Close
Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 61 deri 70 prej 135
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Edhe Thaci (edhe pse vetem sa per sy e faqe!) e pranon qe kerkesa e AKZ, Vetevendosjes etj...per bashkim eshte ne favor te qytetareve dhe te kombit!

Thaçi: Më mirë do të jetonim në një shtet

Në manifestimin kushtuar 100 vjetorit të pavarësisë së shtetit shqiptar, kryeministri i Kosovës, Hashim Thaçi rikujtoi gjeneratat e tëra të rëna për lirinë dhe pavarësinë e shqiptarëve, që nga periudhat e hershme. Ai tha se nuk ishte dëshirë e jona të jetojmë në dy shtete, sepse shumë më mirë do të jetonim në një shtet të vetëm.

...

Krijimi i dy shteteve të pavarura, përkatësisht Shqipërisë dhe Kosovës, për kryeministrin Thaçi nuk është zgjidhja më e mirë, por megjithatë është një realitet.

Ndërkohë, veprimtari i njohur, Adem Demaçi, i njohur si simbol i rezistencës në Kosovë, bëri një rekapitullim të zhvillimeve historike në rajon që përfunduan me pavarësinë e Shqipërisë, 100 vjet më parë. Por, si tha ai, kjo pavarësi ndau shqiptarët padrejtësisht në 6 shtete të ndryshme.

Me ndihmën e Zotit, por edhe të luftës dhe qëndresës sonë, erdhën deri në këtë situatë që sot të shohim, pa dëshirën tonë, ti kemi dy shtete, por prapë më mirë dy shtete sesa vetëm një gjysmë shteti. Jemi dy shtete shqiptare e i këndojmë dy himne, ky është njëfarë paradoksi që se ka askush në botë, por ne jemi popull i paradokseve. Ne mbërrijmë e bëjmë çudira të cilat nuk I parasheh askush”, ka thënë Demaçi.

...
    Edhe akademik Rexhep Qosja ka shprehur besimin e tij se ideali i Ismail Qemalit dhe bashkëveprimtarëve të kohës së tij që fillimisht sollën pavarësinë e Shqipërisë kurse sot pavarësinë e Kosovës, një ditë, sipas tij,do të kulmoj edhe me sendertimin e idealit të Shqipërisë etnike.

Ndryshe, që nga shpallja e pavarësisë së Kosovës e këndej, asnjëherë më parë në Kosovë lidershipi i saj nuk ka folur më shumë për idealin e bashkimit kombëtar shqiptar sesa në ditët kur po kremtohet 28 nëntori dita e flamurit dhe pavarësisë së Shqipërisë. /Telegrafi/
    http://www.telegrafi.com/lajme/thaci...t-2-26770.html

Haters Gona Hate
    Anëtarësuar
    20-11-2012
    Vendndodhja
    Shkoder,Albania
    Postime
    24
    Citim Postuar më parë nga the admiral Lexo Postimin
    hajde aqil hajde.
    kosova eshte e pavarur qe nga viti 2008. jo qe 13 vjet.

nejse. te pakten kosova nuk po jeton ne kurriz te europes sic beri gerqia yte per shume vite dhe tani (sic themi ne shkoder) po e sheh b*then e mices...
    dhe ne e pershendesim me kete kenge

SHQIPERI ETNIKE...............

ALEANCA KUQ E ZI
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Shkodrano Lexo Postimin
    dhe ne e pershendesim me kete kenge

SHQIPERI ETNIKE...............

ALEANCA KUQ E ZI
    ca kenge, zezaket e bardhe ka katandisur kulturalisht ky komb.
    atij koqes ne video i duket sikur po ben art.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    nuk besoj qe situata eshte kaq tragjike, pasi greqia ka disa potenciale, si ps floten me te madhe tregtare ne bote. qe ze afro 40-50% te flotes europiane.
    potencialin turistik te pashterueshem dhe ishuj te pa shfrytezuar, nafte dhe gas ne det, si dhe benifite nga privatizime te pakryera akoma.
    problemi me greket eshte ajo qe the me lart, mentaliteti ballkanik , evazioni fiskal dhe abuzime ne administrate me 1 milione militante partie ne shtet.
    ketu gjermanet do fusin hundet rendshem me sa po flitet lart e posht. deri te punonjes te administrates gjermane do punojne ne sektorin e tatimeve.
    Une po bazohem kryesisht ne mendimin mbizoterues ne Gjermani dhe perendim lidhur me situaten ne Greqi dhe mundesite e Greqise per te dal nga kriza...
    Ka ide te ndryshme.
    Por shumica e komentatoreve, perfshi edhe ekspertet dhe njohes te Greqise, nuk kane ide te qarta ose jane tejet skeptik sa i perket te ardhmes ekonomike te Greqise. Evazioni fiskal dhe administrata inefektive, korrupsioni, jotransparenca etj. jane tema, por qe perdoren si alibi kryesisht nga politikanet per te justifikuar dhe shpjeguar disi politiken e tyre ndaj Greqise. Sepse pothuajse te gjithe e dine ose besojne se ato probleme nuk zgjidhen ne nje afat te parashikueshem dhe nuk zgjidhin problemet afatgjata te Greqise.

100 % shqiptar Maska e Milkway
    Anëtarësuar
    08-01-2007
    Vendndodhja
    In the land of eagles
    Postime
    7,375
    ca thua, kosova eshte zona me e prapambetur ne europe. nuk ka ndertuar akoma institucione demokratike, vidhen votat, korrupsioni eshte alarmant.
    shifni te zhvilloni vendin. e lereni folklorin, se nuk ju jep buke.
    pale kane filluar te kerkojne edhe camerine kosovaret qe deri para 3 vjetesh nuk i dinin as emrin.
    Ju e dini shume mire qe kosovaret juve ju q*n ropt juve grekve dhe per at ju mundoheni te futni keqkuptime mes shqiptarve te Kosoves dhe Shqiperise .

kam ardhur disa here, e kam ikur brenda dites.
    Po se me pas dit qe je grek , tkishin rreh deri ne vdekje .

i/e regjistruar Maska e derjansi
    Anëtarësuar
    14-04-2005
    Postime
    6,730
    opaaaaaaa shum von ky referendum

moti asht dasht me u kry
    JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Milkway Lexo Postimin
    Ju e dini shume mire qe kosovaret juve ju q*n ropt juve grekve dhe per at ju mundoheni te futni keqkuptime mes shqiptarve te Kosoves dhe Shqiperise .

Po se me pas dit qe je grek , tkishin rreh deri ne vdekje .
    me kete mentalitet qe po shfaq ketu kerkon edhe bashkim!!!!!
    ty mos te kesh as ne nje shtet afer e jo me brenda nje shteti.

Haters Gona Hate
    Anëtarësuar
    20-11-2012
    Vendndodhja
    Shkoder,Albania
    Postime
    24
    ca kenge, zezaket e bardhe ka katandisur kulturalisht ky komb.
    atij koqes ne video i duket sikur po ben art.
    o daku e di ti kush eshte ky???? dhe rrepi art eshte se ty nuk te pelqen , i pelqen te tjerve.... Akili-a snq leri me mire kete pune se me ty s'ia vlen te merresh se do te besh si i ditur po me pergjigjet po e vertetoj qe qenke thjesht nje person qe s'di ca eshte jeta reale , mos u mundo te besh si i ditur ne virtualitet....SHQIPERIA ETNIKE DO TE REALIZOHET DO APO NUK DO TI SEPSE NE JEMI PASARDHESIT E ILIRVE DHE TE PELLAZGEVE.....NE JEMI BIJTE E SHQIPES DHE DO TA REALIZOJME KETE BASHKIM KOMBETAR
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Shkodrano Lexo Postimin
    o daku e di ti kush eshte ky???? dhe rrepi art eshte se ty nuk te pelqen , i pelqen te tjerve.... Akili-a snq leri me mire kete pune se me ty s'ia vlen te merresh se do te besh si i ditur po me pergjigjet po e vertetoj qe qenke thjesht nje person qe s'di ca eshte jeta reale , mos u mundo te besh si i ditur ne virtualitet....SHQIPERIA ETNIKE DO TE REALIZOHET DO APO NUK DO TI SEPSE NE JEMI PASARDHESIT E ILIRVE DHE TE PELLAZGEVE.....NE JEMI BIJTE E SHQIPES DHE DO TA REALIZOJME KETE BASHKIM KOMBETAR
    edhe une me ty jam.
    por kete bashkim nuk e dua tani kur 90% e kosoves jane besimtar mysliman.

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225
    ktu behet fjal per shqiperi-kosove
    ca beni fjal per Greqin ketu edhe ekonomin si vajti ajo si vajti kjo

Kosova duhet te Bashkohet me Shqiperin edhe kaq mbaroj kush nuk do ne te s//....
    Partizoni

Faqja 7 prej 14 FillimFillim ... 56789 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •