Un Jam nga Malsia e Gjakoves,,Nga Tropoja,,e Motra e Kuveleshit .P,,qe do te pagezohet nje dite per deshiren time te zjarrte 3 Kodrat,
Prezantimi im do te behet pak sai ndryshe,,per arsye qe kan te bejn me sigurine,,por edhe me pergjegjsin!
Nena ime eshte Liria,,dhe ne ishim 7 femij,,4 Motra dhe 3 Vllezer,,Motra ime e madhe eshte Dija,,Vllau im i madh Selami,
pastaj erdhi Behija Nailja dhe Aferdita qe pasoj me Vlaun tjeter para meje Vullnetin,,e ne fund erdha une Alberti .!
Un kam lindu me daten 1 Shkurt,,viti i pa rendesishem per momentin,,por ne ate dite vellau im Vullneti me pagezoj me emrin Alban,,
Babai im Braha nuk ishte ne shtepi ato dite,,sepse i kishte vdekur djali i nje kusheriri te afert dy dit perpara,,por kur ai erdhi pas tre ditesh qe linda une,,me ndryshoj emrin per arsye se djali i kusheririt te tij qe kishte vdekur,,kishte pasur te njejtin,,dhe me rregjistroj ne gjendjen civile me emrin Albert Prengzaj,,
mbiemri Prengzaj eshte nje degezim i ndare nga nje Gjysh i fisit tone,,i cili quhej Hasan Thana,,Hasan Than Prengzaj,,ka jetuar deri ne fillim shekullin e kaluar,,dhe ai esht akoma sot legjende ne fisin tone,,pasi egzistojne legjenda per te qe ka mbajtur 7 koka sakicash
( sopatash) ne penis! Ai e ka ndryshuar kte mbiemer,,dhe e ka ndar nga te tjere si Gjongecaj Mulgecaj Kolgecaj,,ne Prengezaj.
Kjo eshte shkurtimisht un dhe prejardhja ime,,
me pelqen te shkruaj shume,,me pelqen muzika filozofia piktura dhe arti fotografik,,nese eshte e lejueshme per ta shoqeruar kte tem edhe me nje video te montuar e te miksuar nga une dhe ku permbledhen pak a shum keto gjera,,perndryshej ju uroj c“do te mire te gjithve!
Krijoni Kontakt