Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2012
    Postime
    15

kerkoj ndihm nga ju

pershdnetje une kam nevoj per nje ndihm nga ju te pranishum ne ket forum problemi asht ky e kam bo format pc krejt ne rregull ama nuke e kam nde hardiskun ne ne loc:d me ka mbet kurse ne loc: c asht 150 gb e deshta ti ndaj per shkak te rujtes te naj dokumneti une deshta me dit a mundem ti ndaj apo te formoj loc: d pa e bo fomat pc nese po kam nevoj ta di asht procedura
    ju falnderoj shum te gjithve

i/e regjistruar Maska e toni54
    Anėtarėsuar
    25-02-2010
    Postime
    3,776
    o haver qaty ku e ke ba format ta kish nda memorien edhe kishe kry pune shume leht....

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    02-01-2012
    Postime
    15
    o i nderum une e ceka a mundem pa e bo format se me fut cd perseri me bo po e di une e ceka a ka ndonje menyr tjeter per te kriju loc : d pa e bo format ama flm shum per ndihm

i regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-10-2007
    Vendndodhja
    Diku ne emigrim
    Postime
    708
    po mo lol ka mundesi qe ta ndash pa i bere format. Shkarko Eeaseus partition manager dhe ka per te mbaruar pune

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2005
    Postime
    632
    Citim Postuar mė parė nga besimI_KS Lexo Postimin
    pershdnetje une kam nevoj per nje ndihm nga ju te pranishum ne ket forum problemi asht ky e kam bo format pc krejt ne rregull ama nuke e kam nde hardiskun ne ne loc:d me ka mbet kurse ne loc: c asht 150 gb e deshta ti ndaj per shkak te rujtes te naj dokumneti une deshta me dit a mundem ti ndaj apo te formoj loc: d pa e bo fomat pc nese po kam nevoj ta di asht procedura
    ju falnderoj shum te gjithve
    A ka dikush ne kete Forum te ma perkthej kete cka kerkon ky, une asgje spo marr vesh???
    JO NEGOCIATA - VETĖVENDOSJE

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •