Close
Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 71 deri 80 prej 138
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Nuk eshte ajet por mendimi im.
    Ke te drejte kam dashur te them fytyra e mbuluar nuk eshte prej Islamit.
    E di qe nuk eshte ajet, prandaj dhe e kisha ven ne thonjeza
    Revolution 1848

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Prudence Lexo Postimin
    Kam ca pyetje.

Po femrat ne ket rast nuk tundohen nga pamja e burrave te tjere te cliet rrine zbuluar?
    Po keta drejt e ne thes martohen?
    Po sikur mos ta pelqejne nj-tj kur Jane ne shtepi,dac per karakter a dac per pamje si I behet?
    A mos eshte me mire nje femer me parime e vullnet te forte,sesa femer qe e mbulojne,qe mos ti shkoj mendja per keq(kjo vlen edhe per mashkullin)

Po mu kujtu ndonje tj do u pyes prap.
    Mos krahaso tundimin e mashkullit me te femres. Mashkullit i shkojne antenat n'hava kur shikojne format femerore edhe sikur femra te jete e shemtuar. Femra e manipulon nje mashkull me pak tualet e pak lakuriqesi .
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    Kam ca pyetje.

Po femrat ne ket rast nuk tundohen nga pamja e burrave te tjere te cliet rrine zbuluar?
    Po keta drejt e ne thes martohen?
    Po sikur mos ta pelqejne nj-tj kur Jane ne shtepi,dac per karakter a dac per pamje si I behet?
    A mos eshte me mire nje femer me parime e vullnet te forte,sesa femer qe e mbulojne,qe mos ti shkoj mendja per keq(kjo vlen edhe per mashkullin)

Po mu kujtu ndonje tj do u pyes prap.
    ....desha te theme qe ne radhe te pare, keto rregulla nuk i ka vu njeriu por Krijuesi i cdo gjeje, dhe si te tilla i praon ose i refuzon secila femer. Allahu ka tregu ne Kuran se nese nje musliman i permbahet rregullave te fese Islame, per te do te kete shperblim e nese jo ateher do te kete denim. E njeit sikur pundhensi i juaj te ju thote nese perdorni nje menyre te veshjes qe ua cakton ai dhe ju bene te dalloni nga te tjeret, atehere ne funde te muajit do te keni nje shperblim te themi 10 mije €, nese jo atehere do te gjobiteni. A thua cilen nga keto te dyja do ta pranonit ju?
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga prishtina75 : 06-10-2012 mė 05:44

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga tetovarja87 Lexo Postimin
    ti mi shoqe kur te i drejtohesh dikujt njejte me injorance,mos prite te te hedh lule...

sepse e vetmja gje bene ti,eshte se leshon vrer nga gjuha yte,duke ofenduar shipetaret vetem e vetem se jan musliman...

Nese une jam los case,ateher i bie qe ti te te mos jesh case aspak...

dhe ste thash te mos debatosh s eje femer,por e pata se ti dukesh shume keq "ne oden e burave" kur shajne e ofendojn e thuan lloj lloj fjalesh ...

kete me larte vetem mere si shembull e jo ashtu bukfalishte...kupton no case
    Une duhet te ndihem e turperuar kur shajne te tjeret?!!
    Prej kur forumi shqiptar qenka bere ode burrash?!!

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Kush e ngacmon atė tetovaren.. me syrin e zi tė bukur

i/e regjistruar Maska e user010
    Anėtarėsuar
    21-05-2010
    Postime
    1,219
    Citim Postuar mė parė nga fisniku-student Lexo Postimin
    Nje video qe perkujdeset per te mbyllur ca gojra ketu ne kete mes:

Irfan Salihu - Statistika interesante qė duhet t'i dėgjojnė tė gjithė !

http://www.youtube.com/watch?v=APeimqoWMXk

Ndersa nga ana ime, ca melheme:

Mbi 90% te rasteve kur perdhunohet nje femer, autori i kesaj vepre eshte alkoolist - Shtrohet pyetja Ca ka lidhje alkoolisti me islamin?? - Muslimani dhe Alkoolisti jan pothuajse si raca njerzore me ate te gjitareve apo me ate te zvaranikeve.

Tjetra: Sipas disa statistikave te OKBs, cdo minut ne Amerik, perdhunohen rreth 6 femra.

Ne Amerik: Mbrenda nje ore 78 femra perdhunohen.

Keto jan te mjaftueshme, sa per te nxjerrur nje konkluzion: "Kur te flitet per te drejtat e femrave, uleni koken dhe merrni model muslimanet"
    Pėrse tė marrim modelin mysliman pėr tė drejtat e femrave??? E drejta dhe modeli nuk pėrbėjnė njė fjali tė logjikshme, janė kontradiktore.

Liria dhe tė drejtat kanė vetėm njė definition, pra personi tė jetė zot i tė vetes, ndryshe, po more modelin mysliman apo nuk e di ēa tjetėr.. nuk bėhet mė fjalė pėr liri dhe tė drejta.

Qė nga sekonda e parė qė do pėrshkruash ti si burrė kush janė tė drejtat e gruas, kur nė tė njėjtėn kohė gruaja nuk mund tė bėjė tė njėjtėn gjė pėr ty,
    pra qė nė atė sekondė nuk ekzistojnė mė tė drejta!

Po do njė kėshill.. i lini kėto pėralla se i bėni keq vetes tuaj, dhe tė dojė tjetri nuk ju merr dot seriozisht.

Dhe po do ta ēojmė mė thellė.. as alkooli nuk e ka fajin pėr abuzimet kundėr gruas! Thjesht alkooli ėshtė njė vegėl qė ndihmon mė shumė ose njė preteks, njeriu qė ka abuzimin nė gjak dhe kur tė jetė esėll prapė do e bėjė tė keqen!

Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga user010 Lexo Postimin
    Pėrse tė marrim modelin mysliman pėr tė drejtat e femrave??? E drejta dhe modeli nuk pėrbėjnė njė fjali tė logjikshme, janė kontradiktore.

Liria dhe tė drejtat kanė vetėm njė definition, pra personi tė jetė zot i tė vetes, ndryshe, po more modelin mysliman apo nuk e di ēa tjetėr.. nuk bėhet mė fjalė pėr liri dhe tė drejta.

Qė nga sekonda e parė qė do pėrshkruash ti si burrė kush janė tė drejtat e gruas, kur nė tė njėjtėn kohė gruaja nuk mund tė bėjė tė njėjtėn gjė pėr ty,
    pra qė nė atė sekondė nuk ekzistojnė mė tė drejta!

Po do njė kėshill.. i lini kėto pėralla se i bėni keq vetes tuaj, dhe tė dojė tjetri nuk ju merr dot seriozisht.

Dhe po do ta ēojmė mė thellė.. as alkooli nuk e ka fajin pėr abuzimet kundėr gruas! Thjesht alkooli ėshtė njė vegėl qė ndihmon mė shumė ose njė preteks, njeriu qė ka abuzimin nė gjak dhe kur tė jetė esėll prapė do e bėjė tė keqen!
    Ti nuk ke lexuar as edhe nje fletushke mbi te drejtat e femres ne Islam o user ndaj nuk mund te japesh pershtypje kur gjykon femren vetem sepse ajo mban nje shami ne koke apo ne rastin konkret pse nuk i jep doren nje mashkulli te huaj.

Ceshtja nuk shtrohet nese i merr ti seriozisht apo jo , ceshtja ne fjale kerkon te te jape te kuptosh arsyen se pse Muslimanet nuk takojne seksin e kundert te panjohur me dore.

Alkooli ose droga sigurisht qe degjenerojne llogjiken e nje individi duke shkaterruar personalitetin dhe karakterin e tij/saj. Ti i je personi i pare qe lexoj se alkooli eshte preteks se nuk ndikokeka ne c'rregullimin e karakterit dhe sjelljes se nje personi.
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Prudence
    Anėtarėsuar
    11-03-2008
    Postime
    2,419
    Citim Postuar mė parė nga prishtina75 Lexo Postimin
    ....desha te theme qe ne radhe te pare, keto rregulla nuk i ka vu njeriu por Krijuesi i cdo gjeje, dhe si te tilla i praon ose i refuzon secila femer. Allahu ka tregu ne Kuran se nese nje musliman i permbahet rregullave te fese Islame, per te do te kete shperblim e nese jo ateher do te kete denim. E njeit sikur pundhensi i juaj te ju thote nese perdorni nje menyre te veshjes qe ua cakton ai dhe ju bene te dalloni nga te tjeret, atehere ne funde te muajit do te keni nje shperblim te themi 10 mije €, nese jo atehere do te gjobiteni. A thua cilen nga keto te dyja do ta pranonit ju?
    shperblimin sigurisht.por ne ket rast e di qe do ta marr ne fund e muajit sic marr rrogen,por per jeten e pertejme ....c'te te them....nuk e besoj dot.

plus qe une per sa e njoh veten jam sh pozitiv si person,pse mos ta gezoja parajsen per nje dhenie dore apo se pse smbulohem koke e kembe....zemren e kam te mire ,keq nuk bej...cduhet me teper(doni me per Belulin )
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Prudence : 06-10-2012 mė 14:19
    "Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    04-04-2006
    Vendndodhja
    Tirone
    Postime
    8,398
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Ti nuk ke lexuar as edhe nje fletushke mbi te drejtat e femres ne Islam o user ndaj nuk mund te japesh pershtypje kur gjykon femren vetem sepse ajo mban nje shami ne koke apo ne rastin konkret pse nuk i jep doren nje mashkulli te huaj.

Ceshtja nuk shtrohet nese i merr ti seriozisht apo jo , ceshtja ne fjale kerkon te te jape te kuptosh arsyen se pse Muslimanet nuk takojne seksin e kundert te panjohur me dore.

Alkooli ose droga sigurisht qe degjenerojne llogjiken e nje individi duke shkaterruar personalitetin dhe karakterin e tij/saj. Ti i je personi i pare qe lexoj se alkooli eshte preteks se nuk ndikokeka ne c'rregullimin e karakterit dhe sjelljes se nje personi.
    Une pi nga nje gote vere bashke me gruan cdo darke dhe as e raf e as me ref, perkundrazi na i shton dashurine . . Dmth qe alkooli qe permban nje gote vere eshte i pademshem.
    Unė jam njeri i thjeshtė.
    Kėnaqem me pak.
    Mė mjafton mė e mira.

Shqiptar nga Kosova Maska e prishtina75
    Anėtarėsuar
    22-03-2012
    Postime
    3,360
    shperblimin sigurisht.por ne ket rast e di qe do ta marr ne fund e muajit sic marr rrogen,por per jeten e pertejme ....c'te te them....nuk e besoj dot.

plus qe une per sa e njoh veten jam sh pozitiv si person,pse mos ta gezoja parajsen per nje dhenie dore apo se pse smbulohem koke e kembe....zemren e kam te mire ,keq nuk bej...cduhet me teper(doni me per Belulin )
    ....e nderuar, me beso qe edhe une dikure keshtu si ti mendoja, e besa nuk je e vetme ti qe mendon ne kete menyre, ka shume e shume te tille, mjafton ta keme zemren e mire mos ti beje keq askujt edhe shperblimi gati.Te mos largohem nga shperblimi,a thua mjafton zemra e mire e ytja per pundhensin tende? A o te munde te kerkoshe ne funde te muajit nga pundhensi yte rrogen edhe nese nuk ke punuar, por gjithnje zemeren e mire, me te miren ne bote,do te mjaftonte?

Faqja 8 prej 14 FillimFillim ... 678910 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •