Close
Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345
Duke shfaqur rezultatin 41 deri 48 prej 48
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    Shqiptaret nuk kane mundesi te mbulojne lajme ne detaje ne shtete te huaja per mungese te gazetareve ne vendndodhje. Nuk besoj se ka te bej kontrollimi i medias nga cifutet.
    100 % te lajmeve nderkombetare perkthehen , nuk eshte ndonje problem i madh ne ditet e sotme kur flitet per shtypin e perditshem te marrim lajme sa andej ketej. Problemi eshte pikerisht komandimi prej Hebrenjve, vecanerisht prej Sorrosit. Nuk mbahen gazetat me 20 cent loneeagle .
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e B.C.B
    Anėtarėsuar
    30-05-2009
    Vendndodhja
    Republika e Prishtines
    Postime
    796
    Po leni mor vlla qifutet,le te bajme dertin ton kombtar e te bashkohemi njehere.se paku gjeneratat qe vijne te mburren me diqka..BAJENI DERTIT TUAJ O SHQIPTAR,SEPSE AS IZRAELIT E PALESTINES NUK I KERSET PER NE...KTHJELLUNI OOOOOOOOO SHQIPE.

LAVDI XHAXHIT Maska e soldiers
    Anėtarėsuar
    29-01-2011
    Postime
    134
    Postuar mė parė nga violativo
    Mundet te kete edhe popuj te tjere , une nuk kam dijeni , por qe populli shqiptar ka qene bashkekohes i zotit , flet gjuhen e zotit dhe nuk eshte ndikuar nga hebrenjte , e tregon qartesisht gjuha shqipe ! Une kam mendim te argumentuar per kete , me prova dhe jo me thashetheme dhe lajthitje !

Citim Postuar mė parė nga JuliusB Lexo Postimin
    Do me falni qe po dal pak jashte teme po si eshte kjo puna e shqiptareve dhe e zotit?
    Do te doje te dija me shume nqs mundesh.
    Nuk e di sa ka dijeni ky Violativo per kete qe e tha,por une kam shume me shume se ky,Jam i sigurt ! "...
    Kjo sepse ata (cifutet) jane krijuesit e doktrines se tre feve si te krishterave edhe asaj myslymane !"
    As krijuesit e kesaj doktrine nuk jane cifutet(hebrejt)! Kush ka qene Mojsiu bota as iden nuk e ka.Perse emigron nga Egjipti me keta cifut as nje Liber i shenjte nuk jep inf.Edhe nese ka prej cifuteve qe din...por jo mjaftueshem!...................................... ..............Kush jane palestinezet ! Kur u vendosen aty? Cfare mardhenje kishin ne ate kohe me cifut e ardhur ? Cifut i kopjuan hebrejt,e hebrejt ke kane kopju? Kush eshte CIVILIZIMI i PARE? Prej nga(kush) u krijuan gjuhet? E shume e shume gjera tjera...Por sot per keto nuk mund te flitet,pse? Sepse,Shqiptaret sot jane teper Injorant.
    Lavdi XHAXHIT

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    ore vellezer mysliman a e dini qe shum palestineze nuk e dine ku bje Shqipnija.

Lab 100% Maska e Station
    Anėtarėsuar
    26-02-2010
    Vendndodhja
    Shqipėri
    Postime
    6,624
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    Pse ka ndonjė palestinez qė e di??

Intifada verzioni 4.0 Maska e mesia4ever
    Anėtarėsuar
    01-12-2006
    Vendndodhja
    Guinea
    Postime
    6,386
    Mediat shqiptare ne shumicen e rasteve vetem kopjojne lajmet perendimore apo edhe tjera sa i perket ketij konflikti.

Nese e shikon nga kendveshtrimi neutral as ndaj palestinezeve e as ndaj Izraelit atehere do te gjykoni se Izraeli eshte duke vepruar ne vetmbrojtje.

Anėtarėsuar
    29-01-2011
    Postime
    134
    Citim Postuar mė parė nga drague Lexo Postimin
    po ta kthej pergjigjen si shqiptare e jo si musliman. Ti vella i krishtere a e di se cifutet asnje nuk e di ku i bie shqipnija e le mo a ekziston kombi shqiptare.
    Lavdi XHAXHIT

Anėtarėsuar
    29-01-2011
    Postime
    134
    Citim Postuar mė parė nga mesia4ever Lexo Postimin
    Mediat shqiptare ne shumicen e rasteve vetem kopjojne lajmet perendimore apo edhe tjera sa i perket ketij konflikti.

Nese e shikon nga kendveshtrimi neutral as ndaj palestinezeve e as ndaj Izraelit atehere do te gjykoni se Izraeli eshte duke vepruar ne vetmbrojtje.
    Leni mo keto fore qe 30 vjet se u bet bajat
    Lavdi XHAXHIT

Faqja 5 prej 5 FillimFillim ... 345

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •