Close
Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 135
    Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    nje pyetje kisha une:
    ju ne kosove, keni 13 vjet qe jeni te lire. perse nuk po beni asgje per tu zhvilluar???
    po e keni mendjen ne te tjera gjera???
    Te garantoj, shume me te zhvilluar jemi ne se ai shteti yt grek qe cdo koke banor grek i ka borgj 50mij euro Bashkimit Europian, ndryshe nga ne, se ne nuk i kemi borgj askujt, por e kunderta, neve na kane borgj . Shqiptaret e Kosoves i presin duar hapur Shqiperi e Mal i Zi ne kohen e turizmit, paqka ty te djeg qe shqiptaret e Kosoves vijne me rralle ne viset tani te veteshpallura popullsi greke sic eshte Himara, sepse ata nuk mund te durojne dot derrat greker njesoj sikur nuk mund t'i durojne derrat sllav.. Ec tash, hipi gomarices prap dhe mertheu per ne Greqi...

i/e regjistruar Maska e Gentian_gr
    Anëtarësuar
    30-08-2007
    Postime
    2,520
    Citim Postuar më parë nga Gon! Lexo Postimin
    Te garantoj, shume me te zhvilluar jemi ne se ai shteti yt grek qe cdo koke banor grek i ka borgj 50mij euro Bashkimit Europian, ndryshe nga ne, se ne nuk i kemi borgj askujt, por e kunderta, neve na kane borgj . Shqiptaret e Kosoves i presin duar hapur Shqiperi e Mal i Zi ne kohen e turizmit, paqka ty te djeg qe shqiptaret e Kosoves vijne me rralle ne viset tani te veteshpallura popullsi greke sic eshte Himara, sepse ata nuk mund te durojne dot derrat greker njesoj sikur nuk mund t'i durojne derrat sllav.. Ec tash, hipi gomarices prap dhe mertheu per ne Greqi...

Gon!

Mos se atje ndihen me te diskriminuar se ne forum ato pjella qe vjellin vrer,sikurse ia bene Pirro Dhimes

Hierark i lartë Maska e Uriel
    Anëtarësuar
    07-02-2010
    Vendndodhja
    Torre della Fame
    Postime
    1,207
    nje pyetje kisha une:
    ju ne kosove, keni 13 vjet qe jeni te lire. perse nuk po beni asgje per tu zhvilluar???
    po e keni mendjen ne te tjera gjera???
    Po pse ne ne Shqiperi apo ata te tjeret ne Maqedoni kane ndermarre ndonje sipermarrje per tu zhviluar gjate ketyre viteve, apo gjate linjes 100 vjecare te shtetit shqiptar?

Referendumi duhet ndermarrur, si perpjekje shekullore e shqiptarve e mbi te gjitha te tregoje te verteten, nese duhet apo jo. Eshte vullneti i sovranit, pra popullit, qe qendron si themel i cdo demokracie.
    Ndryshuar për herë të fundit nga Uriel : 26-11-2012 më 09:33
    relata refero

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    ca thua, kosova eshte zona me e prapambetur ne europe. nuk ka ndertuar akoma institucione demokratike, vidhen votat, korrupsioni eshte alarmant.
    shifni te zhvilloni vendin. e lereni folklorin, se nuk ju jep buke.
    pale kane filluar te kerkojne edhe camerine kosovaret qe deri para 3 vjetesh nuk i dinin as emrin.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Uriel Lexo Postimin
    Po pse ne ne Shqiperi apo ata te tjeret ne Maqedoni jane zhviluar gjate ketyre viteve, apo gjate linjes 100 vjecare te shtetit shqiptar?
    i fola per kosoven se goni eshte kosovar.
    por ajo qe thashe vlen edhe per shqiperine.
    kurse shqiptaret e maqedonise nuk kane shume faj sepse nuk e kane ne dore pushtetin.

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga Edvin83 Lexo Postimin
    Ky koment më gëzon! Se tregon se grekët e dinë që kjo do të ndodhë, dhe i ka zënë frika se e njejta gjë do të bëhet dhe me Çamërinë. Falemnderit akil që je kaq i hapur!
    gezohu ti bashke me Spahiun sa te vihet Prokurori i ri kete muaj.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    ca thua, kosova eshte zona me e prapambetur ne europe. nuk ka ndertuar akoma institucione demokratike, vidhen votat, korrupsioni eshte alarmant.
    shifni te zhvilloni vendin. e lereni folklorin, se nuk ju jep buke.
    pale kane filluar te kerkojne edhe camerine kosovaret qe deri para 3 vjetesh nuk i dinin as emrin.
    Vertete qenke kokrra e injorantit ti o Akil, perse me ngrit gjakun mo burr? A je burr ti a jo? Perse shpif gjera kaq te paverteta dhe kaq te ulta? Eja nje here ne Kosove dhe shife situaten, dil nga struca ndonjehere se te ben mire. Eja e shife sa e sa lagje e rruge jane me emrin Cameria e ti thua gjeja se ne nuk ia paskemi ditur emrin!! Phaaa po injorant i math qenke ore aman!!

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    gezohu ti bashke me Spahiun sa te vihet Prokurori i ri kete muaj.
    Ndonje grek??!

Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Vertete qenke kokrra e injorantit ti o Akil, perse me ngrit gjakun mo burr? A je burr ti a jo? Perse shpif gjera kaq te paverteta dhe kaq te ulta? Eja nje here ne Kosove dhe shife situaten, dil nga struca ndonjehere se te ben mire. Eja e shife sa e sa lagje e rruge jane me emrin Cameria e ti thua gjeja se ne nuk ia paskemi ditur emrin!! Phaaa po injorant i math qenke ore aman!!
    kam ardhur disa here, e kam ikur brenda dites.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    23-09-2011
    Vendndodhja
    Dardanë
    Postime
    1,813
    i fola per kosoven se goni eshte kosovar.
    por ajo qe thashe vlen edhe per shqiperine.
    kurse shqiptaret e maqedonise nuk kane shume faj sepse nuk e kane ne dore pushtetin.
    Une jam SHQIPTAR, kombesia ime eshte SHQIPTAR, ndersa shteti artificial eshte Kosova.

Zot mos e bej! Po te largohej Amerika, keta grek e sllav do te na hane te gjalle . Madje keshtu e kane edhe me lehte sic jemi tani, te coptuar dhe te bere pike e pese. Paramendoni sikur te bashkoheshim. A do t'ia mbaj legeni maqedoneve apo grekeve apo serbeve pas bashkimit?? JOO... KURR!!

Faqja 2 prej 14 FillimFillim 123412 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •