Nuk ka rendesi kush ishte tani dhe ju. Kush ma shpjegon endrren? Cdo te thote dalja, veshtrimi, dhe largimi i gjyshes pa thene asnje fjale? Takimi dhe perjellja me kete person? Kallaballeku dhe qendrimet jo miqesore te tyre? Si ta marr faktin qe mami nuk me lejoi te takohesha me miqte? Per keto dua shpjegime.![]()
Feelings change - memories don't.
mua me duket me shume si nje deshire tradhetie bashkeshortore nga ana jote qe te pervelon prej vitesh nga brenda, po qe ti si gjithmone nuk ke guximin ta besh vetem dhe vetem nga qe mendon gjate gjithe kohes se si do reagonin te tjeret po ta merrshin vesh
hehe!![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
Dhe mua me dalin ne pergjithesi, ksanthi.
Feelings change - memories don't.
po ska gje me zogu, kur te duash. sa here te kesh nevoje, ce vret mendjen!![]()
Without deviation from the norm, progress is not possible
un kam pare dikur nje kuhsuri ne ender qe kishte vdekur, dhe ishim kallaballik ne shpi, te gjith hanin, flisnin pa lidhje me njeri tjetrin, pastaj hyn ne der ky kushuriri qe kishte vdekur dhe kerkon qe dikush te shkonte me te se ai donte te blinte ne dyqani i dajes tim. nga te gjith njerezit, qe kishte dhe me te vegjel, qe ishte dhe daja im dhe nusja e dajes qe punonin tek ky dyqani, nuk cohen ata por cohet gjyshi im, me i madhi i shpise, qe ne realitet askush nuk e linte qe ai te punonte, pas disa javesh gjyshi ndroi jet...![]()
kur shkon me te vdekurin (vdes) kur e puth te vdekurin semuresh te largohet shendeti, kur te puthi i vdekuri (merr shendet). Kur thjesht shpesh shikon nje vdekur ne enderr eshte mire te besh nje dhurate sepse te kane ngelur pengime. Ne rastin e Mia e ema e vet nuk e ka lejuar te takoj ose te shkoj me te vdekurit qe eshte gje e mire.
I LOVE GOD
j&g
Krijoni Kontakt