Close
Faqja 10 prej 24 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 232

Tema: Endrrat...

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Pėr: Endrrat...

Citim Postuar mė parė nga KOD Lexo Postimin
    ēfar kaq?

kaq te vėshtir e ke ta kuptosh vazhdimin...besoj se e di .

ps. vet fjala tėrmet , tė ēon tek ato turbullirat e zemres , jetes familjare , bashkshortore , jetes se perditshme , monotonia . Si nevoje per diē qe kerkon ta thyesh , te krijosh nje rregull te ri .

mos me falendero perseri , me nje her mjaftohem.
    Faleminderit nga Broken.

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

ok. meqe jam ketu po ju tregoj edhe endrren e mbremshme...cuditerisht kjo me tronditi me shume se termeti. isha ne eskursion me shkollen ne spanje (e theksoj vendin sepse ne vitin e fundit ne gjimnaz kishim pergatitur per te ikur ne spanje por na dolen ca probleme dhe nuk patem mundesi)... dhe ishte dita e fundit. sapo kishte zbardhur dhe duhej te pergatisnim valixhet, kishim vetem gjysem ore kohe. une nuk kisha degjuar zilen dhe kisha mbetur e fundit. te gjithe ishin gati (kete e pashe kur hapa deren e dhomes dhe te tjeret ishin te gjithe te veshur, duke mbyllur dyert e dhomave, me valixhet ne dore. me kujtohen keto korridore te gjata me dyer nga te dyja anet). vetem une isha akoma me pizhama. pastaj hapa valixhen per te futur nje batanije shume te madhe, por kjo ishte e ngrisur nga njera ane. teksa po mundohesha ta palosja me ra nga duart dhe nga batanija rane ne toke nje cekic dhe ne nga ato thiket te rrumbullkta qe perdoren per te prere pizze-n. aty vendosa qe nuk ia vlente te merresha me batanijen e as valixhja nuk me duhej. i lashe aty dhe ia mbatha vrapit per te kapur autobuzin ne kohe... duke vrapuar, me doli gjumi

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    ok. meqe jam ketu po ju tregoj edhe endrren e mbremshme...cuditerisht kjo me tronditi me shume se termeti. isha ne eskursion me shkollen ne spanje (e theksoj vendin sepse ne vitin e fundit ne gjimnaz kishim pergatitur per te ikur ne spanje por na dolen ca probleme dhe nuk patem mundesi)... dhe ishte dita e fundit. sapo kishte zbardhur dhe duhej te pergatisnim valixhet, kishim vetem gjysem ore kohe. une nuk kisha degjuar zilen dhe kisha mbetur e fundit. te gjithe ishin gati (kete e pashe kur hapa deren e dhomes dhe te tjeret ishin te gjithe te veshur, duke mbyllur dyert e dhomave, me valixhet ne dore. me kujtohen keto korridore te gjata me dyer nga te dyja anet). vetem une isha akoma me pizhama. pastaj hapa valixhen per te futur nje batanije shume te madhe, por kjo ishte e ngrisur nga njera ane. teksa po mundohesha ta palosja me ra nga duart dhe nga batanija rane ne toke nje cekic dhe ne nga ato thiket te rrumbullkta qe perdoren per te prere pizze-n. aty vendosa qe nuk ia vlente te merresha me batanijen e as valixhja nuk me duhej. i lashe aty dhe ia mbatha vrapit per te kapur autobuzin ne kohe... duke vrapuar, me doli gjumi
    Do shpjegimin tim apo te kodit?

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

qekur paske filluar te kerkosh leje per te folur ti Plaku?

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

Citim Postuar mė parė nga broken_smile Lexo Postimin
    qekur paske filluar te kerkosh leje per te folur ti Plaku?
    Qe kur pash syckat e tua

Pse te duket sikur te kerkova leje?

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

se zakonisht ti shkruan pa u menduar shume, keshtu me eshte dukur mua te pakten

Perjashtuar nga Mod.
    Anėtarėsuar
    07-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Shqiperi
    Postime
    5,308

me lendove

cherry blossom girl
    Anėtarėsuar
    14-05-2010
    Postime
    6,095

Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    me lendove
    je cik fjalaman, por s'ka gje. ne te duam edhe keshtu

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419

po kur sheh ne enderr qe nje femije duke ikur nga shtepia urinon ne dysheme...ka ndonje shpjegim.....?!
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e regjistruar Maska e inez
    Anėtarėsuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne fantazi.
    Postime
    1,779

Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    edhe une si ty
    por nuk ishe djal
    ishte goce
    nuk e di, duhet me pyt seriozen..
    above all don't fear any difficult moment, the best comes from them..

Faqja 10 prej 24 FillimFillim ... 8910111220 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •