Close
Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 33
    Report Maska e mariaAA
    Anëtarësuar
    28-10-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    50
    Citim Postuar më parë nga Izadora Lexo Postimin
    Me ka ndodh ne autobuz , dy pleq (nje burre dhe nje grua ) gati nje moshe ( nga pamja te pakten ashtu dukeshin ) .Burri u mundua i shkreti me u tregu xhentil dhe i tha :
    Zonje doni te uleni ketu - dhe u ngrit ne kemb ti leronte vendin
    Gruja - Mos po te duket vetja me i ri se mu -
    hahahahahahah haha e forte kjo

Report Maska e mariaAA
    Anëtarësuar
    28-10-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    50
    Citim Postuar më parë nga broken_smile Lexo Postimin

s'ka me pleq si dikur...tani kujdesen me shume per trupin e tyre, madje shkojne dhe ne palester
    hhhhhhhhhhhhhahhahahaah gjyshi im nuk shkon

i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962
    Citim Postuar më parë nga mariaAA Lexo Postimin
    hhhahhahahaha un nuk e duroj faktin qe nuk ja kundershton askush mendimin personave te cilet jane te vjeter....edhe pse nuk jane dakort
    sepse kane ate kompleksin qe e shohin tjetrin me kritere moshe e jo si bashkebisedues te barabarte.

keta tipa kur rriten, bejne njelloj si ata te moshuarit, dhe duan qe me i vogli ti degjoj, sepse keshtu kane bere edhe ata me me te medhenjte.

zakoni vete zinxhir
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    Nuk behet ashtu sepse duket sikur do ta pyesesh sa per forme por ne fakt nuk deshiron ti leshosh vendin

Po, kete gjojen munt ta tjerrim gjere e gjate psikologjikisht, por une jam i mendimit perderisa ndonjeri nuk duket i lodhur shume, e pyes me pare nese deshiron te ulet do i liroja vendin, se cfare mendon personi tjeter s'me bohet vone, une e kam bere ate timen.

Sa i perket mendimit te nje moshuari, nese nuk perputhet me mendimin tend, duhet ti drejtohesh me mendimin tend qe eshte i kundert me mendimin e tij, por kete duhesh me respekt, psh. keshtu:

"Nga respekti per moshen tuaj, une mendoj se jeni duke gabuar dhe mendimi im eshte ... "
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Report Maska e mariaAA
    Anëtarësuar
    28-10-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    50
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    sepse kane ate kompleksin qe e shohin tjetrin me kritere moshe e jo si bashkebisedues te barabarte.

keta tipa kur rriten, bejne njelloj si ata te moshuarit, dhe duan qe me i vogli ti degjoj, sepse keshtu kane bere edhe ata me me te medhenjte.

zakoni vete zinxhir
    mos na fol per kete zakon sepse e kemi ne kurriz

Report Maska e mariaAA
    Anëtarësuar
    28-10-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    50
    Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Po, kete gjojen munt ta tjerrim gjere e gjate psikologjikisht, por une jam i mendimit perderisa ndonjeri nuk duket i lodhur shume, e pyes me pare nese deshiron te ulet do i liroja vendin, se cfare mendon personi tjeter s'me bohet vone, une e kam bere ate timen.

Sa i perket mendimit te nje moshuari, nese nuk perputhet me mendimin tend, duhet ti drejtohesh me mendimin tend qe eshte i kundert me mendimin e tij, por kete duhesh me respekt, psh. keshtu:

"Nga respekti per moshen tuaj, une mendoj se jeni duke gabuar dhe mendimi im eshte ... "
    kapersona se me mir ta mbyllesh gojen kur je perballe tyre se sa tju thuash keshtu sepse sdo ta kuptonin kurre

i/e regjistruar Maska e hot_prinz
    Anëtarësuar
    29-05-2007
    Vendndodhja
    Frankfurt
    Postime
    9,878
    kapersona se me mir ta mbyllesh gojen kur je perballe tyre se sa tju thuash keshtu sepse sdo ta kuptonin kurre

Deri sot, se kam takuar asnje person qe s'kam mundur t'ja them mendimin tim perballe.
    tempus fugit, amor manet in aeternum corde

Report Maska e mariaAA
    Anëtarësuar
    28-10-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    50
    Citim Postuar më parë nga hot_prinz Lexo Postimin
    Deri sot, se kam takuar asnje person qe s'kam mundur t'ja them mendimin tim perballe.
    paske nevoje qe te prezantoj disa nfa personat qe njoh une...
    hhaha ......ose je shum i zoti ne kte pune

respektin do ia bej cilit do te moshuar si prinderit tim,se mendoje e shpresoje qe te plakem dhe une nje dite (dhashte Zoti)...munde te ket dhe nga ata qe se meritojne e jane mosmirenjohes,por ndergjegja e ime ka me ken e paster dhe do e bej me knaqesi gjitheher...
    Njerezit qe kafshojne doren e atij qe i ushqen,zakonisht lepijne kepucet e atyre qe i godasin.

Report Maska e mariaAA
    Anëtarësuar
    28-10-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    50
    Citim Postuar më parë nga POKO Lexo Postimin
    respektin do ia bej cilit do te moshuar si prinderit tim,se mendoje e shpresoje qe te plakem dhe une nje dite (dhashte Zoti)...munde te ket dhe nga ata qe se meritojne e jane mosmirenjohes,por ndergjegja e ime ka me ken e paster dhe do e bej me knaqesi gjitheher...
    pergjigje shum e bukur....por un nuk e kam vec ne aspektin kur jan te moshuar une po fls dhe ne aspektin kur eshte dhe 1 apo 2 vjet me i madh se ne

Faqja 3 prej 4 FillimFillim 1234 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •