Sot jam shuuuume mire...sepse si sot 460 vjet me pare, Gjon Buzuku perfundoi se shkruari librin e pare te gjuhes shqipe, i njohur si "Meshari" 1555....edhe pse jam i sigurte qe levrimi i gjuhes shqipe ka qene shuuuume me i hershem....
Sot jam shuuuume mire...sepse si sot 460 vjet me pare, Gjon Buzuku perfundoi se shkruari librin e pare te gjuhes shqipe, i njohur si "Meshari" 1555....edhe pse jam i sigurte qe levrimi i gjuhes shqipe ka qene shuuuume me i hershem....
Te Dish, te Besh, te Dish te Besh, Bej te Ditur!
Shume keq ...! Pse shume keq ndjehem ? Sepse kur Albo me kompanin e tij , saktesisht nuk e di kush mi fshien shkrimet e mia . Vetem ndjehem shume keq me gjendjen shpireterore te tyre ne te cilen gjenden !
Albo , me tregon sinqerisht se cka ju pengoj ai shkrimi im ? Nese e kuptoni te verteten , athere pse e mbuloni me veprat e juaja !? E shiheni veten cfare beni , apo deshironi te ja shpjegoj se si po veproni ?!
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Ceni-1 : 05-01-2015 mė 22:43
Fe e vetme (e pranuar) tek Allahu ėshtė Islami (Ali Imran, 19).
Si ndihem? Lere mos e pyet, po ben nje i frohte sot. Perfundimisht nena natyre eshte me leje lindje qe ka harruar te kujdeset per femijet e vet ne toke. Ne kete moment eshte -33 celcius, dhe do shkoje -40.
Arlington ne kete moment![]()
"Mundohu te jesh i lumtur me ato qe ke dikush tjeter buzeqesh edhe pse ska asgje"
Ndjehem si topi neper kembet e Xavit.....
Si Luis Suarez i pa parashikueshem,
Gjaku lahet me Gjak
e permallosur
Pergjumesh..
It`s not that you can`t ...It`s that you won`t .
i dont know
Gjaku lahet me Gjak
Krijoni Kontakt