Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 48
    i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga violativo Lexo Postimin
    Ne Shqiperi ekzistojne cifute ! Jane cifute te fshehur ! I gjen te fese dhe me emra myslymane , me emra dhe te fese ortodokse , me emra dhe te fese katolike , por jane shume pak ! Me duket nje apo dy fise (nga ato alla cifutshe) ! Sigurisht qe ata jane te involvuar ne poltiken shqiptare dhe i gjen edhe deputete ! Shiko kush eshte bere i pasur nga hici (keshtu jane te gjithe poltikanet ne fakt) , apo ia jane dhene "dhurata" me kontrata milona eurosh dhe kush mban here pas here qendrime kontrapedale me rrymen ! Nga iu vjen fuqia ????

Ne fakt nuk e kam idene se qendrimet e tyre jane pro apo kunder Shqiperise si politike ! Nuk kam te dhena konkrete ne fakt ! Por me sa kam vene re , sipas kesaj radakes sime (sigurisht mundet te jem edhe i gabuar) , ata jane pjese e mbajtjes se Shqiperise ne gjendje te lodhur dhe ne gjendje kome ! Kjo ndodh megjithe "mirenjohjen" e tyre per qendrimin shqiptar ndaj cifuteve ne momentin e genocidit ndaj tyre ! Cifutet jane popull mosmirenjohes dhe hajdut ! Kesaj karakteristike te tyre i dedikohet perqendrimi i parase ne dore te tyre !

Une kam edhe nji mendim tjeter , keshtu instiktiv , por jo pa prova ! Qe ne krye te komplotit kunder kombit shqiptar dhe gjuhes shqipe jane pikerisht cifutet ! Kjo sepse ata (cifutet) jane krijuesit e doktrines se tre feve si te krishterave edhe asaj myslymane ! Duke mbajtur kete pozicion dominues , ata kane qene te interesuar gjithe kohen qe te zhdukin , popullsite qe trashegojne memorien e lashte direkt nga zoti ! Mundet te kete edhe popuj te tjere , une nuk kam dijeni , por qe populli shqiptar ka qene bashkekohes i zotit , flet gjuhen e zotit dhe nuk eshte ndikuar nga hebrenjte , e tregon qartesisht gjuha shqipe ! Une kam mendim te argumentuar per kete , me prova dhe jo me thashetheme dhe lajthitje !
    I bete zotera hebrenjet ore ,kane gisht ketu ,kane atje,kontrollojne ate ,kontrollojne kete ,cka jeni fiksu aq shume mbas tyre ,ata jane thjesht njerez pastaj mos u qani kur ata thone jemi te zgjedhurit e Zotit

i/e regjistruar Maska e shitesi
    Anėtarėsuar
    17-11-2003
    Vendndodhja
    ne frymemarrjen time
    Postime
    1,069
    Shqiptaret e lashte dheHebrenjte kan shume gjera te perbashketa nga aq sa i njoh me duken si i njejti prodhim po me etiket tjeter.Menyra si jemi sjell me hebrenjte gjate luftes dyte botrore ska qene e rastesishme themeli eshte te kjo ngjashmeri.Lidhja me vendet arabe eshte vetem feja e nje pjese te Shqiptareve por duke njohur realitetin ne Shqiperi nuk i plas shume njeriu se cfare feje je por sa pro Shqiptar je.Dhe Izraeli eshte aleat i vlefshem i joni.Cdokush qe sulmohet ka te drejte te mbrohet dhe besoj se Izraeli nuk po ben me shume se kaq.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga shitesi : 20-11-2012 mė 18:07
    Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria

i/e regjistruar Maska e Ceni-1
    Anėtarėsuar
    18-10-2012
    Vendndodhja
    Kosove
    Postime
    832
    Jo vetem Shtetin Shqiptare por shtetet me te forta te Botes dhe mediat me te forta te Botes jane ne sherbim te Hebrejve . Numri i njerzeve te pafajshm (femije, gra , pleq etj) te vrare arrin 120 ne Palestin , e Amerika del ne perkrahje te krimeve Hebreje . Ky fakt tregon se nuk eshte Amerika qe e sundon Boten po ata jane Hebrejet !

I love god
    Anėtarėsuar
    23-02-2007
    Postime
    8,043
    Citim Postuar mė parė nga violativo Lexo Postimin
    Ne Shqiperi ekzistojne cifute ! Jane cifute te fshehur ! I gjen te fese dhe me emra myslymane , me emra dhe te fese ortodokse , me emra dhe te fese katolike , por jane shume pak ! Me duket nje apo dy fise (nga ato alla cifutshe) ! Sigurisht qe ata jane te involvuar ne poltiken shqiptare dhe i gjen edhe deputete ! Shiko kush eshte bere i pasur nga hici (keshtu jane te gjithe poltikanet ne fakt) , apo ia jane dhene "dhurata" me kontrata milona eurosh dhe kush mban here pas here qendrime kontrapedale me rrymen ! Nga iu vjen fuqia ????

Ne fakt nuk e kam idene se qendrimet e tyre jane pro apo kunder Shqiperise si politike ! Nuk kam te dhena konkrete ne fakt ! Por me sa kam vene re , sipas kesaj radakes sime (sigurisht mundet te jem edhe i gabuar) , ata jane pjese e mbajtjes se Shqiperise ne gjendje te lodhur dhe ne gjendje kome ! Kjo ndodh megjithe "mirenjohjen" e tyre per qendrimin shqiptar ndaj cifuteve ne momentin e genocidit ndaj tyre ! Cifutet jane popull mosmirenjohes dhe hajdut ! Kesaj karakteristike te tyre i dedikohet perqendrimi i parase ne dore te tyre !

Une kam edhe nji mendim tjeter , keshtu instiktiv , por jo pa prova ! Qe ne krye te komplotit kunder kombit shqiptar dhe gjuhes shqipe jane pikerisht cifutet ! Kjo sepse ata (cifutet) jane krijuesit e doktrines se tre feve si te krishterave edhe asaj myslymane ! Duke mbajtur kete pozicion dominues , ata kane qene te interesuar gjithe kohen qe te zhdukin , popullsite qe trashegojne memorien e lashte direkt nga zoti ! Mundet te kete edhe popuj te tjere , une nuk kam dijeni , por qe populli shqiptar ka qene bashkekohes i zotit , flet gjuhen e zotit dhe nuk eshte ndikuar nga hebrenjte , e tregon qartesisht gjuha shqipe ! Une kam mendim te argumentuar per kete , me prova dhe jo me thashetheme dhe lajthitje !
    me qylaf apo pa qylaf?

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    17-01-2012
    Vendndodhja
    Rrefugjat ne vendin tim ...
    Postime
    991
    me qylaf apo pa qylaf?

Me qylaf ....ha....ha...ha....

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Hebrenjte komandojne mediat dhe shtetin Shqiptar?

Po kalojne shume dite kur mediat nderkombetare jane fokusuar tek tmerri dhe masakrat qe po ndodhin prej Izraelit ndaj Palestinezeve dhe cuditerisht disa media ne ze ne Shqiperi qendrojne indiferente ndaj ketij realiteti. Une jam i abonuar tek PressDaily ku ekzistojne 3 gazeta te perditshme ditore me me ne ze ne Shqiperi sikur Gazeta Shqiptare, Shekulli dhe Panorama dhe asnjera prej ketyre gezetave nuk i dedikon qofte dhe dy fjale per konfliktin me mizor sot ne bote. Para disa vitesh flitej se shume gazeta ne Shqiperi sponsorizohen prej Sorrosit qe njihet si nje Hebre i pasur qe mbron kudo ne bote kauzen Izraelite. Fillimisht kur e degjova kete lajm isha shume skeptik por ditet e fundit jam bindur plotesisht per vertetesine e ketij fakti. Teksa shikoj se e gjithe bota i kushton faqe te tera kesaj mizorive qe po i ndodh popullit Palestines , pseudo gazetaret Shqiptare te shitur per disa leke te qelbura shesin Shqiptaret duke i mohuar lexuesit pasqyrimin e lajmit me te klikuar per momentin ne te gjithe boten.

Ajo qe te deshperon akoma me teper eshte qendrimi absurd dhe i njeanshem i qeverise Shqiptare qe deri tani ka dale vetem me nje version zyrtar ai i se ciles denon terrorin nga Palestinezet dhe nuk ben asnje koment per vrasjen e 10-rave te pafajshmeve nga ana e agresoreve Izraelite.

Nga krahu tjeter bie ne sy denimi qe po i bejne kesaj mizorie shtete si Kanadaja, Kina, Maqedonia, Greqia e Jemeni duke e krahasuar ate qe po ndodh ne Gaza si nje holokaust.
    gazetat shqiptare nuk jane gazeta xhamie.
    ti robo ke probleme me perceptimin e realitetit shqiptar.
    shqiptaret kane halle te tjera te ndryshme nga ato qe kane trushpelaret e islamit.

perderisa ke dale ne konkluzionin qe hebrenjte komandojne shtetin shqiptar sepse gazetat nuk na paskan botuar lajme palestineze, perfundimisht ti i paske thene trurit ciao ciao.

Perjashtuar
    Anėtarėsuar
    22-08-2011
    Vendndodhja
    Among virtual idiots
    Postime
    326
    Palestina paralajmėron Shqipėrinė: Kujdes me 'deklaratat proizraelite'

E martė, 20 Nėntor 2012

Ambasada e shtetit tė Palestinės nė Tiranė i ėshtė pėrgjigjur deklaratės tė Ministrisė sė Punėve tė Jashtme tė Shqipėrisė sė katėr ditėve mė parė, nėpėrmjet sė cilės institucioni i diplomacisė shqiptare ia hedh pėrgjegjėsinė e sulmeve tė fundit izraelite ndaj Gazės palės palestineze.

“Theksojmė se Bashkėsia Ndėrkombėtare dhe Kombet e Bashkuara janė nė dijeni tė plotė dhe e pranojnė faktin se populli palestinez jeton nė izolim dhe pushtim tė plotė nga Izraeli, si rrjedhojė populli palestinez, sipas ligjeve ndėrkombėtare, ka tė drejtė tė pėrdorė tė gjitha mjetet pėr t’u vetėmbrojtur, pėr tė fituar lirinė dhe pavarėsinė, qė tė jetojė me dinjitet si ēdo popull tjetėr nė botė. Si pasojė e pushtimit dhe agresionit izraelit ndaj popullsisė sė rrethuar tė Gazės, mė shumė se 100 persona kanė rėnė viktimė, shumica e tyre gra, fėmije dhe tė moshuar. Nga kėto sulme mbetėn tė vrarė 10 persona nga e njėjta familje “al-dalu” nė Gaza dhe deri nė kėto momente tė pėrgjigjes janė mė shumė se 915 tė plagosur”, thuhet nė qėndrimin e palės palestineze.

Nė kėtė kuadėr shtohet se nuk ėshtė konstatuar mė parė asnjė deklaratė e cila bėn pėrgjegjėse palėn izraelite pėr zgjerimin e territoreve tė saj siē bėri Europa dhe SH.B.A-ja, apo pėr sulmet e armatosura izraelite ndaj popullsisė palestineze, djegur fshatra, kisha, xhamia, apo duke vrarė dhe dėbuar banoret e qytetit tė Jeruzalemit, apo duke mbajtur tė izoluar qytetit tė Gazės pėr disa vite me radhe.

Ambasada palestineze thekson se tė gjitha kėto konsiderohen krime, dhe Izraeli duhet tė dėnohet nga Gjykata Ndėrkombėtare e Krimeve tė Rėnda, megjithėse Palestina ka kėrkuar nga Izraeli mė shumė se disa herė qė tė ndalohet pushtimi duke respektuar ligjet ndėrkombėtare.

Ambasada Palestineze nė Shqipėri, gjithashtu shfrytėzon rastin ti drejtohet popullit mik shqiptar, kudo qė ndodhet, pėr t’i uruar pėrzemėrsisht Gėzuar 100 Vjetorin e Pavarėsisė, lumturi dhe zhvillim kurdoherė!

Njėkohėsisht theksohet se edhe populli palestinez ka tė drejtė tė festojė pavarėsinė e tij dhe pėr ta arritur kėtė ka shumė nevojė pėr mbėshtetjen e njerėzve tė lirė nė botė.

Deklarata e MPJ-sė pėr rritjen e tensioneve nė Rripin e Gazės

Ministria e Punėve tė Jashtme e Republikės sė Shqipėrisė shpreh shqetėsimin pėr situatėn e tensionuar nė jug tė Shtetit tė Izraelit dhe nė Rripin e Gazės, ku si pasojė e goditjes me raketa nga ana e lėvizjes terroriste Hamas nė brendėsi tė territorit tė Shtetit tė Izraelit, si dhe kundėrpėrgjigjes izraelite, kanė humbur jetėn civilė tė pafajshėm nga tė dyja palėt, mes tė cilėve fėmijė dhe gra.

Ministria e Punėve tė Jashtme dėnon ashpėr sulmet raketore tė Hamasit dhe fraksionieve tė tij kundrejt Shtetit tė Izraelit dhe bėn thirrje pėr ndalimin e menjėhershėm tė dhunės dhe pėr rivendosjen e paqes. Njėkohėsisht, kėrkojmė nga palėt tė ndėrmarrin veprimet e duhura pėr uljen e tensioneve dhe respektimin e ligjeve ndėrkombėtare me qėllimin pėr tė shmangur ēdo cenim tė sigurisė tė jetės sė civilėve./Albtime/
    upssssssssss

palestina paralajmeron shqiperine

kush eshte mod ketu? nuk eshte problematike shqiptare kjo.

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Hebrenjte komandojne mediat dhe shtetin Shqiptar?

Po kalojne shume dite kur mediat nderkombetare jane fokusuar tek tmerri dhe masakrat qe po ndodhin prej Izraelit ndaj Palestinezeve dhe cuditerisht disa media ne ze ne Shqiperi qendrojne indiferente ndaj ketij realiteti. Une jam i abonuar tek PressDaily ku ekzistojne 3 gazeta te perditshme ditore me me ne ze ne Shqiperi sikur Gazeta Shqiptare, Shekulli dhe Panorama dhe asnjera prej ketyre gezetave nuk i dedikon qofte dhe dy fjale per konfliktin me mizor sot ne bote. Para disa vitesh flitej se shume gazeta ne Shqiperi sponsorizohen prej Sorrosit qe njihet si nje Hebre i pasur qe mbron kudo ne bote kauzen Izraelite. Fillimisht kur e degjova kete lajm isha shume skeptik por ditet e fundit jam bindur plotesisht per vertetesine e ketij fakti. Teksa shikoj se e gjithe bota i kushton faqe te tera kesaj mizorive qe po i ndodh popullit Palestines , pseudo gazetaret Shqiptare te shitur per disa leke te qelbura shesin Shqiptaret duke i mohuar lexuesit pasqyrimin e lajmit me te klikuar per momentin ne te gjithe boten.

Ajo qe te deshperon akoma me teper eshte qendrimi absurd dhe i njeanshem i qeverise Shqiptare qe deri tani ka dale vetem me nje version zyrtar ai i se ciles denon terrorin nga Palestinezet dhe nuk ben asnje koment per vrasjen e 10-rave te pafajshmeve nga ana e agresoreve Izraelite.

Nga krahu tjeter bie ne sy denimi qe po i bejne kesaj mizorie shtete si Kanadaja, Kina, Maqedonia, Greqia e Jemeni duke e krahasuar ate qe po ndodh ne Gaza si nje holokaust.
    Titulli eshte shume gabim dhe krijon pershtypjen qe media shqiptare eshte nen pushtetin dhe
    paguhet nga hebrejte.Artikuj per Izraelin dhe palestinen jane dhene periodikisht ne media
    qe prej vitit 1949 e deri sot.
    Arsyeja qe futen keto lajme ne shtyp eshte qe te shiten gazetat asgje me shume.
    Kriza midis ketyre popujve ka histori te gjate dhe s'mbahet mend se kur ka filluar.
    Situata nuk ka zgjidhje per aq kohe sa keto dy popuj jane komshinj te afert,dhe jane komshinj shume te keqij
    armiq te njeri tjetrit dhe te flasesh per paqe ska llogjike dhe eshte
    absurditet te flasesh per paqe midis dy armiqve komshinj.
    Edhe sikur murin kinez te ngresh te i ashtuquajturi kufi Izrael palestine eshte shume vone per ate mur.
    Edhe sikur muri kinez te ngrihet Izraeli u a dergon raketat peshqesh palestinezeve sa here te doje dhe ku te doje
    pasi raketat jane me chipsa qe i telekomandon dhe ua cakton destinacionin se ku te shkoje raketa dhe ku te plase dhe
    te rrofte muri.
    E vetmja zgjidhje e krizes eshte te shperngulesh komplet palestinezet dhe ti eksportosh,palestinezet te blejne territor ne Australi dhe vendosen aty
    larg Izraelit dhe paqja u vendos,nuk do arrijne te luftojne njeri tjetrin me, pasi do jene larg.
    Ose shperngule izraelin komplet dhe te shkoje dhe bleje territor ne Zelande te re,krijoje shtetin aty dhe paqja u vendos.
    Per aq kohe sa keto shtete jane komshinj ajo lufte do vazhdoje dhe ska gjykates ta gjykoje ate mess dhe ska diplomaci qe ta zgjidhe.
    Historia ka vertetuar qe takimet bisedimet diplomatike dhe nderhyrjet nga Amerika dhe Europa kane qene deshtim i plote.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    07-06-2010
    Postime
    365
    Citim Postuar mė parė nga Ceni-1 Lexo Postimin
    Jo vetem Shtetin Shqiptare por shtetet me te forta te Botes dhe mediat me te forta te Botes jane ne sherbim te Hebrejve . Numri i njerzeve te pafajshm (femije, gra , pleq etj) te vrare arrin 120 ne Palestin , e Amerika del ne perkrahje te krimeve Hebreje . Ky fakt tregon se nuk eshte Amerika qe e sundon Boten po ata jane Hebrejet !
    Ju ka thane Imran Hosein ?

Moderator Maska e benseven11
    Anėtarėsuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Shumica e viktimave jane vrare aksidentalisht dhe vrasjet nuk jane bere me qellim,
    merr shenje dhe qello gra dhe femije.Ato i ka kap plumbi gabimisht.
    Ne situata lufte pse njerezit dalin dhe rrijne te ekspozuar ne rruge dhe sheshe?
    Ato palestinezet e kane fajin vete pasi nuk kane kujdes per veten,te mbrojne veten
    te largohen dhe fshihen ne zona me te sigurta.
    edhe izraelite te pafajshem jane vrare shume aksidentalisht.
    Ne raste te tjera vete palestinezet ne sheshet e qyteteve te tyre ku ka shume protestues dhe njerez te pafajshem
    shkojne dhe i futin ndonje makine aty eksploziv,makina plas nga eksplozivi aty.
    Aty ka popull rrotull.8-10 veta vriten nga shperthimi dhe palestinezet fajesojne izraelitet per kete akt kur ne fakt
    eksplozivi eshte vene nga vete elemente terroriste palestineze qellimisht qe te fajesojne ne media Izraelin.
    ka shume elemente palestineze aty qe jane shume te poshter dhe acarojne situaten
    qellimisht pasi i urrejne cifutet dhe e bejne kete qe cifutet te duken keq si kriminele ne media dhe publik.
    Ndryshuar pėr herė tė fundit nga benseven11 : 20-11-2012 mė 23:41
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •