Close
Faqja 23 prej 26 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 221 deri 230 prej 257
    Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    T'mos duash vllaun tënd ashtë racizëm, ta duash vllaun tënd ashtë atdhedashuri. Meqë ilia po na predikon vllavrajse e përçarje, atëherë ilia ashtë racist e nacionalist e s'ka vend n'kët tokë shqiptare!

i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Citim Postuar më parë nga ilia spiro Lexo Postimin
    Si orthodhoks falenderojme SHBA dhe BE per qendrimin e tyre te perseritur kunder cdo lloj rracizmi e nacionalizmi, shqiptaret duhet ta kuptojne, se me qendrimet rraciste, fallsifikime te numrit te orthodhkseve, nuk e kane vendin ne Evrope,...
    Hapi tjeter nacionalist do jete braktisja vullnetare e fese ortodokse ne Shqiperi dhe kalimi ne ne katolike.
    Do ndahet Shqiperia nga kjo palo fe sllavo greke qe na e kene dhene me zor nder shekuj.
    Orthodoksia eshte fe me dhune tek ne per te na perligjur per greke.
    Ju greket mbajeni se e keni produkt shtepie.
    Albania Uber Alles

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    BE-ja duhet te filloje te mendoje te gjeje menyren se si duhet te rregulloje nje mori problemesh qe me vetedijen e saj i hapi ne ballkan dhe e ktheu ballkanin ne nje vater urretje. Shqiptaret nuk jane nacionaliste, jane patriote qe duan qe te drejtat e tyre te vihen ne vend. Ashtu siç respektojme ne çdo grek, sllav apo pakice tjeter, ashtu presim edhe ne te na respektojne.

Tashme qe dhe SHBA eshte nje partner i fuqishem, duhet me doemos qe e drejta jone te shkoje ne vend.
    Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e gilberto
    Anëtarësuar
    08-09-2009
    Vendndodhja
    Durres Albania
    Postime
    128
    Si orthodhoks falenderojme SHBA dhe BE per qendrimin e tyre te perseritur kunder cdo lloj rracizmi e nacionalizmi, shqiptaret duhet ta kuptojne, se me qendrimet rraciste, fallsifikime te numrit te orthodhkseve, nuk e kane vendin ne Evrope,...
    pse veproni nen petkun e ortodoksis njeher?,,,, ti si ortodoks ku do ndiheshe i rrezikuar ne rast se do kishte ndryshim kufijsh ????

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    BE-ja duhet te filloje te mendoje te gjeje menyren se si duhet te rregulloje nje mori problemesh qe me vetedijen e saj i hapi ne ballkan dhe e ktheu ballkanin ne nje vater urretje. Shqiptaret nuk jane nacionaliste, jane patriote qe duan qe te drejtat e tyre te vihen ne vend. Ashtu siç respektojme ne çdo grek, sllav apo pakice tjeter, ashtu presim edhe ne te na respektojne.

Tashme qe dhe SHBA eshte nje partner i fuqishem, duhet me doemos qe e drejta jone te shkoje ne vend.
    http://www.forumishqiptar.com/thread...sadorit-arvizu
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425
    problemi i ndryshimit te kufijve ne ballkan kete radhe qenka serioz. e paska kape frika evropen per kufijte e greqise. greqia po shkon ne kollaps. ajo do i shkaterroj vet kufijte e saj artificial.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    16-04-2012
    Postime
    1,286
    Citim Postuar më parë nga Ziti Lexo Postimin
    problemi i ndryshimit te kufijve ne ballkan kete radhe qenka serioz. e paska kape frika evropen per kufijte e greqise. greqia po shkon ne kollaps. ajo do i shkaterroj vet kufijte e saj artificial.
    pikerisht kjo me ben pershtypje dhe mua,si ka mundesi qe nje fjalim brenda se cilit keshte shprehje qe i referoheshin 1912-es,lindi kaq frike dhe panik..
    http://www.forumishqiptar.com/thread...05#post3562005

Emathia Maska e MaDaBeR
    Anëtarësuar
    20-05-2003
    Vendndodhja
    Në çdo vend ku ka jetë
    Postime
    5,321
    E di ate, por ishte fjala per Spahiun anarkist kjo e jo per Shqiperine si shtet. Sa per Shtetin Shqiptar, e di mire ti, se te detyroi dhe ty qe ti jepje voten PRO per anetaresimin ne NATO. Mos me hajde ktu me nje deklarate te nje ambasadori.

Eshte e qarte mbeshtetja e SH.B.A per Shqiperine. George Bush viziton Shqiperine, vendos VETON per Pavaresine e Kosoves dhe Anetaresimin e Shqiperise ne NATO dhe injoron Greqine ne turin e tij. Po ashtu, Hillary Clinton viziton Sarajeven, Beogradin, Zagrebin, Prishtinen dhe Tiranen dhe injoron totalisht Greqine. Mos u kap tek deklarata e ambasadorit. Ishte thjesht deklarate per ti thene Spahise boll me utopizma. Kaq.

http://www.forumishqiptar.com/showth...C3%ABrin%C3%AB

Për inad të Djallit dhe Shqyptarëvet, Zoti ka me mbajtë Shqypninë më kambë me nder e me lumni

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga MaDaBeR Lexo Postimin
    E di ate, por ishte fjala per Spahiun anarkist kjo e jo per Shqiperine si shtet. Sa per Shtetin Shqiptar, e di mire ti, se te detyroi dhe ty qe ti jepje voten PRO per anetaresimin ne NATO. Mos me hajde ktu me nje deklarate te nje ambasadori.

Eshte e qarte mbeshtetja e SH.B.A per Shqiperine. George Bush viziton Shqiperine, vendos VETON per Pavaresine e Kosoves dhe Anetaresimin e Shqiperise ne NATO dhe injoron Greqine ne turin e tij. Po ashtu, Hillary Clinton viziton Sarajeven, Beogradin, Zagrebin, Prishtinen dhe Tiranen dhe injoron totalisht Greqine. Mos u kap tek deklarata e ambasadorit. Ishte thjesht deklarate per ti thene Spahise boll me utopizma. Kaq.

http://www.forumishqiptar.com/showth...C3%ABrin%C3%AB

nuk ka njeri nevoje per te shpjeguar qellimin e deklarates se ambasadorit. ajo flet vete. ishte e qarte si kristali.

ai i dha nje shpulle nacionalizmit folklorik dhe ndryshimit te kufijve. per spahiun vetem 2 paragrafe ishin (1-ngjarja ne liqenas 2-kerkesa per referendum)
    Ndryshuar për herë të fundit nga Akili-A : 17-12-2012 më 10:10
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e freeopen
    Anëtarësuar
    22-07-2011
    Postime
    1,516
    Ndricona dhe ne o ilia se ndoshta nuk e kuptojme ku i sheh ti fjalet ;''me qendrimet rraciste, fallsifikime te numrit te orthodhkseve, nuk e kane vendin ne Evrope,..''
    te deklarata ketij Sequi.
    Po ta risjell ate c'ke postuar

Nacionalizmi, Sequi: BE s’do ndryshim kufijsh, mos cënoni marrëdhëniet me fqinjët
    Nacionalizmi, Sequi: BE s’do ndryshim kufijsh, mos cënoni marrëdhëniet me fqinjëtTIRANE- Pas takimt të pestë të EURALIS, në ndihmë të sistemit shqiptar të drejtësisë ambasadori i BE-së Ettore Sequi ka komentuar deklaratat e fundit të politikës shqiptare me frymë nacionaliste, ndërsa ka shprehur edhe qendrimin e 27 vendeve të BE për to.
    Sequi ka thënë se “Shqipëria ka luajtur një rol konsruktiv në rajon, gjithnjë ka adoptuar një politikë të fqinjësisë së mirë, dhe nga ana tjetër ky rol konstruktiv është pjesë e obligimeve të saj në rrugën evropiane. E ajo që është e rëndësishme për të ardhmen është roli pozitiv dhe konstruktiv në rajon dhe vazhdimi i aplikimit të politkës së fqinjësisë së mirë”, tha ai.
    Kryediplomati është shprehur se BE kërkon nga Shqipëria që politika me anë të deklaratave të saj nacionaliste të mos shkojë në kundërshtim me praktikat që garantojnë fqinjësinë e mirë. BE nuk do të shikojë ndryshim kufijsh, tha ai.
    “Ambasadori i SHBA-ve, Aleksandër Arvizu, bëri disa komente në lidhje me nacionalizimin pak ditë më parë. Jam plotësisht dakord me këto komente. Do doja të ndaja me ju atë që BE mendon për këtë çështje. BE mendon se çështja e integritetit kombëtar nuk është çështje, ne nuk duam të shikojmë ndryshim kufijsh”, tha ai
    Ndër të tjera Sequi bëri të ditur konkluzionet e takimit të Këshillit Evropian për Shqipërinë. Ky tha ai është pozicioni i përbashkët i 27 vendeve.
    “Këshilli mirëpret rolin konstruktiv të Shqipërisë në rajon dhe i bën thirrje të shmangë deklaratat, të cilat janë në kundërshtim me marrëdhëniet e fqinjësisë së mirë. Komenti im është pozicioni i 27 vendeve anëtare”, nënvizoi ambasadori.

(ma.ar/BalkanWeb)
    Ndryshuar për herë të fundit nga freeopen : 17-12-2012 më 11:08
    MOS I NDY TEMAT no name

Faqja 23 prej 26 FillimFillim ... 132122232425 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •