Close
Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 91 deri 100 prej 114
    i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anėtarėsuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    nuk duhet lux per te edukuar nje femije
    duhet vetem perkushtim.

i gjithe shkrimi im,nuk fokusohet te ky djale,por te kjo dukuri qe po shkatron kulturen shoqerore.
    edhe ti teta kujton se me ato shpulla do ta zhdukin ket dukuri? ne asni menyr

ai djalosh do dali prej burgu me ni urrejtje shum ma te madhe per policin dhe per ligjin. e tash nga ni hajjdut flamurash do kthehet ne kriminel e vrases.

ju derdimenat qe thoni mir ja ka bo e dini ju detyren e policit apo jo? polici nuk asht gjykates me dhan denime.
    JO NEGOCIATA VETĖVENDOSJE

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    e kemi ne ketja nga kosova nje shprehje NGA ZEMRA PLAST ( ne kuptimin kur nga dhimbja te plas zemra ,sigurisht ne kuptimin figurativ,kur thua fjalet ne inatin e madh)
    se nuk jam as une per dhun jo,por se keto sjellje te te rinjeve,si rasti i ketij djali,dhe shum 15 vj sot qe hipen mbi torte me kemb dhe gjuheshin me copa te saj,per zotin nuk i toleroi!!!

vetem ti shikoje ato skena,te te vij turp se eshte populli jot,zot o zot,a kan prinder ata.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 28-11-2012 mė 12:37

Citim Postuar mė parė nga BlueBaron Lexo Postimin
    Polici: Mistrec, pse po e heq flamurin?
    Djaloshi: T'a var tek ballkoni shtepise.
    Polici: Pse nuk shkon t'a blesh?
    Djaloshi: Nuk kam leke. Kushton.
    Polici: Sa leke ke me vete.
    Djaloshi: Vetem 200 leke (te reja).
    Polici: Hajde te shkojme t'a blejme bashke.

Tek tregtari flamurit.
    Polici: Sa e shet flamurin zonje ?
    Tregtarja: 1.000 leke.
    Polici: Sa do ja japesh ketij ēunit ? Ka vetem 200 leke.
    Tregtarja: Zoti polic. Nuk mund t'a ul.
    Polici: Ja po i shtoj une 300 leke.
    Tregtarja: Cmimi eshte 1.000 leke.
    Polici: Zonje, eshte feste. Nje ulje per kete djalin.
    Tregtarja: Jo, jo. As qe behet fjale.
    Polici: As qe behet fjale ? OK. Po therras kolegun tim te policise financiare. (merr radion)
    Tregtarja: OK. Merre 500 atehere.
    Polici: Jo, jo. Cmimin qe na the ne fillim. Por do te therras kolegun tim gjithsesi.
    Tregtarja: Sa lek ke ne xhep ti ēuni ?
    Djaloshi: Vetem 200.
    Tregtarja: Sille ketu ate 200 lekshin dhe merre flamurin.
    Polici: Nuk eshte bukur te veproni keshtu zonje.
    Tregtarja: (Nuk flet)

Polici dhe djali largohen ...
    ...pasi qe largohen e ndahen...ai cuni qe ju kujtuat qe e mori flamurin nga rruga sepse s'kishte lek,prap do vete e te vjedh nje flamur tjeter,per ta shitur o per te shit pordh me te,duke e vendose ku te mundet...

me cudisni disa kur beni moralizimin per gjera qe vet ju duhet denuar ,e jo arsytuar...

nuk jam per dhune as une,por qe te mos ndodhe ajo dhune si thoni ju,duhet ven gjoba si form denimi...do e paguante prindi se s'ben ate gjobe,por duke e dit qe kjo rralle munde te ndodhe ne shqiperi e ne ballkan ne pergjithesi,zgjidhja me e shpejt eshte me disa shpulla e me ndoj dajak te mire...une parapelqej kte te dyten,hallall ta ken

kultura e ndergjegja e jone,akoma eshte ne nivele te ulta...rasti i sotem p.sh..nuk eshte qe nje cope torte te ngope,po te ishte mish hajde de,por e pat se c'ndodhi me disa sot ne tirane...eshte ajo mendesi,qe po tu dha rasti te hash e te vjedhesh qyl falas,do e maresh patjeter se ajo te duket se te ngope me shume se cdo gje tjeter...qyli e huaja

di te ju them atyre njerzeve,qe per fat te keq munde te jen shume e shume...kurre mos u ngopshi jarebi,u mbytshi mbrenda me turinj ne torte.

do ket dhe nga ata qe kan vajt me qellim,qe per te ber gjeste te ulta,vetem te ia ule vleren simbolike e te pregaditjes se nje torte aq te madhe ,per kte raste te vecant...

fatkeqesisht kemi plote nga ata qe te hane buken e e me mbrapa te dhjesin kupen...

kte shqiperi na la e ndritura parti me ne krie xhaxhin enver...e varferoje ate popull deri ne shpirt...pasojat do ndihen gjate e gjate,por don Zoti e fillon e zen mend shqipetari,qe pa pune e pa djers e sakrifice e nder,nuk ndertohet as familja e as shteti e as e ardhmja...
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

i/e regjistruar Maska e Jeto_Jeten
    Anėtarėsuar
    05-11-2002
    Vendndodhja
    "20 mije lega nen det" ...duke eksploruar...
    Postime
    342
    si e do ujn gamori i thon ktij muhabeti ta kish xhiru policin duke e len hajdutin t'ikte titulli od ish - shi si len policija dhunohen simbolet. tash qe e kapi pse e kapi.ndani mendjen o milet
    flamuri osht ke shtylla, duhet me ndejt ke shtylla nuk osht per tu shkul. u dhan flamuj falas sa plasn nga partit
    He who learns but does not think, is lost! He who thinks but does not learn is in great danger.

...in the battle of Love! Maska e Pirate of Love
    Anėtarėsuar
    07-09-2010
    Vendndodhja
    Made in Lugina!
    Postime
    1,030
    te kishte provuar ndonjeri nga ata policet te shkonin tek ajo torta e madhe edhe ti godisnin do i benin surratin policit; hajde, torte... ēokollata ēiki-taaa
    ...nuk i dihet kurre, nuk i dihet kurre, ndoshta vjen momenti...!

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Une nene jam vet ,personalisht nese djali im do tentonte te vidhte ,nuk do me prishtej qejfi aspak nese han dy-tre flakaresha nga polici .Cdo veprim i keq duhet ndeshkuar ... kjo menyre "tolerante" ndaj adoloshenteve ka sjelle anarkine edhe ne shkollat tona (sidomos te mesmet).. nuk thuhet kot ... "dajaku ka dal nga xhehneti" hahah

Citim Postuar mė parė nga Jeto_Jeten Lexo Postimin
    si e do ujn gamori i thon ktij muhabeti ta kish xhiru policin duke e len hajdutin t'ikte titulli od ish - shi si len policija dhunohen simbolet. tash qe e kapi pse e kapi.ndani mendjen o milet
    flamuri osht ke shtylla, duhet me ndejt ke shtylla nuk osht per tu shkul. u dhan flamuj falas sa plasn nga partit
    Po pse o asgje, o dru jane mundesite e vetme?

i/e regjistruar Maska e Sami Hyseni
    Anėtarėsuar
    01-01-2010
    Vendndodhja
    Gjermani
    Postime
    857
    angmokio, eshte dasht ta ndrrosh titullin e temes, ore...p.sh. " Djaloshi 15 vjecar vjedh flamurin kombetar", meqe me teper po flitet per veprimin/aktin e tij se sa te policit.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga derjansi Lexo Postimin
    edhe ti teta kujton se me ato shpulla do ta zhdukin ket dukuri? ne asni menyr

ai djalosh do dali prej burgu me ni urrejtje shum ma te madhe per policin dhe per ligjin. e tash nga ni hajjdut flamurash do kthehet ne kriminel e vrases.

ju derdimenat qe thoni mir ja ka bo e dini ju detyren e policit apo jo? polici nuk asht gjykates me dhan denime.
    Shpulla jo .. se me shpulla nuk merr mesim!
    Burg jo ...se merr urrejtje e behet vrases!
    E si ta kuptoj ai se ka bere dicka te gabuar?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga 3547146
    Pezullohet nga detyra punonjesi i policise

Skedarėt e Bashkėngjitur 158277
    Ky eshte veprim shume i pamatur per mendimin tim ... ky pezullim rrugaqeve do ju jep akoma me shume "zemer" per dukuri te tilla.

Faqja 10 prej 12 FillimFillim ... 89101112 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •