Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 50 prej 50
    i/e regjistruar Maska e juanito02
    Anëtarësuar
    09-07-2007
    Postime
    2,964
    Ky thread qenka:
    LLaka llaka kpuce me taka.
    Kush e mbush? Robt si kaka
    Albania Uber Alles

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar më parë nga _MALSORI_ Lexo Postimin
    po eshte e thjeshte mo..shpetimi po don te rivalizoje kryeministrin e shqiperise..kedo qe gjen ne rruge e merr dhe e ben qytetar nderi..clidhje ka rexhep qojsa per tu bere qytetar nderi i vlores..apo pse doli ne mbrojtje te revolucionit demokratik te vonuar kur te gjithe e denuan ate..po clidhje kishte me vloren ish ambasadori amerikan qe ngjan me gjarprerin me syze..apo thjeshte pse ketij ambasadori nuk i pelqente sali berisha..clidhje kishte me vloren dritan hoxha..apo pse ky mafioz trafikoi dhjetra vajza edhe vlonjate drejt italise dhe me parate e fituara nga bi.tha e femrave shqiptaere krijoi median e tij..

ja pra kush behet qytetar nderi i vlores..

As une s'gjej piken e lidhjes per ket ndermarrje te GJikes
    "Më e mira është armike e së mirës"

Shpirt Shqiptari Maska e Albo
    Anëtarësuar
    16-04-2002
    Vendndodhja
    Philadelphia
    Postime
    33,379
    Postimet në Bllog
    22
    Hajde budall njerez hajde!

Si nuk u vjen turp qe i jepni tituj te tille nje njeriu kriminel ordiner qe e gjeti vdekjen ne mes te Tiranes ne krah te dashnores, edhe pse i martuar e baba me femije?!

Gjithe vlonjatet duhet te mblidhen tek Bashkia, duhet te marrin nga nje koker veze ne dore, e duhet t'ia pellcasin ne surrat kryetarit te bashkise!

Turp per Vloren, turp per baballaret e kombit qe kane dale nga ajo Vlore kur nderoni derrdimene te tille.

Albo

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anëtarësuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar më parë nga Albo Lexo Postimin

Si nuk u vjen turp qe i jepni tituj te tille nje njeriu kriminel ordiner qe e gjeti vdekjen ne mes te Tiranes ne krah te dashnores, edhe pse i martuar e baba me femije?!

Gjithe vlonjatet duhet te mblidhen tek Bashkia, duhet te marrin nga nje koker veze ne dore, e duhet t'ia pellcasin ne surrat kryetarit te bashkise!

Turp per Vloren, turp per baballaret e kombit qe kane dale nga ajo Vlore kur nderoni derrdimene te tille.

Albo
    aman ore prape do ngrihen vlonjatet...se mos do i degjoj kush pandeh...lere dreqin se jemi bere mish per top
    "Më e mira është armike e së mirës"

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834

Albo
    Lind pyetja: Pse e bene ne Vlore dhe jo ne Tirane valle ?!

Turp the ?! Turpi akoma me i madh eshte se ate te ndejeren qe i e mori ne qafe ky "qytetari i nderit" nuk e permenden fare ne TCH. T'iu vije TURP!
    Ndryshuar për herë të fundit nga AlbaneZ : 03-12-2012 më 05:35

I love god
    Anëtarësuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar më parë nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Lind pyetja: Pse e bene ne Vlore dhe jo ne Tirane valle ?!
    edhe Vlora shef digitalb

► ☆☆☆ ◄
    Anëtarësuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mëmëdhe
    Postime
    4,834
    Po,e vertete qe shef Vlora dhe "mbase" te gjithe shqiptaret anembane botes por ky titull eshte dhene per faktin se TCH historikisht jane mish e thua me Vloren (per nga bindjet) dhe reklama apo thirrjet qe ka bere TCH per te shkuar ne Vlore per festimet e 100 vjetorit te pavaresise ka qene ne c'do reklame te mundshme ne TV apo Radio,duke anashkaluar disi Tiranen. Pse do thuash ti... ! Se keshtu na do partia dhe ne fjalimin e kryebashkiakut dhe presidentit qe u mbajt ne Vlore nqs e keni vene re,te dy te lartpermendurit sa thonin i nderuar kryetar i opozites i gjith populli aty brohoriste a thua se kishin shkuar per fushate e jo per feste..
    Ndryshuar për herë të fundit nga AlbaneZ : 03-12-2012 më 05:36

Orthodhoks Maska e ilia spiro
    Anëtarësuar
    02-02-2009
    Postime
    3,592
    Postimet në Bllog
    1
    Po eshte shpallur qytetar nderi i vlores dhe jo i gjithe shqiperise, ndoshta e pelqen vlora dhe vlonjatet,....nese morali i tyre eshte i ndryshem atehere perse votuan per kete shpetim gjiken,...megjithate te shohim reflektimet e mevonshme,... po te kisha qene une vlonjat nuk do t`ja jepja me voten....
    megjithate varet se c`kuptojne njerezit me fjalen "nder"
    Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 03-12-2012 më 06:40
    Duaje te afermin tend si veten

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626

Albo
    .... po leri o vlonjatet mos na i krifni me teper se c'duhet, se i njoh mire se kam jetuar dy vjet ne ate qytet e nuk jane ato qe behet zhurma mediatike.
    Ku ishin keta qytetare kur ish rektori Tanush Shaska nga USA me e-mail i hoqi emrin e Ismail Qemalit Universitetit te Vlores? Ku ishte Gjika ne ate kohe?
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    08-12-2003
    Vendndodhja
    Tiron
    Postime
    979
    Kushedi sa e ka pagu Top Channel Gjiken ose kushedi ca interesi luhet se per qejf per 100 vjet sja kish permen as emrin Tan Hoxhes.

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •