Ky thread qenka:
LLaka llaka kpuce me taka.
Kush e mbush? Robt si kaka
Ky thread qenka:
LLaka llaka kpuce me taka.
Kush e mbush? Robt si kaka
Albania Uber Alles
Hajde budall njerez hajde!
Si nuk u vjen turp qe i jepni tituj te tille nje njeriu kriminel ordiner qe e gjeti vdekjen ne mes te Tiranes ne krah te dashnores, edhe pse i martuar e baba me femije?!
Gjithe vlonjatet duhet te mblidhen tek Bashkia, duhet te marrin nga nje koker veze ne dore, e duhet t'ia pellcasin ne surrat kryetarit te bashkise!
Turp per Vloren, turp per baballaret e kombit qe kane dale nga ajo Vlore kur nderoni derrdimene te tille.
Albo
Po,e vertete qe shef Vlora dhe "mbase" te gjithe shqiptaret anembane botes por ky titull eshte dhene per faktin se TCH historikisht jane mish e thua me Vloren (per nga bindjet)dhe reklama apo thirrjet qe ka bere TCH per te shkuar ne Vlore per festimet e 100 vjetorit te pavaresise ka qene ne c'do reklame te mundshme ne TV apo Radio,duke anashkaluar disi Tiranen. Pse do thuash ti... ! Se keshtu na do partia
dhe ne fjalimin e kryebashkiakut dhe presidentit qe u mbajt ne Vlore nqs e keni vene re,te dy te lartpermendurit sa thonin i nderuar kryetar i opozites i gjith populli aty brohoriste a thua se kishin shkuar per fushate e jo per feste..
Ndryshuar për herë të fundit nga AlbaneZ : 03-12-2012 më 05:36
Po eshte shpallur qytetar nderi i vlores dhe jo i gjithe shqiperise, ndoshta e pelqen vlora dhe vlonjatet,....nese morali i tyre eshte i ndryshem atehere perse votuan per kete shpetim gjiken,...megjithate te shohim reflektimet e mevonshme,... po te kisha qene une vlonjat nuk do t`ja jepja me voten....
megjithate varet se c`kuptojne njerezit me fjalen "nder"
Ndryshuar për herë të fundit nga ilia spiro : 03-12-2012 më 06:40
Duaje te afermin tend si veten
.... po leri o vlonjatet mos na i krifni me teper se c'duhet, se i njoh mire se kam jetuar dy vjet ne ate qytet e nuk jane ato qe behet zhurma mediatike.
Ku ishin keta qytetare kur ish rektori Tanush Shaska nga USA me e-mail i hoqi emrin e Ismail Qemalit Universitetit te Vlores? Ku ishte Gjika ne ate kohe?
moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise
Kushedi sa e ka pagu Top Channel Gjiken ose kushedi ca interesi luhet se per qejf per 100 vjet sja kish permen as emrin Tan Hoxhes.
Krijoni Kontakt