Close
Faqja 16 prej 24 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 151 deri 160 prej 232

Tema: Endrrat...

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    12-04-2009
    Postime
    368

Pėr: Endrrat...

Ne te shumten e rastev jan si preokupim i dites, ne ender sheh gjerat qe me thell i ke perjetu...
    Nuk lejohen adresa Interneti ne Firme. Stafi i Forumit.

E dua letėrsinė Maska e Sorkadhe_Kelcyre
    Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    shoh shpesh deren e shtepise, qe une mundohem ta mbyll me celes, e kontrolloj por mjafton ta terheq pak me fort dhe ajo hapet serish...une e mbyll serish por celesi nuk punon.. e rrotulloj njemije here dhe dera nuk mbyllet. ne enderr nuk ndihem e sigurte te fle me deren hapur ashtu...

Sipas "The Element Encyclopedia of 20,000 Dreams" nga Theresa Cheung

Celsi eshte simbol i qarte i lirise dhe i mundesise ne boten e endrres. Celsat jane gjithashtu simbole te pronesise e baneses si edhe besimit, pasi ju ja jepni ato vetem njerzve qe besoni. Mbani ne mendje gjithashtu qe celsa mbajne edhe gardianet e burgjeve keshtu qe mund te jene edhe simbol i shtrengimit dhe te paguarit hesap. Celsat gjithashtu mund te paraqisin nje spjegim ose solucion te nje dileme e cila te ka shqetesuar apo vazhdon te te shqetesoje. Kjo sidomos eshte ne rastin kur ju e mbyllni/ kycni deren dhe papritur ajo hapet, ku kyci eshte simbol ketu i obstakles dhe suksesit sikurse edhe vetdijshmerine. Vendi ne te cilin celsi ishte vendosur ne endrren tuaj mund te jete nje signifikues. Nese ishte ne nje dere , eshte nje simbol i nje periudhe tranzicioni ose nje oportunitet ....

deri ketu po vazhdoj broken , e dashur,pasi pastaj shpjegimi vazhdon per kycat qe jane te vendosur ne objekte te tjera dhe jo ne dyer...

uroj me te miren per ty
    What goes around---comes around

E dua letėrsinė Maska e Sorkadhe_Kelcyre
    Anėtarėsuar
    30-07-2005
    Vendndodhja
    me ariun polar
    Postime
    2,219

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Kam pare nje enderr te cuditshme. Sikur isha me cupen e nje mashkull. S'ishte burri. Nuk e kam idene si e qysh u gjenda me te. E njihja apo jo. I thashe dua te iki ne shtepi. Po me percillte ne shtepi. Nuk e lashe te me percillte deri te dera e shtepise( shtepia e babit). U percollem aty te shkallet e hyrjes me nje perqafim miqesor. Ngre koken dhe shikoj te dera e shtepise gjyshen( qe s'jeton me) qe po me veshtronte. U ndjeva ne siklet se thashe kush e di si e mori. Nuk foli por u fut brenda. U futa dhe une ne shtepi. Aty nje kallabellek i madh. Nuk njihja asnje. I pershendeta keshtu nga larg, por mami nuk me lejoi ti takoja nga afer. Plaka te rinj te ndare grupe- grupe pa lidhje neper shtepi, dhe jo shume miqesor me njeri -tjetrin. Boh cfare endrre!! Kush ma interpreton cik?
    Qe ishe me vajzen do te thote qe ndjeje nje fare pergjegjesie per mbarvajtjen sepse ne lidhje me femijet jane prinderit qe sigurojne mbarvajtjen e gjerave. Pra pergjegjesia.
    Njeriu qe ti thua ishte i panjohur .. duhet te dish qe ne fakt ne ender shohim vetem njerez te cilet i kemi hasur ne jete. eshte e pamundur te shohesh nje njeri qe s'e ke pare kurre. Gjithsesi ty te eshte dukur i panjohur duke te dhene shenjen e habise se perse duhet te ishe me te. Perqafimi ne fund mendoj se sinjifikon nje situate te re te cilen ti po e menaxhon pa pasur shume njohuri edhe gjyshja qe te ka dale tek dera dhe te ka dhene ndjesine se duhej te shpejgoheshe,, do te thote qe ne fakt do te duhet te sqarosh mbarvajtjen e situates tende te re ne nje njeri me te madh nga ti , te cilit i detyrohesh shpjegim. Njerezit e panjohur ne shtepi patjeter qe jane shpjegim i situates se re ku je futur e do te duhet te njihesh me shume drejtime ku cdo drejtim do te kete nje njeri apo nje grup njerezish nga te cilet perfaqesohen . Te qenurit jo shume miqesore, tregon se ne biznes asgje nuk meret me zemer

Te uroj fat e dashur .
    What goes around---comes around

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar mė parė nga Sorkadhe_Kelcyre Lexo Postimin
    Sipas "The Element Encyclopedia of 20,000 Dreams" nga Theresa Cheung

Celsi eshte simbol i qarte i lirise dhe i mundesise ne boten e endrres. Celsat jane gjithashtu simbole te pronesise e baneses si edhe besimit, pasi ju ja jepni ato vetem njerzve qe besoni. Mbani ne mendje gjithashtu qe celsa mbajne edhe gardianet e burgjeve keshtu qe mund te jene edhe simbol i shtrengimit dhe te paguarit hesap. Celsat gjithashtu mund te paraqisin nje spjegim ose solucion te nje dileme e cila te ka shqetesuar apo vazhdon te te shqetesoje. Kjo sidomos eshte ne rastin kur ju e mbyllni/ kycni deren dhe papritur ajo hapet, ku kyci eshte simbol ketu i obstakles dhe suksesit sikurse edhe vetdijshmerine. Vendi ne te cilin celsi ishte vendosur ne endrren tuaj mund te jete nje signifikues. Nese ishte ne nje dere , eshte nje simbol i nje periudhe tranzicioni ose nje oportunitet ....

deri ketu po vazhdoj broken , e dashur,pasi pastaj shpjegimi vazhdon per kycat qe jane te vendosur ne objekte te tjera dhe jo ne dyer...

uroj me te miren per ty
    flm e dashur. uroj cdo te mire per ty gjithashtu

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660

Cka dmth kur shohim cen ne ender,kam pare edhe ate dy,ishin te mdhej dhe njeri me ngjyre te zez e tjetri i bardh
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

c'eshte "cen"? buburrec?

Atje ku je ti........ Maska e tetovarja87
    Anėtarėsuar
    26-11-2009
    Vendndodhja
    Tetove
    Postime
    7,660

c'eshte "cen"? buburrec?
    Qen,qeni,qen mi qen ,dog hahhaah

Emri:  dog-breeds_1.jpg

Shikime: 2149

Madhėsia:  79.0 KB
    Loti nuk sjell dhimbje,por dhimbja sjell lot,mos thuaj o Zot kam 1 dhimbje,por o dhimbje kam 1 Zot

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

hahaha sa kam qesh o ti rrofsh

i/e regjistruar Maska e Xhuxhumaku
    Anėtarėsuar
    19-11-2003
    Vendndodhja
    sopr'un'curva
    Postime
    13,379

c'eshte "cen"? buburrec?
    Ske terp mi broke?

Sdi shqyp mire ti?

Q si ceni, dhe C si qekiqi.

E more vesh? E mora thuaj.
    --- La Madre dei IMBECILI e sempre in cinta...

---voudou.. ---

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360

...nganjeher dine te jene me te bukura se realiteti,

Faqja 16 prej 24 FillimFillim ... 61415161718 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •