Close
Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 135
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    kam ardhur disa here, e kam ikur brenda dites.
    Eh po, atehere e ke nga inati ate qe e flet , sepse e di mire ti qe nuk eshte e vertete ajo qe e the me pare. Kete e verejti dhe e tha me goj edhe sekretarja amerikane Hillary Clinton.. Kosova paska ecur shume para. Dhe befasia me e madhe qe ndodhi per shqiptaret ishte qe sekretarja amerikane u ndje me se shumti e sigurte ne Kosove, dhe per ate vendosi qe te bej gjume te rahatshem ne Kosove

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    gezohu ti bashke me Spahiun sa te vihet Prokurori i ri kete muaj.
    Akil, në cilën vrimë do të futesh kur të fitojmë referendumin? Se në Greqi je i huaj, në Shqipëri do të të hedhim në det. Ik më mirë se ja herët, se më vonë do të mbetesh përjetë në atë tokë...

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670
    Djema e vajza, sa më shpejtë të hedhim firmat për referendum. Duhen 50 mijë firma në Shqipëri.

krenar qe jam malsor..... Maska e _MALSORI_
    Anëtarësuar
    21-07-2005
    Vendndodhja
    diku neper bote
    Postime
    2,637
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ky koment më gëzon! Se tregon se
    grekët e dinë që kjo do të ndodhë
    , dhe i ka zënë frika se e njejta gjë do të bëhet dhe me Çamërinë. Falemnderit akil që je kaq i hapur!
    dhe kete do ta beje kreshniku..aman o njerez a nuk e kuptoni hilene e tij mo..vetem me kete karte mund tju hedhe shqiptareve hi syve dhe tju marre vota..i duhen votat per te fute by,then e tij ne parlament..shume i zgjuar po tregohet..ne fakt sa te kete shqiptare qe do e besojne perrallen e tij ky do kete pse te perrallise..
    a do male me debore,trima te forte dhe malsore,fort bujare dhe burrerore,shko ne kukes i ke me dore.

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Akil, në cilën vrimë do të futesh kur të fitojmë referendumin? Se në Greqi je i huaj, në Shqipëri do të të hedhim në det. Ik më mirë se ja herët, se më vonë do të mbetesh përjetë në atë tokë...
    Spahiu do perfundoje ne burg nje dite, por per njerez si ty me vjen keq , qe po ju ushqejne perdite me gjelle te prishur.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Spahiu do perfundoje ne burg nje dite, por per njerez si ty me vjen keq , qe po ju ushqejne perdite me gjelle te prishur.
    Nga kush do te perfundoj ne burg, nga greket?!

i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033
    Aleanca Kuqezi ka propozuar nga Prishtina referendum për bashkimin e Shqipërisë me Kosovën.

Kreu i AK-së, Kreshnik Spahiu, theksoi se më 28 nëntor nis peticioni për referendum popullor, ndërsa i ka bërë apel shqiptarëve nga gjithë trevat të marrin pjesë në këtë peticion.

“Peticioni do të nënshkruhet më 28 nëntor në kufirin Shqipëri-Shqipëri dhe do t’i dorëzohet të dy parlamenteve në Tiranë e Prishtinë” tha Spahiu.

Sipas tij, referndumi do të jetë një votim popullor për bashkimin e dy Shqipërive dhe se procedura dhe referendumi duhet të monitorohen nga ndërkombëtarë/tema
    Asgje e pazakonshme...

Shembulli me aktual dhe me prominent eshte ai i Katalonise (Spanje).
    Ata qe kerkjone ndarje permes referendumit jane pjese e pushtetit aktual te katalonise.
    Dhe nese paria dhe qytetaret e nje nder regjionet me te zhvilluara te Europes e shfrytezojne referndumin per vendime kaq te rendesishme kombetare, sic eshte ndarja (ose bashkimi) i nje territori autonom, atehere veprimi i ngjashem i dy shteteve te pavaraura, Kosoves dhe Shqiperise, nuk mund te trajtohet si dicka e jashtezakonshme apo e vecante e shqipetareve.
    Shqipetaret e Kosoves dhe te Shqiperiese kane me shume argumente dhe arsye per tu bashkuar, sesa qytetaret e Katalonise per tu ndare nga Spanja...

P.S.
    Harrova te permend se Serbia me referendum, pa e pyetur Kosoven dhe popullin e saj, e ka futur Kosoven si pjese te pandashme ne kushtetuten aktuale te shtetit serb.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Antiproanti : 26-11-2012 më 10:18

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Nga kush do te perfundoj ne burg, nga greket?!
    hahahahaa. greku dhe serbi te del gjithmone ne enderr.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Asgje e pazakonshme...

Shembulli me aktual dhe me prominent eshte ai i Katalonise (Spanje).
    Ata qe kerkjone ndarje permes referendumit jane pjese e pushtetit aktual te katalonise.
    Dhe nese paria dhe qytetaret e nje nder regjionet me te zhvilluara te Europes e shfrytezojne referndumin per vendime kaq te rendesishme kombetare, sic eshte ndarja (ose bashkimi) i nje territori autonom, atehere veprimi i ngjashem i dy shteteve te pavaraura, Kosoves dhe Shqiperise, nuk mund te trajtohet si dicka e jashtezakonshme apo e vecante e shqipetareve.
    Shqipetaret e Kosoves dhe te Shqiperiese kane me shume argumente dhe arsye per tu bashkuar, sesa qytetaret e Katalonise per tu ndare nga Spanja...
    kosovaret duhet te behen europiane ne mentalitet, pasi ta kene treguar kete me vepra, duke ndertuar nje demokraci te tipit perendimor ne kososve, atehere ja vlen te bashkohesh.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    hahahahaa. greku dhe serbi te del gjithmone ne enderr.
    Normal qe me dalin ne enderr, sepse jane fundrrinat te cilet na shkaktuan me se shumti deme. Po shprehe pra, nga kush do te perfundoj ne burg?!

Faqja 3 prej 14 FillimFillim 1234513 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •