Endrra endrra .... mua te gjithe me thone ti shef shume endrra , sikur e kam une ne dore

Te pakta jane mengjeset kur zgjohem pa pare asnje enderr. Kam pare dhe qe ngrihem lart dhe fluturoj , 2-3 here me duket , eshte ndjesi shume e bukur nder endrrat me te bukura qe shoh. Ama shume shoh gjarperinj

,njerez qe me ndjekin pas dhe une iki me vrap.... sidomos nje enderr qe mbaj mend me ndiqte nje makine ( makine pa njeri brenda ) , une qe mundohesha te fshihesha mos me shihte , lol
2 endrra qe me jane ngulitur ne mendje i kam pare ndoshta ne moshen 7-8 vjec. Njera ishte me kafshe qe po ngordhnin rrugeve dhe une qe mundohesha ti coja ne kembe .... sikur dikush ju kishte dhene dicka per ti helmuar .... aq shume lodhem dhe qaj ne enderr se mundohesha ti coja dhe ata nuk coheshin , saqe kur ngrihem ne mengjes vjen mami te krevati qe me zgjon isha mbytur me lot dhe kisha temperature. Mami qe me pyeste cfare te dhemb , asgje sme dhimbte mua. Qe ate dite nje jave semure me temperature une.
Endrra tjeter ishte sikur isha brenda ne shtepi , ishte nate. Njeher me behesh sikur ishim tek shtepia jone njehere sikur ishim tek shtepia e gjyshit ( nga mami). Kur dal ne korridor shikoj flake, sikur digjet shtepia. Njeher dal jasht njeher futem brenda per te pare nese kishin dal te gjithe njehrezit jasht apo jo. Edhe kete enderr e kam perjetuar sikur te ishte reale dhe me la ndjesi shume te keqe, mbase prandaj nuk e kam harruar edhe pse ka kohe , fundja femije kam qene atehere. Kur pas ca vitesh digjet vertete shtepia e gjyshit :-( dhe vertete ata kishin pare tmerr me sy, pasi kishin qene ne gjume.
Une nuk i marr vesh keto endrrat , perse i shofim ? vertete percjellin ndonje mesazh ? ca mund te bejme qe mos te shohim endrra ?

Krijoni Kontakt