Close
Faqja 12 prej 24 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 111 deri 120 prej 232

Tema: Endrrat...

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Pėr: Endrrat...

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Ne endrrat e tua mbase.
    jo, ne endrrat e te tjerave

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Nuk ka rendesi kush ishte tani dhe ju. Kush ma shpjegon endrren? Cdo te thote dalja, veshtrimi, dhe largimi i gjyshes pa thene asnje fjale? Takimi dhe perjellja me kete person? Kallaballeku dhe qendrimet jo miqesore te tyre? Si ta marr faktin qe mami nuk me lejoi te takohesha me miqte? Per keto dua shpjegime.
    Feelings change - memories don't.

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

mua me duket me shume si nje deshire tradhetie bashkeshortore nga ana jote qe te pervelon prej vitesh nga brenda, po qe ti si gjithmone nuk ke guximin ta besh vetem dhe vetem nga qe mendon gjate gjithe kohes se si do reagonin te tjeret po ta merrshin vesh

hehe!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin
    mua me duket me shume si nje deshire tradhetie bashkeshortore nga ana jote qe te pervelon prej vitesh nga brenda, po qe ti si gjithmone nuk ke guximin ta besh vetem dhe vetem nga qe mendon gjate gjithe kohes se si do reagonin te tjeret po ta merrshin vesh

hehe!
    ja keshtu them edhe une

heheh hahhhha lmao

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anėtarėsuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763

Citim Postuar mė parė nga mia@ Lexo Postimin
    Kam pare nje enderr te cuditshme. Sikur isha me cupen e nje mashkull. S'ishte burri. Nuk e kam idene si e qysh u gjenda me te. E njihja apo jo. I thashe dua te iki ne shtepi. Po me percillte ne shtepi. Nuk e lashe te me percillte deri te dera e shtepise( shtepia e babit). U percollem aty te shkallet e hyrjes me nje perqafim miqesor. Ngre koken dhe shikoj te dera e shtepise gjyshen( qe s'jeton me) qe po me veshtronte. U ndjeva ne siklet se thashe kush e di si e mori. Nuk foli por u fut brenda. U futa dhe une ne shtepi. Aty nje kallabellek i madh. Nuk njihja asnje. I pershendeta keshtu nga larg, por mami nuk me lejoi ti takoja nga afer. Plaka te rinj te ndare grupe- grupe pa lidhje neper shtepi, dhe jo shume miqesor me njeri -tjetrin. Boh cfare endrre!! Kush ma interpreton cik?
    Kallaballeku nuk eshte gje e mire por perderisa nuk eshte ne shtepine tend mos u shqeteso .
    Gje e keqe do ishte po te ikje me gjyshen dhe po te te linte mami.
    Mos e ca koken , asgje e keqe sdo ndodhi.
    Mua me dalin shume endrrat.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Dhe mua me dalin ne pergjithesi, ksanthi.

Anėtarėsuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676

Citim Postuar mė parė nga Endless Lexo Postimin

hehe!
    hmmm, gjithesesi, e vleresoj faktin qe u mundove te japesh nje shpjegim, lol

i/e regjistruar Maska e Endless
    Anėtarėsuar
    17-08-2007
    Vendndodhja
    Shqiperi
    Postime
    5,119

po ska gje me zogu, kur te duash. sa here te kesh nevoje, ce vret mendjen!
    Without deviation from the norm, progress is not possible

Perjashtuar Maska e didii
    Anėtarėsuar
    14-04-2012
    Postime
    504

un kam pare dikur nje kuhsuri ne ender qe kishte vdekur, dhe ishim kallaballik ne shpi, te gjith hanin, flisnin pa lidhje me njeri tjetrin, pastaj hyn ne der ky kushuriri qe kishte vdekur dhe kerkon qe dikush te shkonte me te se ai donte te blinte ne dyqani i dajes tim. nga te gjith njerezit, qe kishte dhe me te vegjel, qe ishte dhe daja im dhe nusja e dajes qe punonin tek ky dyqani, nuk cohen ata por cohet gjyshi im, me i madhi i shpise, qe ne realitet askush nuk e linte qe ai te punonte, pas disa javesh gjyshi ndroi jet...

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224

Citim Postuar mė parė nga didii Lexo Postimin
    un kam pare dikur nje kuhsuri ne ender qe kishte vdekur, dhe ishim kallaballik ne shpi, te gjith hanin, flisnin pa lidhje me njeri tjetrin, pastaj hyn ne der ky kushuriri qe kishte vdekur dhe kerkon qe dikush te shkonte me te se ai donte te blinte ne dyqani i dajes tim. nga te gjith njerezit, qe kishte dhe me te vegjel, qe ishte dhe daja im dhe nusja e dajes qe punonin tek ky dyqani, nuk cohen ata por cohet gjyshi im, me i madhi i shpise, qe ne realitet askush nuk e linte qe ai te punonte, pas disa javesh gjyshi ndroi jet...
    kur shkon me te vdekurin (vdes) kur e puth te vdekurin semuresh te largohet shendeti, kur te puthi i vdekuri (merr shendet). Kur thjesht shpesh shikon nje vdekur ne enderr eshte mire te besh nje dhurate sepse te kane ngelur pengime. Ne rastin e Mia e ema e vet nuk e ka lejuar te takoj ose te shkoj me te vdekurit qe eshte gje e mire.
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 12 prej 24 FillimFillim ... 2101112131422 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •