Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 50
    i/e regjistruar Maska e mesuesi_1
    Anëtarësuar
    27-06-2009
    Vendndodhja
    ne shkolle
    Postime
    2,050
    ja cfare gjen ne internet per tanin

Kush ishte Tan Hoxha ?

Meqënëse “çunat” e politikës po e rrotullojnë në gojë “fjalën” e fundit e nuk po e thonë, duke dëshmuar kështu prirjet e tyre seksuale, atë herë po e them unë.

Sikurse çështja e mediave është bërë temë e nxehtë diskutimi, them se edhe regjistrimi i shtetasve në regjistrin themeltar, siguria kombëtare, gjykatat dhe prokuroritë e superkorruptuara, këto e të tjera, janë kthyer në çështje tepër të prekshme që kërkojnë t’u jepet zgjidhje ligjore, morale dhe historike.

Por këtë koment po e nisim me qëllimin për të folur mbi median, duke marrë në shqyrtim strumbullarin e tërë kësaj sherrnaje shterpë, piramidën e kuqe Top Channel.

Top Channel nuk është vetëm media, pra një strukturë me prezencë aparaturash teknoligjike dhe disa gazetarë të rekomanduar. Ata, të rekomanduarit, janë në punë prej piramidës hierarkike të Sokolit, sepse në fakt baballarët apo nënat e tyre punonin fort për të jatin e Sokolit, Enverin. Këta baballarë piramidën e ndërtuan dhe tanimë po e mbrojnë me ç’të munden, edhe me bijtë e tyre. A e dini se bija e kujt është Rudina e shëmtuar Xhunga? A e dini se ç’të kaluar kanë disa gazetarë, drejtues dhe administratorë të këtij subjekti juridik që vepron në fushën e informacionit? Jua them unë. Janë bij të ish-sigurimsave dhe oficerëve më të fëlliqur, ose po ata vetë, pra bijtë e palodhur të Top-it të angazhuar me Partinë e Punës dhe sot përfitues të parave të drogës që pastrohen aty.

Të gjithë ata që punojnë aty e dinë se nga vijnë u vijnë paratë por heshtin me konsensus dhe bëjnë pjesën e tyre prej krimbi që zvarritet.

Dy janë elementët që i krijojnë vështirësi objektive këtij televizioni që është edhe shumë i diskutueshëm për nga programet e tij antikulturore.

1-Tani i Top Channel është një rrugaç ordiner, bir i një “familje” mafioze komiuniste e kryesuar nga Sokol Hoxha (i biri i Nexhmije Hoxhës).

2-Ky televison u ndërtua me kokëfortësi kriminale komuniste, në tempullin e së keqes, ndërtesës ku u vendos të prehet trupi i diktatorit Enver Hoxha, i jati ligjor (pra i pavërtetuar gjenetikisht) i Sokolit.

Për t’i rrënuar dhe për t’i dërguar aty ku duhet këta padronë të jetës publike dhe ekonomike shqiptare, duhet moral. Duhet moral politik, të cilin qesharaku Berisha nuk e ka. Moral nuk ka, por nuk ka as kurajo. I mungon kjo e fundit sikur i mungon modeli dhe etika qytetare për t’u përballur ndaj çdo rrugaçi, bande, nepotizmi, abuzimi dhe antishqiptarizmi. Ka frikë nga lapraksi ordiner Tani njësoj siç ka frikë nga greku Bollano.

Kur Berisha, e akuzoi drejtpërsëdrejti rrugaçin Tani për trafik ndërkombëtar droge dhe për vrasjen e Vajdin Lames, ortakut të tij më të ngushtë falë të cilit i ngjiti shkallët e karrierës së narkotrafikut, i gjithë grupi politik që u prek nga kjo akuzë u çua në këmbë dhe bërtiti njëzëri. “Ky është grusht shteti!”.

Ju të gjithë e patë dhe tashmë e dini se kush janë ata që narkotrafiku i mban peng dhe u dikton aprovim ose abrogim ligjesh për politikat rajonale. Ishin disa “parlamentarë”, disa “gazetarë”, përfaqësues të “shoqërisë civile” etj.

Ky grup i vënë në shërbim të mafias e përdhunoi sadomazokistin Berisha me akuzën për tradhti kombëtare, në lidhje me rastin e shitjes së naftës serbëve. Sepse mafia fillimisht të serviloset, të kërkon hapësira lehtësuese e pastaj të ul në gjunjë duke i blerë të gjithë sa mundet ose duke vrarë. Por ai, Berisha, qylaxhi, karrierist dhe i pamoralshëm kaloi në heshtje e tani flet përçart sa për të larë gojën duke thënë: “Mediat mafioze”.

Në fakt problemi i madh i tij është se ai ka frikë, nuk është burrë, nuk para i ka qejf gratë, e si pasojë tashmë nuk flet dot, por bën zhurmë sa për të justifikuar vetveten përpara agjensive të zbulimit dhe lobingjeve të politikës ndërkombëtare, ndaj të cilave ka marrë angazhimin se do vendosë shtetin ligjor në Shqipëri. Ai këto rezultate nuk i arrin dot sepse nuk ka moralin për ta bërë. Ai është vetë një rrugaç për çështje të tjera sigurisht, për lidhjet e tij me bandat filo-serbe apo organizatat terroriste islamike të kryesuar nga nipat e tij, kunetërit e tij, vajza dhe çdo lloj gjallese që i është afruar atij me rekomandim nga Beogradi. Pikërisht, falë Beogradit dhe falë lidhjeve bizantine intrigante të Athinës me Beogradin, Berisha është në pushtet vetëm si pasojë e firmës që ka hedhur në Athinë pas protestës “Nano ik” në vitin 2004 kur tradhtoi 120 mijë protestuesit që dolën në protesta për të përmbysur rregjimin e hajdutit Nano, i cili e inkurajonte Tanin dhe drogën e “Lorit”. U thirr si përfaqsues i atyre 120 mijë të inatosurve dhe firmosi si legen, ai me nja 15 të tjerë, vetëm për t’u ricikluar politikisht dhe për të mbijetuar fizikisht.

Ai kërkon pikërisht këtë, të mbijetojë fizikisht e këtë mund ta arrijë vetëm duke u përdredhur e duke mbijetuar politikisht. Në të kundërt, do ta likujdonin pa një pa dy tek dera e banjos së shtëpisë së tij të ndërtuar pa leje në mes të Tiranës. Do përfundonin në plehra edhe ata që i rrinë afër dhe i gjithë enturazhi i tij.

http://it.dir.groups.yahoo.com/group.../message/41547
    Ndryshuar për herë të fundit nga mesuesi_1 : 27-11-2012 më 15:12
    "They will not control us, We will be victorious"

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    pse moj naqet nuk lejohet permendja e emnit ktu. pastaj un sthash se dritani nuk ishte kurvar. ne shqipni ni kioske me gret dikush puna e par qe ban asht me kqyr me xan naj dashnore.
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga angmokio Lexo Postimin
    Dritan Hoxha
    ishte novator dhe gjeni
    dhe per ate gje meriton respekt.
    po ky gjeniu perfundoj ne lane more..dhe krejt ne menyre te turpshme..e din ti kush hidhet ne lane ???...
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    o mcus ja cka po na thot i njejti shkrim qe solle ti dhe per berishen

Meqënëse “çunat” e politikës po e rrotullojnë në gojë “fjalën” e fundit e nuk po e thonë, duke dëshmuar kështu prirjet e tyre seksuale, atë herë po e them unë.

Çështja e mediave ka përmasa të paimagjinueshme joligjore dhe jokombëtare. Pro-serbizmi i Frangajve të Klanit dhe këlyshëve të tij Fevziu, Shkullaku, Demi etj, është prej kohësh problem serioz i sigurisë kombëtare.

Sikurse çështja e mediave është bërë temë e nxehtë diskutimi, them se edhe regjistrimi i shtetasve në regjistrin themeltar, siguria kombëtare, gjykatat dhe prokuroritë e superkorruptuara, këto e të tjera, janë kthyer në çështje tepër të prekshme që kërkojnë t’u jepet zgjidhje ligjore, morale dhe historike.

Por këtë koment po e nisim me qëllimin për të folur mbi median, duke marrë në shqyrtim strumbullarin e tërë kësaj sherrnaje shterpë, piramidën e kuqe Top Channel.

Top Channel nuk është vetëm media, pra një strukturë me prezencë aparaturash teknoligjike dhe disa gazetarë të rekomanduar. Ata, të rekomanduarit, janë në punë prej piramidës hierarkike të Sokolit, sepse në fakt baballarët apo nënat e tyre punonin fort për të jatin e Sokolit, Enverin. Këta baballarë piramidën e ndërtuan dhe tanimë po e mbrojnë me ç’të munden, edhe me bijtë e tyre. A e dini se bija e kujt është Rudina e shëmtuar Xhunga? A e dini se ç’të kaluar kanë disa gazetarë, drejtues dhe administratorë të këtij subjekti juridik që vepron në fushën e informacionit? Jua them unë. Janë bij të ish-sigurimsave dhe oficerëve më të fëlliqur, ose po ata vetë, pra bijtë e palodhur të Top-it të angazhuar me Partinë e Punës dhe sot përfitues të parave të drogës që pastrohen aty.

Të gjithë ata që punojnë aty e dinë se nga vijnë u vijnë paratë por heshtin me konsensus dhe bëjnë pjesën e tyre prej krimbi që zvarritet.

Dy janë elementët që i krijojnë vështirësi objektive këtij televizioni që është edhe shumë i diskutueshëm për nga programet e tij antikulturore.

1-Tani i Top Channel është një rrugaç ordiner, bir i një “familje” mafioze komiuniste e kryesuar nga Sokol Hoxha (i biri i Nexhmije Hoxhës).

2-Ky televison u ndërtua me kokëfortësi kriminale komuniste, në tempullin e së keqes, ndërtesës ku u vendos të prehet trupi i diktatorit Enver Hoxha, i jati ligjor (pra i pavërtetuar gjenetikisht) i Sokolit.

Për t’i rrënuar dhe për t’i dërguar aty ku duhet këta padronë të jetës publike dhe ekonomike shqiptare, duhet moral. Duhet moral politik, të cilin qesharaku Berisha nuk e ka. Moral nuk ka, por nuk ka as kurajo. I mungon kjo e fundit sikur i mungon modeli dhe etika qytetare për t’u përballur ndaj çdo rrugaçi, bande, nepotizmi, abuzimi dhe antishqiptarizmi. Ka frikë nga lapraksi ordiner Tani njësoj siç ka frikë nga greku Bollano.

Kur serbi Berisha, i cili ka mbi kurriz akuzën për tradhti të lartë ndaj atdheut, e akuzoi drejtpërsëdrejti rrugaçin Tani për trafik ndërkombëtar droge dhe për vrasjen e Vajdin Lames, ortakut të tij më të ngushtë falë të cilit i ngjiti shkallët e karrierës së narkotrafikut, i gjithë grupi politik që u prek nga kjo akuzë u çua në këmbë dhe bërtiti njëzëri. “Ky është grusht shteti!”.

Ju të gjithë e patë dhe tashmë e dini se kush janë ata që narkotrafiku i mban peng dhe u dikton aprovim ose abrogim ligjesh për politikat rajonale. Ishin disa “parlamentarë”, disa “gazetarë”, përfaqësues të “shoqërisë civile” etj.

Ky grup i vënë në shërbim të mafias e përdhunoi sadomazokistin Berisha me akuzën për tradhti kombëtare, në lidhje me rastin e shitjes së naftës serbëve. Sepse mafia fillimisht të serviloset, të kërkon hapësira lehtësuese e pastaj të ul në gjunjë duke i blerë të gjithë sa mundet ose duke vrarë. Por ai, Berisha, qylaxhi, karrierist dhe i pamoralshëm kaloi në heshtje e tani flet përçart sa për të larë gojën duke thënë: “Mediat mafioze”.

Në fakt problemi i madh i tij është se ai ka frikë, nuk është burrë, nuk para i ka qejf gratë, e si pasojë tashmë nuk flet dot, por bën zhurmë sa për të justifikuar vetveten përpara agjensive të zbulimit dhe lobingjeve të politikës ndërkombëtare, ndaj të cilave ka marrë angazhimin se do vendosë shtetin ligjor në Shqipëri. Ai këto rezultate nuk i arrin dot sepse nuk ka moralin për ta bërë. Ai është vetë një rrugaç për çështje të tjera sigurisht, për lidhjet e tij me bandat filo-serbe apo organizatat terroriste islamike të kryesuar nga nipat e tij, kunetërit e tij, vajza dhe çdo lloj gjallese që i është afruar atij me rekomandim nga Beogradi. Pikërisht, falë Beogradit dhe falë lidhjeve bizantine intrigante të Athinës me Beogradin, Berisha është në pushtet vetëm si pasojë e firmës që ka hedhur në Athinë pas protestës “Nano ik” në vitin 2004 kur tradhtoi 120 mijë protestuesit që dolën në protesta për të përmbysur rregjimin e hajdutit Nano, i cili e inkurajonte Tanin dhe drogën e “Lorit”. U thirr si përfaqsues i atyre 120 mijë të inatosurve dhe firmosi si legen, ai me nja 15 të tjerë, vetëm për t’u ricikluar politikisht dhe për të mbijetuar fizikisht.

Ai kërkon pikërisht këtë, të mbijetojë fizikisht e këtë mund ta arrijë vetëm duke u përdredhur e duke mbijetuar politikisht. Në të kundërt, do ta likujdonin pa një pa dy tek dera e banjos së shtëpisë së tij të ndërtuar pa leje në mes të Tiranës. Do përfundonin në plehra edhe ata që i rrinë afër dhe i gjithë enturazhi i tij.

pra po te besojm cka thuhet aty per dritanin duhet te besojm dhe cka thuhet per doktorrin a po jo?
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Lab 100% Maska e Station
    Anëtarësuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipëri
    Postime
    6,624
    Pse u lodhe kaq shumë për të gjetur shkrimin e një anonimi në net dhe e hodhe këtu mo mcus 1?
    Kishe bërë ndonjë shkrim vet a kishe marë ndonjë shkrim të Brarit apo DYDRINSIT, njëlloj do ishte.
    Opo si nuk u lodhët së shpifuri more njerëz??

Citim Postuar më parë nga Station Lexo Postimin
    Pse u lodhe kaq shumë për të gjetur shkrimin e një anonimi në net dhe e hodhe këtu mo mcus 1?
    Kishe bërë ndonjë shkrim vet a kishe marë ndonjë shkrim të Brarit apo DYDRINSIT, njëlloj do ishte.
    Opo si nuk u lodhët së shpifuri more njerëz??
    Përse nuk rivotoj për Edvin Ramën?

--------------------------------------------------------------------------------
    Altin Xhaferri

...Takova pastaj një bisnesmen që ti i kishe dhënë ca ambjente për 90 vjet me qira e ishe kapardisur në tribunë me të. E di cili qe biznesi i tij?!... Ca vajza që punonin në Itali për llogari të tij e që paratë e fituara, ti na i prezantoje në fushatë si sipërmarrje të lirë biznesmenësh. Aty thyerja u thellua e u bë e çarë nga ato që di ti...

http://www.forumishqiptar.com/threads/146355-Rruga-e-Edi-Ramës-nga-viti-1990-deri-në-Rilindjen-kombëtare-2012!

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    19-10-2002
    Vendndodhja
    përjashtuar
    Postime
    1,008
    Citim Postuar më parë nga Mike Oldfield Lexo Postimin
    Po per c'fare nderi flet ky Gjika?! "Nderi" qe i ka bere ky individ Shqiperise eshte trafiku i vajzave shqiptare ne trotuaret e Italise, trafik malli e me pas "krijimin" e top mafies me familjen e kryekriminelit Enver Hoxhes. Po si nuk i vjen turp ketij Gjikes?! Po cfare nderi i beri Vlores, vlonjateve, Shqiperise e shqiptareve ky individ i dhunshem?!
    Po lere pastaj bashkeshorten e ketij individi, qe fillon e ngre ne piedestal burrin qe dha jeten si hero ne timonin e ferrarit me dashnoren?
    Kjo eshte bashshorte moderne. C'fare Turpiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii iiiiiiiiiii.
    'Nder' i blere me lek.
    Njesoj sikur ben 'dashuri' me nje prostitute.
    Sipas numrit (pak) me te madh te postimeve po na del se s'qenka me rendesi se si ke arritur sukses. Kryesore te jesh i suksesshem. Edhe kur shkele mbi kufoma.
    Kane mundur, bie fjala, ta zgjedhin si 'biznismen' te suksesshem.
    Ama kurrsesi te ndershem.

Turp?
    Turpi eshte fjale e huaj (panjohur) per...

*

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anëtarësuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar më parë nga naqeta Lexo Postimin
    ti dhe per nje qe martohet me ndonje te huaj e quan kurv ...
    ..
    Turp eshte te shpifesh sikur po ben ti ne rastin konkret, une si kam thene ndonjehere ndonje femre ne jeten time kurve , jo vetem qe ma ndalon feja por sme hyn ne pune jeta personale e nje femreje.

Qetesohu me disa reagime dhe komente nga Kosova dhe Maqedonia per Dritan Hoxhen.

Reagime nga Kosova dhe Maqedonia

Hashim Thaçi

Me hidhërim morëm lajmin për vdekjen tragjike të Presidentit të kompanisë ‘Top Media‘, Dritan Hoxha. Familja Hoxha humbi më të dashurin e tyre, ndërsa komuniteti i gazetarisë një emër dhe drejtues të zellshëm në fushën e informacionit modern. Ju lutem, pranoni ngushëllimet më të thella në emër të qeverisë së Kosovës, dhe në emrin tim

Menduh Thaçi

Me pikëllim të thellë morëm lajmin e vdekjes tragjike të djalit, bashkëshortit dhe babait tuaj. Më lejoni t‘Ju shpreh Juve dhe stafit të “Top Media”-s ngushëllimet e mia të sinqerta e të partisë që përfaqësoj. Vlerësoj se me vdekjen e parakohshme të Dritanit, familja ka humbur njeriun më të shtrenjtë, ndërsa hapësira mediatike ka humbur kreatorin e informacionit modern. Dritan Hoxha krijoi dhe ndërtoi shtëpinë e madhe moderne informative për të gjithë shqiptarët kudo që jetojnë. Dritani do të kujtohet gjithmonë nga shqiptarët e Maqedonisë si njeriu që përmes “Top Media”-s solli në këto hapësira vlerat e bashkimit shpirtëror të shqiptarëve. Sinqerisht mendoj se humbja tragjike e jetës së themeluesit të “Top Media”-s është humbje e madhe për frymën bashkëkohore mediatike, teknologjinë perëndimore dhe dixhitale.

“Koha Ditore”

Me dhimbje të madhe dëgjuam për vdekjen e befasishme të kolegut dhe mikut tonë, Dritan Hoxha.

Të gjithë ne, këtu, në Koha Ditore, bashkëndiejmë me Ju, dhe duam që ta dini se ju qëndrojmë pranë në këto momente të vështira. Ngushëllimet tona shkojnë së pari për familjen e Dritanit, dhe gjithë punonjësit dhe bashkëpunëtorët e tij në “Top Media”. Por edhe tek i tërë komuniteti medial në mbarë botën shqiptare, të cilit Dritani i solli një qasje të re informative dhe mediale në kohën e thyerjeve të mëdha shoqërore e politike, jo vetëm në Shqipëri.

Në këto momente të vështira për të gjithë ne, ndjejmë, megjithatë, se shuarja e parakohshme e Tanit në asnjë mënyrë nuk do të jetë edhe fundi i punës së tij shembullore me “Top Media”. Për më tepër, jemi të bindur se shëmbëlltyra e tij do të vazhdojë edhe më tej përmes mediave që ai krijoi dhe la pas vetes të cilat, pa asnjë dyshim, nuk do të ndalen së ndjekuri frymën profesionale që e vendosi Tani.

Në emër të gazetës “Koha Ditore”, pranoni ngushëllimet më të sinqerta.

Radiotelevizioni i Kosovës

Pas vdekjes tragjike të mikut dhe kolegut tonë të respektuar z. Dritan Hoxha, familjes dhe tërë stafit të kompanisë “Top Media” i shprehim ngushëllimet tona më të sinqerta.

Grupi mediatik “Koha”

“Me keqardhje të thellë grupi ‘Koha‘ mori lajmin për humbjen tragjike të jetës së Presidentit të ‘Top Media‘, Dritan Hoxha. E ndjemë për borxh të theksojmë se me humbjen e tij, kemi humbur një bashkëpunëtor, një mik, por mbi të gjitha një njeri që ka bërë shumë për median shqiptare në përgjithësi. Grupi ‘Koha‘ i shpreh ngushëllimet më të sinqerta familjes së tij, si dhe gjithë të punësuarve në ‘Top Channel‘, ‘Top Albania Radio‘ dhe ‘DigitAlb‘.

Radiotelevizioni 21

Bordi menaxhues i Radio-Televizionit 21 në Kosovë u shpreh familjes dhe përfaqësuesve të ‘Top Channel‘ ngushëllimet e sinqerta për këtë humbje të madhe si për ‘Top Channel‘-in, ashtu edhe për mediat e Shqipërisë, ato gjithëshqiptare e më gjerë. RTV21 me këtë rast ka humbur kolegun, përmes të cilit ka zhvilluar bashkëpunim të rëndësishëm ndërmjet dy shtëpive mediatike.

Gazeta “Kosova Sot”

Ngushëllim të thellë dhe të sinqertë, sjellim në emër të gazetës “Kosova Sot”. Ju shprehim ngushëllimet më të thella gjithë stafit të gazetës për humbjen e z.Dritan Hoxha. Me shpresë se gjurmët e tij, si ideator i masmedias më të madhe mbarëshqiptare nuk do të shlyhen kurrë. I ndjeri, Tani, me kompaninë e tij mediatike ishte dhe mbeti, zëri më shpërthyes në opinionin mediatik mbarëshqiptar.
    Ndryshuar për herë të fundit nga angmokio : 27-11-2012 më 15:40
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anëtarësuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Nuk e meritonte! Pak rendesi ka i gjalle apo i vdekur.
    I LOVE GOD

j&g

Ju keni fituar 1 pik Maska e naqeta
    Anëtarësuar
    05-10-2007
    Vendndodhja
    Ne toke !
    Postime
    439
    Oj ti i kshillit nuk te thash ty mor por dersijanit
    kshu qe turpin maje per vete :P
    te shkoj te bej nani une se mu be vone :P
    A don, e s'din, a din e s'don !

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •