A mendoni se duhet te respektojme te tj vec nga fakti qe jane me te medhenj? Kam shum kohe qe dua ta kuptoj vertet kete pyetje
A mendoni se duhet te respektojme te tj vec nga fakti qe jane me te medhenj? Kam shum kohe qe dua ta kuptoj vertet kete pyetje
Te respektohet i vjetri dhe te mbrohet i ligu,
jane tiparet themelore te jesh njeri.![]()
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Hahhaahh Hoti qenka Cu Tap Nga Dehja e Mbremshme.
Sa per Temen Mendoj qe cdo kush ka nje cope kulture dhe duhet ta vej ate ne sherbim te komunitetit ne publike e me gjere.
Mos harro se nje dite do te behemi ne si mosha e 3 e me kte adoleshenc qe shof une as qe kane per ta e ...... fare.
Stjerner er dom som lyser i Mørke
Mbreme nuk kam qene i dehur
Sa i perket temes, para ca kohe pata rastin, te ftohem ne nje darke shoqerore nga nje person qe gezon imunitet te paskajshem diplomatik ne qarqe te ndryshme dhe i fese katolike, gjate bisedes se hapur tregonte per vajzat e tij, per kohen qe merr ti edukoje, per respektimin e personave te moshuar, per te u leshuar karriken te moshuarve ne automjete publike, etj., per mua ishte shume rifreskuese vlera e ketyre parimeve.
Mosrespektimi i ketyre vlerave, te drejton ne berllogun e shoqerise, sepse kultura nuk eshte e lidhur me fe.
tempus fugit, amor manet in aeternum corde
Çdo njeri duhet ta meritojë respektin ndaj tij , pavarsisht moshës , ndërsa njerëz që nuk ke të bësh me ta dhe qëllon vetëm një rast të flasësh, nuk ja vlen të rrish të debatosh gjatë për vlera apo antivlera që mund të kenë. Edhe me njerëz që ke të bësh rregullisht e kanë sjellje vulgare, më mirë qëndroju larg se sa të përballesh për çështje të tyre personale, sepse ti nuk fiton gjë dhe vetëm humb qetësinë dhe harmoninë tënde.
Ngjeshur me brezin e se vertetës,parzmoren e drejtësisë,mburojën e besimit dhe shpatën e Frymës.
Krijoni Kontakt