Close
Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 121 deri 130 prej 135
    i/e regjistruar Maska e Antiproanti
    Anëtarësuar
    28-07-2011
    Postime
    6,033

Për: Më në fund!Bashkimi Kosovë-Shqipëri,kërkesa në KQZ,Spahiu:Në BE si Federatë Shqi

Citim Postuar më parë nga ionian Lexo Postimin
    Bllofe (pa)kuptimta nga Spahiu qe i merr urdherat andej nga lind dielli. Me kete shqiperi qe eshte sot as qe mund te mendohet se do te duan kosovaret ose maqedonasit qe te qeverisen me njerez te korruptuar dhe te paafte te tiranes .
    Nuk kane nevoje te qeverisen nga Shqiperia...

Fjala eshte per nje union mes dy shteteve (Republikave te pavarura), pa ndryshim te kufijve, jo per anektim te Kosoves nga Shqiperia.
    Se sa do te thellohet bashkimi dhe bashkepunimi e tregojne pastaj vitet dhe dekadat e ardhshme. Ngjashem si ne rastin e BE-se apo unioneve tjera ekzistiuese dhe historike ne mes shteteve dhe nacioneve.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670

Për: Më në fund!Bashkimi Kosovë-Shqipëri,kërkesa në KQZ,Spahiu:Në BE si Federatë Shqi

Citim Postuar më parë nga Antiproanti Lexo Postimin
    Nuk kane nevoje te qeverisen nga Shqiperia...

Fjala eshte per nje union mes dy shteteve (Republikave te pavarura), pa ndryshim te kufijve, jo per anektim te Kosoves nga Shqiperia.
    Se sa do te thellohet bashkimi dhe bashkepunimi e tregojne pastaj vitet dhe dekadat e ardhshme. Ngjashem si ne rastin e BE-se apo unioneve tjera ekzistiuese dhe historike ne mes shteteve dhe nacioneve.
    Edhe Belgjika është bashkim federal. Si Flandra, ashtu dhe Valonia, kanë qeveritë e veta, kanë ministritë e veta etj. Qeveria federale ka në dorë ushtrinë, policinë federale, ministrinë e jashtme, dhe financat federale. Çfarë ka të keqe këtu?

Për: Aleanca Kuqezi: Referendum për bashkimin Shqipëri-Kosovë

Bashkimi me duket si prralle tani per tani, po nje tip konfederate edhe mund te jete e mundshme.

Perjashtuar
    Anëtarësuar
    02-11-2012
    Vendndodhja
    Vojnovc Shtime
    Postime
    412

I lumt aleances ,shpresojm qe edhe qeveria ta perkrah dhe sa me shpejt ta shpallin referendumin ,dhe padyshim qe rezultati do jet diku 80% ,siq shihet vetem ortodokset do jen kunder dhe shpresoj deri ne referendum ta ndryshojn mendjen dhe ta kuptojn se me i vlefshem eshte nje shqiptar musliman sesa nje sllav ortodoks sepse nje musliman sado i keq qe eshte do ta jep jeten per nje ortodoks shqiptar, ndersa nje sllav nuk vjen ne konsiderim qe ta bej nje gje te till

Dikush mund me than pse bashkimi boll mir jemi , ne jemi mir por vellezerit tan qe jetojn ne lugin ,ilirid e ne trojet tjera shqiptare nuk jan mir ata kan nevoj per nje shtet i cili do ti mbroj ,ata per qdo dit matretohen ne menyrat me qnjerzorre , vetem nje Shqiperi e bashkuar mund ti mbroj shqiptaret e lugines e ilirides vetem nje Shqiperi e bashkuar mund ta frenoj grekun e serbin

Mendoj qe nisma e AK (Aleances Kuq E Zi) ne lidhje per Bashkimin Kombetar, se pari ne nje Federate te Perbashket ndermjet Kosoves dhe Shqiperise, eshte nje hap i drejt, nje hap i domosdoshem dhe nje hap shum i rendesishem ne kete kohe dhe keto rrethana te tanishme politiko ekonomike ne te cilen gjinden Shqiptaret ne te gjitha trojet e tyre, e sidmomos ne Iliride dhe Lugine te Presheves. Duke jetuar keshtu te ndare siq jemi tani, gjithnje e me teper do behemi kafshate shume e lehte per te gjithe armiqte tane shekullor, per ti okupuar e me pastaj edhe per ti marr tokat tona. AK dhe Kreshnik Spahiu kerkojne nje te drejte themelore siq eshte REFERENDUMI, qe popullit ti ipet mundesia vet ta zgjedh fatin e tije. Bashkimi Kombetar I Shqiptareve ne nje shtet te perbashket, eshte ne te miren e vet Shqiptareve, si ne aspektin ekonomik, si ne aspektin social, e posaqersiht ne ate politik. Natyrisht se kunder ketij Bashkimi Kombetar te Shqiptareve jane armiqte tane shekullor siq jane Serbia e Greqia, sepse perfundimisht me Bashkimin ne mes te Kosoves dhe Shqiperise, orekeset e ketyre dy fqinjeve (armiqeve) tane per tokat tona, do perfundonin nejhere e pergjithmone. Kunder Bashkimit Kombetar te Shqiptareve mund te kete edhe nga shume shtete tjera ne rajon e me gjere per shkaqe te ndryshme. Bashkimi Kombetar mund te kundershtohet edhe nga nje pjese e pushtetareve si ne Tirane, e si ne Prishtine, per interesa te tyre personale, klanore, familjare etj. Por jam me se I bindur se Bashkimi Kombetar, Federate ndemjet Kosoves dhe Shqiperise si hap I pare, do jete ne te miren e vet Popullit (Kombit) Shqiptar ne te gjitha trojet e tyre.
    BASHKIM KOSOVE ME SHQIPERINE DHE JO PAZARLLEQE ME SERBINE E GREQINE

New York Maska e mario_kingu
    Anëtarësuar
    09-12-2004
    Vendndodhja
    New York
    Postime
    2,225

Nisem shum e mir kjo e Aleances Ku E zi por besoj se Kqz do e hedhi posht sepse duhet te marin leje Grek/Serb
    besoj se nese Kqz nuk e lejon kete gje populli shqiptar duhet te ngrihet edhe te ngrej zerin
    se ne ju vum atije ne ju heqim

duhet ti tregojm botes qe edhe ne dim tengrem Zerin

sa me para bashkohemi aq me shpres kemi qe neser te kemi nje te ardhme se po su bashkuam do na shperndajn me keq
    Pa dallim Feje dhe pa dallim Krahine ky lajm duhet te mbeshtetet nga cdo shqiptar
    Partizoni

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    12-02-2011
    Vendndodhja
    Antarkdite
    Postime
    626

Ky Spahiu i korrupsionit ne KLD-ne e Bamke Topit eshte i falimentuar. Ky Spahiu i minorances turke kerkon te beje politiken e djallit por eshte i falimentuar ai dhe ata qe jane prapa tij. Bashkimi do te behet me Shqiperine Etnike e jo me federata te tipit serbi-mal i zi.
    Ky njeri se bashku me Bamke Topin eshte per prokurori per gjithe KORRUPSIONIN e rryshfetet e
    300.000 € qe ka perfituar nga gjyqsori, kjo edhe sipas raportit te UE. Prandaj me qetesi pa shume zhurme!
    moj Evrope moj k*rve qemotit, ndave tokat e Shqipnise me ushqye kelyshet e Rusise

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    22-01-2011
    Postime
    2,425

nuk behet bashkimi pa u rregulluar problemet e kosoves me serbine (mitrovica, presheva).
    sido qe te jete kjo nisme nuk mund te meret nga fytyra te tiila si kreshniku apo bamir veterineri.

Mjedisor Maska e Edvin83
    Anëtarësuar
    20-03-2006
    Vendndodhja
    Tallinn
    Postime
    4,670

Po mirë o PD-ista e PS-ista, pse nuk po e ndërmerrni ju këtë nismë? Mua personalisht pak më intereson a e ndërmerr nismën Kreshniku, apo një pensionist i varfër shqiptar, më intereson nisma. As Sala juaj e as Edi juaj nuk e ndërmorën këtë nismë. Tani ça keni që hani munë?

AdIdAs Maska e DoLpHiN
    Anëtarësuar
    28-12-2005
    Vendndodhja
    Hono Lulu
    Postime
    1,453

Citim Postuar më parë nga Genti.. Lexo Postimin
    Torbeshet ne Struge u kthyen para ca muaj :
    Fshati Llabunishtë i Strugës gjithnjë e më tepër po i kthehet rrënjëve të veta shqiptare. Me kalimin e viteve në këtë fshat me 8.500 banorë shumëfishohet numri i nxënësve që mësojnë në shkollë në gjuhën shqipe. Ky proces që filloi në vitin 2005 pati shumë vështirësi, pasi nga mediat maqedonase prezantohej si proces i asimilimit të maqedonasve myslimanë nga ana e shqiptarëve. Por banorët e fshatit thonë se ata vetëm po i kthehen identitetit të tyre shekullor.
    Une kam nje shok nga Llabunishta te cilit i kemi mesuar shqip me Digitalb
    Ne fillim fliste shume pak fjale, kurse tani mund te komunikoje rrjedhshem.
    `That` is good and `that` is funny...but it costs a lot of money...

Faqja 13 prej 14 FillimFillim ... 311121314 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •