Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 5
    bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657

3D Blu-ray Disc® Player With Built-in WiFi

Ka ndonje qe merr vesht nga kjo fushe e teknologjise ketu?
    Kam nje problem me kete, nuk me luan Spiderman 3D dvd. Ne blue- ray e luan. Ate ne 3D luan ate pjesen e preview-se fillimisht ne 3D dhe ato fjalet e deri sa fillon. Pastaj sa duhet te filloj filmi, the screen goes black. Cfare mund te jete gabim aty? Ka ndonje qe ka eksperimentuar kete 3D se fundit?

p.s. Te dyja dhe TV dhe Dvd player jane up to date. S'ka nevoje per updates te firmware. Pasi ua kam bere.
    Music to my heart that's what you are, a song that goes on and on.....

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    54 Vizitore kjo tema? wth? 54 people are googl-ing per kete problem qe kam dhe une. Qenka problem massive. I feel better now. Ka ndonje qe merr vesht ketu o shoke? Se po me drive crazy ky problem. lol

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Shiko cfare modeli eshte televizori pasi televizori me cfare po lexoj
    suporton blue ray por televizori ka te ngjare nuk suporton 3d.
    E ka fajin televizori qe nuk suporton 3d,nuk ka chip qe te suportoje videot 3 d(disqet 3d).
    Sigurohu qe disku eshte 3d blue ray,pasi disku mund te jete blue ray dhe jo 3d blue ray
    ose disku te jete 3 d blue ray por video ne disk(materiali ne disk eshte format blue ray
    dhe jo 3 d video.Duhet pare etiketa ne disk, mbjatesja plastike e diskut se cfare informacioni jep.
    Per te pare video 3D duhet televizor qe te suportoje 3d teknologjine dhe keto televizora jane shume te shtrenjte.
    Duhen perdorur edhe syzet per te pare videot 3d,nqs televizori e suporton teknologjine 3d
    Nqs televizor eshte model 3d atehere duhet pare filmi me syze 3 d qe jane dy llojesh
    syze 3 d aktive qe punojne me bateri
    ose syze 3 d pasive qe punojne pa bateri.
    Nqs televizori suporton teknologji 3 d aktive atehere perdoren syze 3 d aktive qe punojne me bateri.
    Nqs televizori suporton teknologji 3 d pasive atehere duhet te blehen dhe perdoren syze 3 d pasive,qe nuk punojne me bateri.
    Duhet pare manuali i televizorit per te gjetur nese televizori suporton teknologji 3 d pasive apo aktive dhe blehen syzet.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 30-11-2012 mė 21:42
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

bubbly
    Anėtarėsuar
    05-05-2003
    Vendndodhja
    USA
    Postime
    13,657
    Citim Postuar mė parė nga benseven11 Lexo Postimin
    Sigurohu qe disku eshte 3d blue ray,pasi disku mund te jete blue ray dhe jo 3d blue ray
    ose disku te jete 3 d blue ray por video ne disk(materiali ne disk eshte format blue ray
    dhe jo 3 d video..
    Te dyja si tv (smart tv) dhe playeri jane samsung. Te dyja jane 3D, e suportojne. Dhe dvd eshte ne 3D. Ose ashtu e kuptoj une. Eshte kjo dvd me poshte.

http://www.bestbuy.com/site/Amazing+...ustomerreviews

Edhe syzet jane 3D aktive me bateri. Sa fillon filmi behen turn off, sepse e ndjen. Fiken. Dyshoj te dvd-ja mbase? Dhe cable eshte HDMI per high speed. Te gjitha ne rregull i ka, se marr vesht ca ka. Edhe per ti update i kam bere.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Samsung 3D players jane me probleme ne firmware.Azhurnimet me firmware jane te ngadalta
    Nuk te luan video pasi firmware duhet ripunuar ne kod qe te dekodoje sinjalin dhe luaje filmin.
    Ose duhet te presesh kur samsungu te nxjerre versionin e ri firmware,rreth pas 2 muajsh,ose duhet kthyer mbrapsht
    ne dyqan samsung blu ray player per refund,kthim lekesh dhe te blehet ndonje model SOny 3 D Blue Ray player.
    3D blu ray nga sony jane me te mire dhe azhurnimet firmware jane me te shpeshta.
    Provo te heqesh kabllin e korentit te 3 d blue player per 1 minute dhe ringule ne prize dhe ndize dhe provohet te luhet filmi.Mund te punoje.
    Mund te ndodhe qe pasi ekrani kthehet i zi pas preview dhe FBI Piracy paralajmerimit lere 3 d playerin ashtu per rreth 10 minuta pasi ndodh qe filmi te filloje me vonese nga playeri dhe kjo ven per shkak te ndonje difekti ne kod te drajverit firmware.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •