Flm o Shtet
Butoni New Thread ose New Replay duhet Shqiperuar ne Teme Re dhe Kthim i ri
Pa na zenen 29 lool se do hidhen Nacionalistat dhe do thone e keni bere Kastile.
Flm o Shtet
Butoni New Thread ose New Replay duhet Shqiperuar ne Teme Re dhe Kthim i ri
Pa na zenen 29 lool se do hidhen Nacionalistat dhe do thone e keni bere Kastile.
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga Tipiku : 21-11-2012 mė 20:26
Stjerner er dom som lyser i Mųrke
"Babai i shtetit ėshtė Ismail "Qemali", e zbuloi Edvin shkencėtari!"
Titujt e postimeve nuk janė aty ku duhet tė jenė, por rrinė sipėr maskės. Njė herė i pashė qė ishin nė rregull, po tani kanė lėvizur prapė.
Tek kjo tema ime mė poshtė, te postimi i fundit, titulli Vitet 1600 qėndron sipėr maskės.
http://www.forumishqiptar.com/showth...99#post3538299
Ku jepet REP se kam hall mos ti ngel borxh Drijansit![]()
Tani pėr tani mė pėlqen veshja pėr Mobile (zgjidhet nė fund tė faqes kryesore). Mund tė lexoj dhe shkruaj pa problem nga tel![]()
Forumi i ri eshte me i mire dhe kishte ardhur koha per te bere update. Por nja dy gjera te vogla kisha une.
Mendoj qe tab "C'kemi ndonje te re" te zevendesohet me "Postimet e reja". Ne kete menyre shikon nje liste e temave dhe kalohet fokusi tek temat qe kane pasur postime dhe jo tek cfare ka postuar x apo y antar, aq me teper qe ka edhe mesazhe qe antaret i shkruajne njeri tjetrit ne profil e qe nuk i interesojne te tjereve. "C'kemi ndonje te re?" mund te kaloje si opsion nen "Postime e reja", ku aktualisht edhe ndodhet me emrin "Lista e te rejave".
Gjithashtu mendoj qe kur te hapet forumi, te mos hapet tek "C'kemi ndonje te re?" (ose "Postimet e reja" nqs ndryshohet), por te hapet tek "Forumi", ku jepet nje pamje e pergjithshme, serioze e terheqese, ku edhe thuhet Miresevini tek Forumi Shqiptar.
Dhe nje pershtatje te vogel ne shqip nen "Lidhjet e shpejta", "Vizitoret Aktive Aktualisht" mund te zevendesohet me "Vizitore ne Linje".
Versioni qe u shfaq para pak minutash si me magji dhe u zhduk ishte shume me i bukur.
Vetem se ne vend te Albasoul te ishte logo e forumit![]()
Unė jam njeri i thjeshtė.
Kėnaqem me pak.
Mė mjafton mė e mira.
hiqeni bre pash zotin se ma bajat spaska! tash jam nga pc-ja se nga celulari si bija nfije asesi,nese tjera her hyja ne forum thuaja cdo dit sepaku nje here nga celulari,tash sdo hyj kurre me!
ndoshta ka gjera te reja e me praktike e kuta dij cka,vetem mua sme pelqen fare hiq! te hapim sondazh kush eshte per forumin e vjeter![]()
Jetė e rėndė.......!!!
Krijoni Kontakt