Mund tė shkėpusėsh Ēunat nga TIRONA, por kurrė nuk mund tė shkėpusėsh TIRONĖN nga zemra e Ēunave !!!
Ore mashtrues ordiner ...! Ku i gjen dhe i fabrikon keto lajme ti ? Provokator monarko-fashist !
AK-ja , ka protestuar se tabelat ishin vetem ne gjuhe maqedonase dhe jo ne ate shqipe , kur ligji detyron te jene ne te dy gjuhet ! AK-ja nuk fshiu tabelat ne gjuhen maqedonse , por vendosi tabelat ne gjuhen shqipe .........
Heeee gjarper grek heeee !
pikerisht kete nuk kupton ti dhe injorante te tjere si ty.
qe tabelat ne liqenas ka vite qe jane ne 2 gjuhe.
dhe sharlatanet e agimit kuqezi mashtrojne tipa si ty. se gjoja ishin ne 1 gjuhe.
une kete vit kam qene disa here ne liqenas. dhe i kisha pare vete tabelat.
prandaj nuk e solla lajmin sic donin Faqezinjte. ja corra masken.
dhe here tjeter mos bej moralistin nga tastjera, se kush mashtron e kush ka te drejte, nga momenti qe nuk ke qene ne vend te ngjarjes.
Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru
http://balkans.courriers.info/article17393.html
25 prill 2011
shifni ketu LEGENA
http://lajme.parajsa.com/Shqiperia/id_290189/
shifeni edhe ketu tabelat qe ne 2011
Legena???
Provokon nervat e shumkujt ketu,por qendron ajo c'ka tha Genti mbreme.
C'kerkon ketu pikerisht Aqilli?
Nuk nevojitet e verteta juaj deformuese Aqilli,edhe nje gje me habit.
Sikur hedh boshe,edhe perpiqesh te marresh plot.
Pse te gerryen ajo c'ka vepron,eshte AAK-ja?
Ne te gjitha vendet perdoren tabelat ne gjuhet zyrtare. Ketu duhet te jete e shkruar Shqip dhe Anglisht. Nese atje ka minoritet ( gje qe nuk po e ve ne dyshim ) ata dine te lexojne Shqip. Problemi qendron tek vizitoret e huaj. Nese do ti shkonim keti parimi , atehere i bie qe edhe televizionet kombetare ti japin emisjonet e tyre ne 3 apo 4 gjuhe ( ne baze te minotieteve ) Pra i bie 4 gjuhe nga 6 ore emisjon per secilen duke e riperseritur. Imagjino se sa teleshikues do kishin TV-et nese do ndodhte nje gje e tille![]()
Une mendoj qe ne Shqiperi duhen vene te gjitha tabelat indikuese ne dy gjuhe Shqip dhe Anglisht.
Ka shume vende te botes qe kane mbi 4 minoritete dhe sipas llogjikes suaj i bie qe ne rruge te ven jo tabele rrugore por fush futbolli me gjuhe te ndryshme
Te pakten merr mundimin dhe lexoje se cfare eshte shkruar ne artikullin ne fjale.
Po te sjell une nje fraze te ketij artikulli.
Ajo tabele nuk eshte ne fshatrat me popullsi maqedonase por eshte nje tabele e rruges nacionale qe u tregon njerezve rrugen qe duhet te marrin per te shkuar ne keto fshatra.Nė artikullin e shkruare pėrditshmja Gazeta Shqiptare zbulon personin qėka lejuar vendosjen e tabelave, ndėrsa sjell nė vemendje se nė Maqedoninė fqinjė, nė pėrbėrje me popullsi shqiptare etnike tė konsiderueshme, mungojnė emrat e rrugėve nė gjuhėn shqipe, duke mos respektuar Marrėveshjen e Ohrit si dhe rastin Bollano me tabelat greke nė Vlorė
Ndryshuar pėr herė tė fundit nga freeopen : 17-11-2012 mė 18:22
MOS I NDY TEMAT no name
Krijoni Kontakt