejtime ku cdo drejtim do te kete nje njeri apo nje grup njerezish nga te cilet perfaqesohen .Te qenurit jo shume miqesore, tregon se ne biznes asgje nuk meret me zemer
![]()
Te uroj fat e dashur .
What goes around---comes around
Cka dmth kur shohim cen ne ender,kam pare edhe ate dy,ishin te mdhej dhe njeri me ngjyre te zez e tjetri i bardh![]()
Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot
c'eshte "cen"? buburrec?
hahaha sa kam qesho ti rrofsh
![]()
...nganjeher dine te jene me te bukura se realiteti,![]()
Krijoni Kontakt