Close
Faqja 24 prej 26 FillimFillim ... 142223242526 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 231 deri 240 prej 257
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    cfare shpjegove mo,un thjesht po te pyes,pse nje vend i fuqishem si greqia,ka frike nga nje vend te vogel si Shqiperia,dhe per kete greqia ka ngritur ne kembe gjith europen,pse ka frike pra,ma shpjegon dot,pyetje e thjeshte eshte,ke pergjigje?
    Me siguri kane frike sepse ne 1912 padrejtesia qe kaq e madhe kunder shqiptareve sa nuk harrohet lehte.
    Hoqen per interesa te fuqive te medha 50% te territoreve te bauara nga Shqiptaret.
    Ndaj hem serbet hem greket e kane frike perparimin e Shqiperise sepse sic po ndodh qe u kujtuam per Shqiperine etnike do ndodhe me shume kur te ece Shqiperia se nuk eshte larg nje shkekull qe na moren gjysmen e shtepise sone ku kane banuar aty me pare nga kedo popull qe kemi fqinje.
    Ndaj ska te rreshtur blerja e shqiptareve te shitur dhe tentativa per te na tjetersuar se e vdekur Shqiperia si kerkon dot padrejtesite.
    Sjane kot varret greke , shitja e ortodoksise shqiptare janullatosit, pensionet greke, kembimi emrave te shqiptareve, nderhyrja e pacipe ne punet tona, fazllicet, shitja e bisneseve Serbise, dhe mbajtja e Shqiperise nen zero sic e ben Saliu sa here vjen ne pushtet, kjo eshte lufta per jete a vdekje e kombit tone.
    Si harroka gjith ai genocid cam ku u perzune mijera shqiptare dhe ku kane gjithe katandine e tyre pronat tokat etj
    Albania Uber Alles

Gjak Shqiptari Maska e Illyri
    Anëtarësuar
    05-05-2011
    Vendndodhja
    Në tokën shqiptare Dardani
    Postime
    145
    Citim Postuar më parë nga juanito02 Lexo Postimin
    Hapi tjeter nacionalist do jete braktisja vullnetare e fese ortodokse ne Shqiperi dhe kalimi ne ne katolike.
    Do ndahet Shqiperia nga kjo palo fe sllavo greke qe na e kene dhene me zor nder shekuj.
    Orthodoksia eshte fe me dhune tek ne per te na perligjur per greke.
    Ju greket mbajeni se e keni produkt shtepie.
    Absolutisht e vertet!! do e bejne pa problem te gjithe ata qe e ndjejne veten Shqiptar dhe krenar, pasi nuk ka shum dallim thelbi mes Katolik-Ortodoks besoj!
    Pershendetje nga nje musliman
    Citim Postuar më parë nga gilberto Lexo Postimin
    pse veproni nen petkun e ortodoksis njeher?,,,, ti si ortodoks ku do ndiheshe i rrezikuar ne rast se do kishte ndryshim kufijsh ????
    Kane frike nga muslimanet e Kosoves&Maqedonis!!!
    Shiko ketu eshte nje teme per ortodokset dhe per bese kam pas te drejt, kta ndjekesit e janulles kane islamofobi ekstreme, jane ende ne kohen e ottomaneve shpresoj ta largojne kete fobi pasi vertet kane ide te gabuara per Shqiptaret musliman!
    http://www.forumishqiptar.com/thread...-Komb%C3%ABtar
    Gegërishtja! Dialekti i të parëve tanë ILIR!

i/e regjistruar Maska e gilberto
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128
    Citim Postuar më parë nga BLEDI_SH Lexo Postimin
    pikerisht kjo me ben pershtypje dhe mua,si ka mundesi qe nje fjalim brenda se cilit keshte shprehje qe i referoheshin 1912-es,lindi kaq frike dhe panik..
    http://www.forumishqiptar.com/thread...05#post3562005
    sepse cdo gje eshte e inskenuar, dhe ai qyqari qe kemi ne per kryeminister nuk e beri kot ate deklarat.dicka e madhe po zjen,kur te derdhet do emarim vesh cesht.

Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga Illyri Lexo Postimin
    Absolutisht e vertet!! do e bejne pa problem te gjithe ata qe e ndjejne veten Shqiptar dhe krenar, pasi nuk ka shum dallim thelbi mes Katolik-Ortodoks besoj!
    Pershendetje nga nje musliman

Kane frike nga muslimanet e Kosoves&Maqedonis!!!
    Shiko ketu eshte nje teme per ortodokset dhe per bese kam pas te drejt, kta ndjekesit e janulles kane islamofobi ekstreme, jane ende ne kohen e ottomaneve shpresoj ta largojne kete fobi pasi vertet kane ide te gabuara per Shqiptaret musliman!
    http://www.forumishqiptar.com/thread...-Komb%C3%ABtar
    Eh o njeri.
    Ta them une pse i urrejne ortodoksit myslimanet shqiptare.
    Po te shkosh pak thelle ne historine e vjeter te Shqiperise pas pushtimit nga Roma u vu zyrtate feja katolike dhe duke qene pagane iliret me shume perendi e pranuan katolicizmin me hir a me pahir dhe per shume shekuj Shqiperia ka qene katolike. Asokohe sherbenin ne gjith territorin ilir primatite katolike ku me e famshmja ka qene primatia e Ohrit si udhekryq i asaj kohe.
    Kur u nda ne dysh perandoria romake, teoricienet sllave e greke krijuan shizmen e madhe te kristianizmit ortodoksine, thjesht per ti patur teritoret e perandorise me fe tjeter dhe te ishin te shkeputur nga Roma.
    Prape ne territoret shqiptare deri ne vitin 1350 kur u zyrtarizua shizma u vendos me force ortodoksia e cila shkaterroi gjithe kishat katoike ku gjendej pasuria kombetare e shqiptareve(lindjet vdekjet pasurite, lidhjet fisnore etj etj asokohe regjistroheshin ne kishe)
    Jo vetem kaq po territoret shqiptare i ndane me dysh jugun ortodoks se qe Greqia ortodokse dhe veriun katolik se aso kohe Serbia ishte katolike, me nje fjale veriun ta gllaberonte Serbia e jugun Greqia sipas feve.
    Kjo gjendje vazhdoi deri ne pushtimin turk i cili nga ana e vet krijoi klime per vendosjen e myslimanizmit me hir dhe me pahir. Shqiptaret e jugut ne shumice te madhe iken nga ortodoksia qe kishin vuajtur prej saj ne shekuj dhe u bene myslimane me shprese se do jetonte kombesia sic jetoi e ku sdo perligjeshin me si greke.
    I dogji fort greqise kjo pune se e la greqine me shume ortodokse me pak dhe leshoi shpifjet urrejtjen kunder myslimaneve urrejtee cila eshte dhe sot e orkestruar nga Athina ne goje te ortodokseve dhe qe e ke vene re dhe ti.
    Ka qene nje nga aresyet e forta pse shume shqiptare ne jug nderruan fene, dhe po te vini re shume shqiptare qene ne rilindasit, ne Isa Boletinin Hasan Prishtinen, ne Ismalil Qemalin , ne Cercis Topullin, e shume ikona te rilindjes se pavaresise qen myslimane shqiptare.
    Ndryshuar për herë të fundit nga juanito02 : 17-12-2012 më 14:36
    Albania Uber Alles

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,459
    Postimet në Bllog
    23
    Amerika kunder ndryshimit te kufijve.
    BE kunder ndryshimit te kufijve.
    Fqinjet tane kunder ndryshimit te kufijve.
    Shteti shqiptar kunder ndryshimit te kufijve e pro hyrjes ne BE.

Interesat e cilit vend kerkojne me cdo kusht ndryshimin e kufijve mes shqiptareve dhe sponsorizojne kete fushate te mireorganizuar politike dhe mediatike brenda gjithe faktorit shqiptar ne Ballkan?

Pergjigjia: Turqia.

E kam thene e po e perseris: objektivi i Ankarase eshte ndalja me cdo kusht i anetaresimit te Shqiperise e Kosoves ne BE dhe shkaterrimi i imazhit te shtetit shqiptar ne Tirane e Prishtine si ne syte e opinionit publik shqiptar, edhe ne syte e opinionit publik nderkombetar.

Mos u beni pre e ketyre lojrave alla-turka qe ne shenjester kane aspiratat tona si popull per tu anetaresuar ne BE dhe per te ruajtuar e trasheguar arritjet tona 100 vjecare. Sulmet ndaj minoriteteve te vendit dhe lufta fetare qe keta tellalle te paguar kane ndezur ne opinionin publik shqiptar, ka per qellim shkaterrimin e harmonise fetare dhe amalgamit qe na ka mbajtur te bashkuar ne keto 100 vjet. Eshte turp per kryeministrin e vendit, Dr. Berishen, qe lejoi te bier ne nivelin e Spahijve e Idrizave me deklaratat e tija ne festimin e 100 vjetorit. Eshte nje gje per tellallet ne rruget e Shqiperise te bejne deklarata te tilla, eshte gje tjeter kur kryeministri i vendit ben deklarata te tilla.

Albo
    "Babai i shtetit është Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencëtari!"

Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin

Pergjigjia: Turqia.

E kam thene e po e perseris: objektivi i Ankarase eshte ndalja me cdo kusht i anetaresimit te Shqiperise e Kosoves ne BE dhe shkaterrimi i imazhit te shtetit shqiptar ne Tirane e Prishtine si ne syte e opinionit publik shqiptar, edhe ne syte e opinionit publik nderkombetar.

Albo

ky eshte zbulimi i fundit

ore,po ky edi kristaq rama qe nuk voton ato tre ligjet e statusit kandidat ,per interesa te turqise thua punon ki ???

albo e ilia me shoket e tije,po na bindeni cdo dit,qe jeni kryekput do fanatike fetare e puthadores te kishes greke,e asgje me shume.

te ju rroje janullatosi sot,por ta dini qe s'do e keni te gjate
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    09-09-2012
    Vendndodhja
    Ne Kine
    Postime
    1,830
    Edhe kesaj teme i qenka ndryshuar titulli.
    E na e vejne si ti vijne permbare.

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    ky eshte zbulimi i fundit

ore,po ky edi kristaq rama qe nuk voton ato tre ligjet e statusit kandidat ,per interesa te turqise thua punon ki ???
    nuk eshte zbulim kot. turqia nuk do qe shqiperia te futet ne evrope sepse ajo po konkuron me evropen dhe e do shqiperine ne gjirin e saj. bashke me greqine.

Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Ky albo hedh kot bomba tymi.
    Eshte larg Turqia per te qene rrezik per Shqiperine ne kohe te sotme.
    Aq me teper ska asnje rivendikim territori tek ne.
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    SHBA, BE, KE: Nuk mbështesim ndryshimin e kufijve në Ballkan
    Bashkimi i dy shteteve sovrane ne nje konfederate/union te perbashket nuk eshte ndryshim i kufijve.

Po te ishte keshtu, atehere edhe anetaresimi ne BE do te mund te konsiderohej si ndryshim i kufijve...

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •