Close
Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 11 deri 20 prej 25
    Love all, but trust a few Maska e angmokio
    Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    ahahah po ata pse e braktisen??? A mos valle ka te beje me miqte e shqiperis, turq??? Per mendimin tim kombesia & besimi fetar jane dy gjera krejt ndryshe. Momentin qe dikush i quan nje eshte e kote ta quaj veten shqiptare. Kam pare shqiptare qe e mbajne veten per arab, gjitheashtu kam pare shqiptare qe e mbajne veten per ortodoks greke.
    Sigurisht qe jane dy gjera komplet te ndryshme , prej kujt e ke degjuar qe feja dhe kombesia jane nje?
    E lexon ti tek profili im , une kam thene qe jam Musliman por dhe Shqiptar. Musliman jam sepse kjo eshte feja e vetme e pranuar prej Allahut dhe Shqiptar sepse ne kete vend kam lere. Ku e shikon te qenurit ''nje'' ketu?
    "And speak kindly to mankind '' Quran - 2:83"

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar mė parė nga loneeagle Lexo Postimin
    ahahah po ata pse e braktisen??? A mos valle ka te beje me miqte e shqiperis, turq??? Per mendimin tim kombesia & besimi fetar jane dy gjera krejt ndryshe. Momentin qe dikush i quan nje eshte e kote ta quaj veten shqiptare. Kam pare shqiptare qe e mbajne veten per arab, gjitheashtu kam pare shqiptare qe e mbajne veten per ortodoks greke.
    ti vetem tradhetar shef, si muslimanet si ortodokset, qe ne fund te dalesh ti i VERTETI .
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Citim Postuar mė parė nga angmokio Lexo Postimin
    Sigurisht qe jane dy gjera komplet te ndryshme , prej kujt e ke degjuar qe feja dhe kombesia jane nje?
    E lexon ti tek profili im , une kam thene qe jam Musliman por dhe Shqiptar. Musliman jam sepse kjo eshte feja e vetme e pranuar prej Allahut dhe Shqiptar sepse ne kete vend kam lere. Ku e shikon te qenurit ''nje'' ketu?
    Kesaj fjalie perhere duhet shtuar perhere "UNE BESOJ "se perndryshe po del qesharak , ngjalle neveri dhe per me teper perplasje pa fund,mua se pari me iritove
    Feja e vetme e pranume te Allahu thote ..,me ato fete tjera cka beri Allahu ,i permisoi(gabon Allahu!!) apo i eliminoi(u ba pishman!) ,kete nuk arrij ta kuptoj!!!

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Identiteti i Shqiptareve prandaj eshte ruajtur sot e kesaj dite vetem prej Shqiptareve Muslimane. Historia tregon qe gjate shekujve plot Shqiptare te Krishtere jane asimiluar prej Malazezeve dhe Grekeve por kurrsesi Shqiptaret Muslimane.

Ndaj, besimi Musliman eshte domosdoshmeri per identitetin Shqiptar.

E ku i le shqiptaret katolike? Edhe arbereshet ne dhe te huaj, e prej 500 vjetesh shkeputje, e kane ruajtur identitetin e tyre vetem si pasoje e aderimit ne fene katolike. E as nuk diskutohet, qe me mire se i kane ruajtur traditat shqiptaret katolike, s'i ka ruajtur asnje tjeter. Sic e kam degjuar vete nga nje arberesh, ai po me thoshte qe Shqiperia eshte tjetersuar keto 500 vjet e ka ndryshuar shume ne gjuhe e ne zakone. Nuk eshte e vertete qe myslymanizmi na i ka ruajtur traditat, por jemi tjetersuar pak e nga pak, aq sa nuk njihemi me.

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga ane Lexo Postimin
    Kesaj fjalie perhere duhet shtuar perhere "UNE BESOJ "se perndryshe po del qesharak , ngjalle neveri dhe per me teper perplasje pa fund,mua se pari me iritove
    Feja e vetme e pranume te Allahu thote ..,me ato fete tjera cka beri Allahu ,i permisoi(gabon Allahu!!) apo i eliminoi(u ba pishman!) ,kete nuk arrij ta kuptoj!!!
    Te gjithe profetet kane qene Muslimane. Kjo eshte ajo qe besojne Muslimanet. Ti nese irritohesh bjeri murit me koke se mbase qetesohesh

Anėtarėsuar
    02-09-2011
    Vendndodhja
    AngMoKio
    Postime
    3,928
    Citim Postuar mė parė nga Diella1 Lexo Postimin
    E ku i le shqiptaret katolike? Edhe arbereshet ne dhe te huaj, e prej 500 vjetesh shkeputje, e kane ruajtur identitetin e tyre vetem si pasoje e aderimit ne fene katolike. E as nuk diskutohet, qe me mire se i kane ruajtur traditat shqiptaret katolike, s'i ka ruajtur asnje tjeter. Sic e kam degjuar vete nga nje arberesh, ai po me thoshte qe Shqiperia eshte tjetersuar keto 500 vjet e ka ndryshuar shume ne gjuhe e ne zakone. Nuk eshte e vertete qe myslymanizmi na i ka ruajtur traditat, por jemi tjetersuar pak e nga pak, aq sa nuk njihemi me.
    Pash zotin boll u mburret me arbereshet e Italise. Atje u shperngulen me dhjetera mijera dhe sot numerohen me gishta ata te cilet e pranojne qe jane Arberesh dhe per c'tradita e ke fjalen? Per marrjen e gjakut per breza me rradhe?

i/e regjistruar Maska e Diella1
    Anėtarėsuar
    07-03-2011
    Postime
    1,162
    Arbereshet jane si shembull, por te thashe qe kam takuar arberesh vete e jane shume me shume te vetedijesuar se c'e mendojme ne, eshte sikur koha s'ka levizur per ta. Por ti merru me katoliket e Shqiperise me mire, ata e ruajne te gjalle traditen shqiptare. Shiko vetem muziken e tyre, dhe kupton cdo gje.

i/e regjistruar
    Anėtarėsuar
    25-05-2008
    Postime
    3,745
    Te gjithe profetet kane qene Muslimane. Kjo eshte ajo qe besojne Muslimanet. Ti nese irritohesh bjeri murit me koke se mbase qetesohesh
    Ndoshta por nje gje eshte e sigurt ,ata ishin nuk ishin musliman te plote por pjeserisht
    "Sot pėrsosa pėr ju fenė tuaj, plotėsova ndaj jush dhuntinė Time, zgjodha
    pėr ju Islamin fe." (Maide, 3).

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anėtarėsuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

100%shqiptare Maska e loneeagle
    Anėtarėsuar
    25-04-2002
    Vendndodhja
    not where i want to be
    Postime
    4,224
    Nuk po flisja per ty personalisht , por ne pergjithesi.
    I LOVE GOD

j&g

Faqja 2 prej 3 FillimFillim 123 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •