Cdo gje e re te duket si ndrryshe , kemi shum vite qe perdorim Forumin dhe cdo gje na eshte mesuar me te Vjetrrin , gjithsesi sic e kishte shkruar nje parafols ( asnje sna pyet ) , meqe nderruat Format nderroni edhe Moderatoret.
Hiqeni dhe vini ate qe ishte .
███ Sempre Fiero Del Mio MiLaN ███
Nuk me pelqen sfondi, ngjyrat si dhe i ka humbur serioziteti e thjeshtesia ne perdorim.
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Nuk del se kush te ka derguar reputacionin
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Me vjen keq por nuk me pelqen!! Gjithcka duket minimale ne kete format dhe temat duket sikur jane te ngjeshura njera me tjetren. Versioni i meparshem mbase ishe me i vjeter por ishe me estetik!
Bukuria eshte ngado, varet se nga cfare kendi e shikon.
Nuk me pelqen aspak.
Nuk me pelqeka aspak. Duket shume i lire ne paraqitje dhe i komplikuar ne perdorim. Jemi mesu me ate te vjetrin, ishte me i mire. Kur hapa kete sot dhe e pashe, mendimi i pare qe me erdhi ishte, nuk ja vleka te futesh me
Po patet mundesi kthejeni sic ishte.
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Kur shoh nje faqe, me duhet te leviz kursorin nga e majta ne te djathte qe te shoh se c'eshte shkruar(sepse shkronjat ne origjinal jane shume te vogla, e me duhet t'a zmadhoj faqen). Gjithashtu nuk kuptoj me cilat tema nuk kam lexuar(qe ishin me bold te zi). Keshtu qe edhe une, si te tjeret, preferoj me shume forumin e vjeter, ishte shume i thjeshte e praktik.
Tani qe kalova disa minuta me shume ne forum, jam akoma me shume kunder![]()
Jan vetem 2-3 tema qe diskutohet ne to.
Postimet e reja. C“kemi ndonje te re? - mire ca ke bo ti, mire?
Pastaj postimet tek profili, pse duhet te dalin tek postimet e reja? duhet te jen private mendoj une.
Qeka bo alla fb.
Nderrojeni sic ishte sa me shpejt po mundet. Duke pasur parasysh se ky forum ka nje numer te madh te anetareve te vjeter qe jan shum aktiv ne forum, besoj qe do ta kene te veshtire ambjentimin me kete ndryshimin e ri, dhe do largoni nje numer te madh anetaresh.
Albo e dime qe ti u mundove dhe harxhove kohe per ndryshim e forumin, mendove se pas kaq vitesh kishte nevoje per renovim, por ne tashme ishim mesuar me te ashtu sic ishte, ky modeli i ri nuk eshte i pershtatshem per shumicen.
Ndoshta pas disa kohesh do mesohemi dhe me kete , por se besoj qe do e bejne te gjithe.
Me vjen keq, kerkove mendimin tone dhe shpresoj qe do e maresh parasysh.
Burrat Udhėheqin Botėn, Ndėrsa Gratė Udhėheqin Burrat
Tek postimet e reja, as s'po dihet cilat jane temat/postimet e reja ku 90% e aktiviteteve dalin se cfare kane shkruajtur ne profilet e antareve (chit chat).
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Fishtani1 : 20-11-2012 mė 10:58
Krijoni Kontakt