Close
Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin 21 deri 30 prej 44

Tema: Pershendetje

Report Maska e mariaAA
    Anėtarėsuar
    28-10-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    50
    Citim Postuar mė parė nga Plaku me kostum Lexo Postimin
    Mire se erdhe

Keta te tjeret jane te martuar, vetem une jam beqar ketu
    paske ngel ne dere re cun

i/e regjistruar Maska e Pa_doreza2
    Anėtarėsuar
    02-11-2009
    Postime
    1,657
    MariAA, Pershendetje, dhe mire se erdhe ne mesin ton.
    S’ēarmatosem sa t’jetė jeta!

i/e regjistruar Maska e Besoja
    Anėtarėsuar
    24-07-2008
    Vendndodhja
    Prrenjas, Shqiperi
    Postime
    3,260
    Mire bere qe erdhe ketu Mariaa se forumi ka nevoje shume per elemente te rinj te cilet i shtohen dita dites me nje perkushtim e pasion te apasionuar.Nga kjo dalim ne konkluzion se pjesemarrja tuaj do na shtoje edhe me shume dyshimet per afrimet tek postimet...epo ku me shkon mendja qe ne mengjes...sa bukur i llafos muhabetet...ehehehehe...

Mireseerdhe dhe kalofsh bukur!
    Pjesa e pare,nuk ka ta share...ahahahhaa...

Citim Postuar mė parė nga mariaAA Lexo Postimin
    Quhem maria.Une gjendem rastesisht ketu...nuk e di se ku e gjeta kete adrese dhe thashe hajde te behem dhe une anetare njehere.Por kur lexova disa tema e disa prezantime me bene shume pershtypje dhe thashe te prezantoja dhe un veten time.Jam studente ne vit te pare dhe tani per momentin gjendem ne ajer sepse po mesoj gjera qe kurre si kisha menduar keshtu.Qe kur nisa shkollen e larte qe diten e pare e dija qe bota ime do ndryshonte.Une studioj per te nxjerre te verteten me cdo lloj cmimi dhe nqs duhet te sakrifikohem vete.
    Une kam luajtur dy vjet futboll ne futbollin e femrave me kapionat te rregullt dhe rregulla te forta...Kjo ka qene surpriza me e madhe ne jeten time ...Aty kam njohur njerez te cilet pasioni nuk ju vdes kurre..
    Jam nje tip qe urrej te lexoj gjate,per mua cdo gje eshte praktika...Dhe ne shkolle nuk isha me e mira por ama dalloja nga te tj nga tipi im sepse kurre nuk deshtoja ne ate cfare ndermerrja ose deshtoja komplet aty ku nuk doja te merrja pjese.
    Jam rritur me idene e fese te ngulitur ne vena.Ndoshta kam me kujtime te bukura nga kisha dhe rrethi i saj se nga vete familja ime..aty kam marre rregullat morale te jetes sime dhe kam njohur persona te cilet jane pa asnje interes ne jeten time,ata jane pjese e imja kurdohere sepse un i gjej prane sa here kam nevoje dhe e anasjellta ndodh me ta..
    KAQ PER FILLIM
    O Mari mariAA,
    faqe gurabia,
    sa e mir qenke mi goc
    lum kush t'merr ke shpija

Pershendetje mariAA !!
    Mir se ke ardh
    Nėse kerkon besimin tim, Mė jep sinqeritetin tėnd...

i/e regjistruar Maska e Etna Etna
    Anėtarėsuar
    22-06-2011
    Postime
    2,265
    Duke qene se ste pelqen te lexosh shkrime te gjata,prezantimin e ke bere cik te gjate.Apo me duket mua nga telefoni? Apo prezantamin tend nuk e lexon?
    Mire se erdhe,dhe shume suksese ne shkolle
    Studion per Drejtesi?
    I like it when you smile, but I love it when I'm the reason. :)

► ☆☆☆ ◄
    Anėtarėsuar
    26-10-2005
    Vendndodhja
    Mėmėdhe
    Postime
    4,834
    Mire se erdhet Maria dhe kalofshi sa me mire.

Ps: Me ben pak pershtypje menyra e komunikimit tuaj pasi here shpreheni (shkruani) si vajze & here here si ēun..

i/e regjistruar Maska e Ins Gaxhet
    Anėtarėsuar
    17-10-2012
    Postime
    13
    mariAA mire se erdhe dhe mos u zhgenjefsh nga forumi
    un per vete jam antar i ri dhe jam plotesisht i kenaqur per kaq sa kam ne forum
    befsh qejf

Report Maska e mariaAA
    Anėtarėsuar
    28-10-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    50
    Citim Postuar mė parė nga AlbaneZ Lexo Postimin
    Mire se erdhet Maria dhe kalofshi sa me mire.

Ps: Me ben pak pershtypje menyra e komunikimit tuaj pasi here shpreheni (shkruani) si vajze & here here si ēun..
    hahhahahahhahahahahahahahha sa kam qesh.......kam shkruar ate qe kam ndiere pa e vrare mendjen se si do te duket prezantimi.po ama jam goc

Report Maska e mariaAA
    Anėtarėsuar
    28-10-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    50
    Citim Postuar mė parė nga Etna Etna Lexo Postimin
    Duke qene se ste pelqen te lexosh shkrime te gjata,prezantimin e ke bere cik te gjate.Apo me duket mua nga telefoni? Apo prezantamin tend nuk e lexon?
    Studion per Drejtesi?
    Problemi eshte se mua me pelqen te lexoj gjate por sme pelqen qe te shkruaj gjate

Report Maska e mariaAA
    Anėtarėsuar
    28-10-2012
    Vendndodhja
    tirane
    Postime
    50
    Citim Postuar mė parė nga Etna Etna Lexo Postimin
    Studion per Drejtesi?
    nuk studioj per drejtesi.............studioj gazetari

Faqja 3 prej 5 FillimFillim 12345 FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund tė hapni tema tė reja.
  • Ju nuk mund tė postoni nė tema.
  • Ju nuk mund tė bashkėngjitni skedarė.
  • Ju nuk mund tė ndryshoni postimet tuaja.
  •