Close
Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 114
    Kalorės i Lirisė Maska e BlueBaron
    Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Sa m'u ka dhims ai ēuni !!!

Vallai, te jem une baba atij ēunit, shkoj dhe ja vej shqelmin ne fyt atij polic maskarai e qelbaniku. Ben tangerllik me nji kalamo te lidh me pranga. Sa fort qe i sillte mas qafe robshklymi. Puuuuuuu sa m'u ka dhims. S'kane faj, s'ja ma bhytha me u more me gangsterra e kriminela, biles i nderojne zyrtarisht kur i kalojne para. Polic khurve !!!
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

i/e regjistruar Maska e teta
    Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    po te ishe ti baba i atij cuni,me mire do ishte ta mesoje dhe edukoje se nuk preket gjerat qe si ke ven ti ne vend.Nuk ka faj djali po prindi qe e lind me me nuk i intereson edukimi i tij si njeri i mire per veten dhe shoqerin.
    kshu do ta kursje,dajlin veten dhe policin nga telashet

mundohini pak te shikoni problemin nga ky kendveshtrim

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    Citim Postuar mė parė nga teta Lexo Postimin
    po te ishe ti baba i atij cuni,me mire do ishte ta mesoje dhe edukoje se nuk preket gjerat qe si ke ven ti ne vend.Nuk ka faj djali po prindi qe e lind me me nuk i intereson edukimi i tij si njeri i mire per veten dhe shoqerin.

Dhe ja e preku, mgjs prindi e ka edukuar. Kalamoj jane. Ai djali nuk ka as 15 vjeē. Maksimumi mund te jete ne vit te pare. Merre dhe dergoje atje ku i takon. Nqs je i rrepte, priti letrat per ne gjyq. Nuk ke asnji te drejte t'i sjellesh aq fort mbas qafe nje kalamoni. Eshte krim.

Duket qe s'je nene !!!
    Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    jam qe c,ke me te!
    nuk e arsyetoi policin por flas nga inati nga keto dukuri

keto dukuri jo qe nuk jan solitare,por po shtohen dita e dites ,ne gjdo cep te kosoves dhe shqiperise
    sa kan arrit shkallen e shqetesimit shoqeror

nuk e arsyetoi ne asnje moment aktin e femiut edhe po te jet 14 vj edhe shum me pak.AI PO VJEDH,KJO QUHET HAJNI!
    duhet ta kuptoi kete dhe te vetdijsohet se nuk duhet!!!!!!

jam e sigurt se do ju thot shokeve me krenari fitimtare: ej e mora kete flamur..ku mor? ja aty te shtylla...ooo ika ta marr edhe une...dhe kshu do shkoi zingjire...hajde arsyetim edukativo -emocional hajdee
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga teta : 28-11-2012 mė 07:45

i/e regjistruar Maska e Nete
    Anėtarėsuar
    13-04-2009
    Postime
    8,688

Babi i atij cuni nuk duhet ta lere vetem qe e paskan suspenduar nga puna,duhet ti bej plus edhe denoncim per keqtrajitm te femijes,qe mos guxoj me kurr te sillet ne ate menyr injoranti.Polic te tille nuk duhen ne detyre kur nuk din te dallojne femijen nga i rrituri!!

Anėtarėsuar
    29-04-2002
    Vendndodhja
    Nė Tironėn e Ondrrave
    Postime
    5,046
    jam qe c,ke me te!
    nuk e arsyetoi policin por flas nga inati nga keto dukuri
    por keto dukuri jo qe nuk jan solitare,por po shtohen dita e dites ,ne gjdo cep te kosoves dhe shqiperise
    sa kan arrit shkallen e shqetesimit shoqeror

nuk e arsyetoi ne asnje moment aktin e femiut edhe po te jet 14 vj edhe shum me pak.AI PO VJEDH,KJO QUHET HAJNI!
    duhet ta kuptoi kete dhe te vetdijsohet se nuk duhet!!!!!!

Hmmm, ai djale m'u dhimbs mua qe nuk jam prind akoma. Ndersa ty qe je nene duhet te ishte rrenqethur mishi !!!

Hajnia ka denimin qe i percakton ligji !!! Jo t'i sjellesh mas qafe nje kalamoni me sa te ha krahu. Eshte TURP !!!

i vogel 15 vjec thoni ju,por keto 15 vjecat per nje varse qafe a dore, po te ngulin thiken ne zemer mu ne mes te rruges...per dy shpulla qe i meritonte dhe mire nje hajdut ordiner,po qaheni ju,pfffff
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    femija im e dashur edhe kur kishte 5 vj e dinte se ca nuk eshte e vetja duhet rrespektuar si e huaja.

Nuk ka shanse te ndodhet ne situat te atij djali,sepse tere jeten time i kushtoi edukimit dhe arsimitit te tij si njeri te kulturuar dhe arsimuar per veten dhe shoqerin.

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Po teta, por ai djali mund mos t'a kete lluksin e nje nene te perkushtuar si ti, keshtu qe duhet te ndjejme meshire per te. Ato goditjet te pikonin ne shpirt, nuk u shihte ajo video....

Anėtarėsuar
    25-10-2005
    Postime
    2,005
    nuk duhet lux per te edukuar nje femije
    duhet vetem perkushtim.

i gjithe shkrimi im,nuk fokusohet te ky djale,por te kjo dukuri qe po shkatron kulturen shoqerore.

Faqja 8 prej 12 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •