Opinioni im eshte shume pozitiv.
Si nga ana estetike dhe praktike forumi ka pesuar upgrade.
Opinioni im eshte shume pozitiv.
Si nga ana estetike dhe praktike forumi ka pesuar upgrade.
Nuk e di nese ishte shume e nevojshme nga ana teknike qe forumi te bente upgrade, por nga ana estetike le shume per te deshiruar. Madje eshte zbehur tejet mase dhe identiteti i tij i skalitur prej kohesh ne konturet e kuqe ne te cilat na ishte mesuar syri. Per mua duhet patjeter te kthehet versioni i vjeter nese nga ana funksionale s'prish pune.
ABCĒDDhEĖFGGjHIJKLLlMNNjOPQRRrSShTThUVXXhYZZh (Alfabeti Shqip, 36 gėrma)
Pse ishte aq i nevojshem ndryshimi kur faremire ecte ai tjetri, nuk me pelqen varianti i ri ....
Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo
As mua nuk me pelqen , sidomos faqja ku shikoja " Postimet e reja" ndryshimi kesaj eshte se nuk po dime ku jane postet e reja dhe ato te pare para nje apo dy mintash
plus shkrimet/mesazht ke profili nuk ka nevoje ti shohe i gjithe forumi perveē atyre qe shkojne dhe shikojne profilin qe duan apo per te diskutuar![]()
Nuk me pelqen aspak. E vetmja gje qe e ndryshonte nga mijra forume te tjere ishte skripti i vecante qe kishte
E hoqet ngjren e kuqe me rastin e 100 vjetorit ?
s'me duket dhe aq keq. ca si shume i pispillosur nga c'ishte me perpara, por sa te mesohet syri...
me ket version me late jashte forumit sot.e shumta qe kam lexuar ishte vetem tema e pershtypjeve, ku shumica mbeshtesin versionin e vjeter.Ckeni nder mend te beni ne vazhdim?Na thoni.![]()
"Mė e mira ėshtė armike e sė mirės"
E bete njesoj si me targat.Me sa shoh te gjitheve u ka pelqyer shume versioni ri mir e keni kshtu mbajeni.
Feja e Shqiptarit eshte Shqiptaria
Disi me mire tani qe ju nderruan ngjyrat. Po prape nuk i ka njesoj ngjyrat si i pari. Duhet pak me e forte . Shpresojme qe te vazhdoje edhe me shume permisimi deri ne nje ngjashmeri me te vjetrin. oh sa i bukur qe ishte ai qe kishim me pare. Tani po ja ndjejme mungesen. Nuk ja paskemi ditur vlerat![]()
Versioni i vjeter ishte me FAMILJAR,as mua nuk me pelqen fare ky versioni i ri !
Krijoni Kontakt