D.m.th. po na kercenojne me lufte. Po del fytura e vertete e tyre se duan te na lene te ndare e te percare. Bash mire qe i tha Berisha keto deklarata, po shihet kush jane miq tane. Po shihet se keta menxi nuk presin te na diskriminojne e te na marrin te drejtat. A ka Serbia kapacitet te kercenoje nje shtet anetar te NATO-s dhe te aneksoje nje pjese te territorit. Ti me kon je, me shtetin tend apo me keto shtete qe para 100 viteve na copetuan me kufinje falls. Dua te jetoj me vellezerit e mi si krishtere e si myslimane, e si ateiste apo edhe sataniste qofshin, sme intereson cka besojne po sa bejne per shtet. Une spo them te bashkohemi me force por me referendum dhe me lobim tel USA e shtete Evropiane, po ashtu tjera po keshtu edhe keto ballkanike. Nuk kane te drejte te na kercenojne me izolim e lufte ne te kundert edhe ne duhet te pergatitemi dhe te kunderpergjigjemi cdo lloj agresioni qe do te mund te na benin sikur qe iu pergjigj Kroacia. Une nuk jam per ndryshim kufinjesh perpos per bashkim Kosove - Shqiperi. Nuk ka BE pa forcim te shtetit e pa bashkim te shqiptareve.
Krijoni Kontakt