Vendi ku tregon nenforumin ku ndodhemi, mendoj se do ishte me mire po te behej me bold qe te jet pak me e dukshme.
![]()
Pėr inad tė Djallit dhe Shqyptarėvet, Zoti ka me mbajtė Shqypninė mė kambė me nder e me lumni
Pse nuk aktivizohet ngjitesi ?
Nuk vepron " Menaxho Skedarėt e Bashkėngjitur ".
Tema e Muzikes eshte katastrofe, po u fute aty, aty ngelesh nje kohe te gjate sepse e ngadalson jashtzakonisht shume PC-ne, duhet te presesh 10-15 min...!!??
Forma e vjeter ishte shume me e lehte per te hulumtuar te gjitha temat, qe kur ka ndryshuar forma-pamja e forumit ka humbe edhe deshira per tu kthyer ketu, une verej ikje te madhe te antarve nga ketu.
Dhuro shumė...e prit pak!
Sic e tha edhe Ēaushi , temat qe kane video hapen me shume veshtiresi dhe vec kesaj sdi nese me ndodh vetem mua apo edhe te tjereve, ne disa tema kru dua te postoj me nxjerr forumi jashte......
Dhe nje korigjim te vogel; te profili te komanda "dergo mesazh privat" e keni gabim nje e me shume. Eshte "dergo mesazh private" ,ajo e ne fund te privat eshte e tepert. Jo qe me pengon mua por thashe mbase se keni pare gabimin......E kisha me qellim te mire gjithsesi.....
AUTOCHTHONOUS
Nuk e di po duke pare shume forume te tjera me duket se po shoh edhe Forumin Shqiptar ne formatet e tyre!Kishte me shume lezet dhe me i dallueshem nga gjithe forumet qe egzistojne ,forumi yne si mund ta quaj! Dukej me mire ,veshja ishte shume ebukur ,dominonte e kuqja dhe kishte lehtesi perdorimi.Jam per opsionin e pare ,per mua ishte nje mrekulli ashtu dhe i lehte ne perdorim!
Albo a mendesh me i zmadhu pak ato ikonat qe japin informacion per temat sepse ne qe nuk shohim fort mire me zor i shohim.
La verita' ti rendera' libero!
Pothuajse ne asnje teme nuk po mund te pergjigjem,kjo ruberika lart Pergjigju temes nuk fuksionon!
P.S.A ka ndonje mundesi ta kthejm forumin e vjeter kush do?!
Kjo eshte shume e komplikuar...
A ka mundesi te vendosni titullin e temes mbi cdo postim, sepse kur hap shume faqe, eshte e veshtire te perqendrohesh siper ne ekran per te kuptuar se cfare teme po lexon....
Kur nje person e vendos ne listen e injorimit, a mund te behet qe te mos me dali fare para syve nicku i tij?
Sic eshte bllok ne facebook.
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
Krijoni Kontakt