Moda e re e të sapomartuarve po përhapet me shpejtësi në SHBA dhe Britaninë e Madhe. Çiftet tashmë nuk preferojnë të mbajnë unazat e martesës që kemi parë deri më sot, të cilat nuk i heqin kurrë nga gishti, por dëshirojnë unaza – tatuazh. Përveç përshtypjes që të lënë këto tatuazhe, të vjen ndër mend edhe simbolizmi i unazës, për dashuri dhe devotshmëri të përjetsh
me. Pra, tatuazhi – unazë mund ta justifikojë fare mirë këtë qëllim.
Shumë çifte të rinj nuk dëshirojnë më unazën klasike dhe i kthejnë sytë nga tatuazhet, duke pikturuar në gishtat e tyre lloje të ndryshme unazash. Format dhe ngjyrat janë nga më të larmishmet, ndërsa kostoja ekonomike është shumë më e ulët sesa ajo e një unaze të zakonshme.
Një nga të mirat e kësaj unaze – tatuazh është se nuk të humbet kurrë dhe e ke gjithnjë me vete. Por një disavantazh i madh është në rast divorci. Gjithashtu, me këtë mënyrë humbet dhe momenti romantik i propozimit për martesë me kutinë e unazës në duar.
Pra, nëse jeni të sigurt për personin që keni në krah dhe jeni në prag martese, shikojini si mundësi edhe unazat.
Cmendoni per kte Trend te Fundit qe eshte ne Mode?
A ju pelqen ?
A do te Donit te kishit nje Tatto te Tille?
Cfare Pershtypje ju jep ne pikpamjen e Pare nje njeri me Tatto ?
Krijoni Kontakt