Close
Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 60
    e larguar,pergjithmone
    Anëtarësuar
    01-04-2010
    Vendndodhja
    Ska rendesi sesa te bukura jane endrrat e mia,rendesi ka qe ti do jesh gjithmone endrra ime e preferuar.Jeta eshte e shkurter...thyeji rregullat..fal shpejt..puth lehte...duaj vertet..dhe qesh pa kontroll...."TE KAM XHAN"-3 fjale te lehta per tu then
    Postime
    302

Sa vlerë ka dashuria në ditët e sotme?!

Cdo dite shume nga te rinjte ndahen.Shumica ndoshta nuk shkojne mire me njeri-tjetrin.......Sa seriozisht e marrin dashurine 2 te rinj sot?Dhe pse njeriu mund te marre ndonje vendim te gabuar te castit dhe vlera te kaloj ne deshperim,tradheti dhe keqkuptime....dhe ne fund nje emer....
    Eshte e veshtire qe sot te gjesh nje njeri me vlere te larte dhe te vendosur per jeten dhe te ardhmen
    Me te mira se une,sa te duash,me te keqija,me lopate i gjen POr si une S'ekzistojne

Τρελάρα Maska e Ksanthi
    Anëtarësuar
    22-12-2007
    Vendndodhja
    Στ'αστέρια
    Postime
    2,763
    Sot eshte veshtire te gjesh nje njeri qe te te doje per ate qe je , te jete i sinqerte me ty, te mos luaje me ndjenjat e tua , mos te qeshi nga mbrapa kraheve te tu.Ata qe ne vend te zemres kane gur nuk e marrin seriozisht dashurine .Disa jane te lumtur kur plagosin nje zemer.

i/e regjistruar Maska e jeta_ime
    Anëtarësuar
    16-09-2010
    Vendndodhja
    aty ku eshte gjithnje me mire
    Postime
    190
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin
    Cdo dite shume nga te rinjte ndahen.Shumica ndoshta nuk shkojne mire me njeri-tjetrin.......Sa seriozisht e marrin dashurine 2 te rinj sot?Dhe pse njeriu mund te marre ndonje vendim te gabuar te castit dhe vlera te kaloj ne deshperim,tradheti dhe keqkuptime....dhe ne fund nje emer....
    Eshte e veshtire qe sot te gjesh nje njeri me vlere te larte dhe te vendosur per jeten dhe te ardhmen

Shume rrall del nje cift ne moshe te re qe e kan seriozisht me njeri tjeterin,osee qe jane vertet te dashuruar ...
    Te rinjt deshirojne te luajne,nuk jane gati per dicka serioze,kjo me duket e kuptueshme...Kur te ndjehet njeri i gatshem per ndo nje lidhje,kerkon nje te tille...
    Dashuria ndodh vetvetiu,edhe nqs ndodh me person qe je ne lidhje,do ishte fantazi,nqs jo,nuk ke c'ti besh.Kshtu eshte jeta...
    Mire po ndodh edhe qe martohen vetem qe jane vonuar ne jeten e tyre,dhe ska te bej fare me dashurin:S
    Keshtu qe vlera e dashuris sot,ulet.

wake up&smell the roses Maska e Era-R
    Anëtarësuar
    16-11-2010
    Vendndodhja
    Home is where your heart is
    Postime
    275
    Te tjere na duan,te tjere duam,me te tjere perfundojme
    Ska rëndësi se sa shpejt vjen e keqja,sepse e mira është gjithmonë një hap përpara

wake up&smell the roses Maska e Era-R
    Anëtarësuar
    16-11-2010
    Vendndodhja
    Home is where your heart is
    Postime
    275
    Dashuria,fatkeqesisht sot po zbehet si koncept dhe si ndjenje,dhe po zevendesohet me te tjere te tipit: pasion,terheqje,madje edhe ineteres. Une mendoj se problemi eshte qe ngutemi,njohim dike qe mendojme se na pershtatet dhe nuk presim. Cdo njeri prej nesh nuk e di por brenda vetes ka nje laborator,te cilit po i dhe kampion,te jep rezultatin e analizave.Fatkeqesisht ne nuk i presim keto analiza,dhe thjesht zhytemi ne veprime impulsive,te castit dhe te pamenduara,dhe kur na vjen rezultati dhe kuptojme qe nuk e duam aq sa mendonim,i themi vetes se nuk kemi faj,dhe ja ku vjen gabimi tjeter...
    Ska rëndësi se sa shpejt vjen e keqja,sepse e mira është gjithmonë një hap përpara

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    30-08-2006
    Vendndodhja
    askund
    Postime
    9,007
    ska me dashuri sot jo harroje
    JO SEKS PARA MARTESE

i/e regjistruar Maska e SERAFIM DILO
    Anëtarësuar
    06-01-2008
    Postime
    7,780
    Citim Postuar më parë nga Julianna Lexo Postimin

Sa seriozisht e marrin?Po ta marrin seriozisht, nuk duhet te jene te rinj....
    Kur e marin seriozisht dashurin,zakoninisht bashkejetojn ose martohen.

i/e regjistruar Maska e mia@
    Anëtarësuar
    11-01-2008
    Vendndodhja
    Twilight Zone...
    Postime
    10,676
    Citim Postuar më parë nga jeta_ime Lexo Postimin
    Shume rrall del nje cift ne moshe te re qe e kan seriozisht me njeri tjeterin,osee qe jane vertet te dashuruar ...
    .
    Kurse une besoj se dashuria me e paster, e sinqerte eshte pikerisht te moshat e reja, por eshte e destinuar te mos zgjas shume per shkak te ndryshimeve te moshes, pjekurise, transformimit qe kalojne njerezit nga adoloshenca ne fazen e pjekurise.
    Cfare quan me seriozisht ti, fejesen, martesen? Jo se nuk duan, por eshte mosha qe nuk ua lejon, dhe mire bejne. Ata qe martohen te rinj jane me te predispozuar te kene probleme martesore, apo divorcohen ne nje te ardhme. Ka kohe per martese. :P
    Feelings change - memories don't.

_____
    Anëtarësuar
    29-04-2002
    Postime
    3,623
    Citim Postuar më parë nga mia@ Lexo Postimin
    Kurse une besoj se dashuria me e paster, e sinqerte eshte pikerisht te moshat e reja, por eshte e destinuar te mos zgjas shume per shkak te ndryshimeve te moshes, pjekurise, transformimit qe kalojne njerezit nga adoloshenca ne fazen e pjekurise.
    Moshat e reja jane ne dashuri me dashurine Mia@
    Kur s'je i formuar si njeri vete, c'ben? Sheh te dashurin/en per te te kompletuar ty, edhe normalisht eshte e veshtire qe nje njeri tjeter te kete te gjithe ato kerkesa qe ti kerkon per tu plotesuar. Prandaj edhe ndahen shpesh.

back to origin Maska e ☆Angie☆
    Anëtarësuar
    02-11-2007
    Vendndodhja
    Skyline
    Postime
    2,559
    Përcaktoni pak më parë kë fusni mosha të reja dhe të rinj. Për më tepër temë e konsumuar.
    Elegance is an attitude.

11. Anetarët më poshtë kanë falenderuar ☆Angie☆ për postimin:

bsdev (03-03-2017)

Faqja 0 prej 6 FillimFillim 12 ... FunditFundit

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •