Close
Faqja 0 prej 26 FillimFillim 1210 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 257
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286

SHBA, BE, KE: Nuk mbështesim ndryshimin e kufijve në Ballkan

Ministri i Jashtëm grek, Avramopulos anuloi vizitën në Shqipëri për 100-vjetorin e Pavarësisë Anulimi i vizitës në shenjë proteste për deklaratat e Kryeministrit Sali Berisha, i cili ka deklaruar se Preveza është tokë shqiptare.

Ndërkohe edhe presidenti maqedonas Gjorgje Ivanov ka refuzuar ftesën e kolegut të tij shqiptar Bujar Nishani për të marrë pjesë në manifestimin qëndror të shënimit të 100 vjetorit të Pavarësisë së Shqipërisë në Tiranë.

Nga kabienti i presidentit maqedonas, njoftojnë se Ivanov ka anuluar vizitën për shkak të incidenteve të fundit, por pa precizuar për cilat incidente bëhet fjalë. Nervozizëm tek opinioni maqedonas ka shkaktuar gjuajtja me vezë e kryeministrit Nikolla Gruevski gjatë vizitës në Tiranë si
    100-Vjetori

Në forma të ndryshme në media është komentuar edhe manifestimi që u mbajt të dielën në Shkup për 100 vjetorin e Pavarësisë. Prezenca e dy kryeministrave shqiptarë në këtë manifestim e ka provokuar më tepër Ministrinë e Jashtëm dhe deputetin e VMRO-DPMNE-së Antonio Milloshovskin i cili në Twitter ka komentuar: “Sa më e madhe përçarja mes maqedonasve, aq më i madh do të jetë flamuri shqiptar”.

http://www.top-channel.tv/artikull.php?id=246900

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Sa më e madhe përçarja mes shqiptarve, aq më të mëdhenj do të jenë flamujt greko-sllav !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    as ai i maqedonise e as ai i greqise nuk e kan prite ate qe po ndodh ne trojet shqiptare..nuk e kan prite madheshtine e 100 vjetorit..sigurisht ju ka hy tmerri ne ate qe po shohin..tmerrohen nga bashkimi dhe fuqizimi i shqiptareve..

qener..nuk na duheni ne festen tone..qener ..rrini ne kasollen tuaj dhe hungurini duke pare madheshtimin e shqiptareve..edhe neve na ka ardhe dita...

qener
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    folkloristat kane marre superxhiro. po krijojne probleme me te gjithe.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Shume mire, keto personazhe jane si pijanecet ne dasem,prishin dasmen!?
    MOS I NDY TEMAT no name

EPIROT Maska e EDLIN
    Anëtarësuar
    16-07-2007
    Vendndodhja
    ku bëhen qinglat
    Postime
    1,527
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    Ku i sheh problemet ti, se mos permendi njeri zorre nallane e koka te prera.. !
    Epiri është dhe do të mbetet gjithmonë shqiptar ashtu si e krijoi natyra dhe historia - A. Frasheri

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga EDLIN Lexo Postimin
    Ku i sheh problemet ti, se mos permendi njeri zorre nallane e koka te prera.. !
    ketu nuk flitet per folklor te qytetareve te thjesht, por per deklarate zyrtare te kryeministrit. qe ve ne diskutim kufijt.

kaq injorant jane njerezit ne shqiperi, sa qe nuk e dine se diskutimi i kufijve eshte shkak per lufte.
    bejne nje feste sot dhe deliruan sikur cliruan boten, per neser cfare do besh????

do te perzen si legen sa here qe do kalosh kufirin.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

fossa dei leoni Maska e prenceedi
    Anëtarësuar
    07-11-2008
    Postime
    2,120
    Aqillo....kjo eshte nje deklarate qe e kerkon koha,mbase eshte edhe e vonuar.
    Nuk ka asgje te tepruar ne te ..........Berisha i referohet kufijve te shqiperise ne 1912,atyre kufijve ne te cilet u shpall shteti pavarur shqiptar.
    Avramopulos mire beri qe nuk erdhi. ne fund te fundit le te mesojne edhe politikanet shqiptar se si duhet te sillen me fqinjet e tyre jugor ne te tilla raste.

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Cfare do kerkonte nje armike ne Shqiperi ne diten me te bukur. Kurre mos ardhte!
    I LOVE GOD

j&g

Kalorës i Lirisë Maska e BlueBaron
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Në Tironën e Ondrrave
    Postime
    5,046
    ketu nuk flitet per folklor te qytetareve te thjesht, por per deklarate zyrtare te kryeministrit. qe ve ne diskutim kufijt.

kaq injorant jane njerezit ne shqiperi, sa qe nuk e dine se diskutimi i kufijve eshte shkak per lufte.
    bejne nje feste sot dhe deliruan sikur cliruan boten, per neser cfare do besh????

do te perzen si legen sa here qe do kalosh kufirin.

Neser do i shkaperdhejme brinjet grekeve e sllaveve !!!
    Mund të shkëpusësh Çunat nga TIRONA, por kurrë nuk mund të shkëpusësh TIRONËN nga zemra e Çunave !!!

Faqja 0 prej 26 FillimFillim 1210 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •