ujsjellsat jan nen varsi te bashkive dhe komunave bashkit ne qytetet kryesore i ka ps kshtu qe nuk qendron se jan bastione te pd.
ujsjellsat jan nen varsi te bashkive dhe komunave bashkit ne qytetet kryesore i ka ps kshtu qe nuk qendron se jan bastione te pd.
JO NEGOCIATA VETËVENDOSJE
Problemi eshte qe nuk jane mesuar me rregulla, as njerezit e as kompanite. Ky muhabet duhej te ishte bere ceshtje me kohe, kur borxhi vazhdohej te rritej dhe nuk kujtohej njeri ta paguante. Po kujtohen tani qe s'ka uje te gjejne kush e ka fajin.
Kjo e pasqyron me se miri problemin
Kesoj i thone une nuk te paguaj por ti do me paguash nje me nje!CEZ gjithashtu thekson se ka ofruar dhe anullimin e borxheve të kompanive të ujësjellësit përkundrejt borxhit që CEZ Shpërndarje i detyrohet KESH-it, gjë që fatkeqësisht është refuzuar gjithashtu.
MOS I NDY TEMAT no name
Fajin e dine shume mire te gjithe se kush e ka ! Problemi u krijua se CEZ , nuk pyeti kesaj radhe Fajtorin , por beri sic e kishte ligji "Per energjine" dhe marredheniet kontraktore dhe zbatoi ligjin !
Por Fajtorit , qe nuk ia merrte mendja se ka edhe qe nuk e pjerdhin , dergoi menjehere njerezit e armatosur (policine) per ta grabitur CEZ-in dhe vjedhur energjine me dhune ! Me CEZ-in deri dje , bente dashuricka Fajtori , dhe mbushte xhepat dhe kutite e votimit !
Kur CEZ-i e pa se Fajtori ia kishte me hile dhe kohet e fundit filloi t'i tregoje dhembet se do ta rishesi tek miqte e tij kompanine , atehere CEZ-it iu kujtua ligji !!!!
Pune mafiozesh ! Po te mos ishin institucione , Ujesjellesi kompani , CEZ-i kompani dhe Fajtori Kryeminister , por te ishin individe , do t'i kishe degjuar qe u vrane rrugeve te Tiranes me atentate , ashtu sic iu ndodh bandave dhe banditeve mafioze kur prishen pazaret e krimeve !
Kaq e thjeshte eshte ! CEZ-i u kujtua vone te kerkonte ndihme tek ligjet , pas allishverisheve me Kryeministrin , dhe si duket nuk e njihte pabesine karakteristike te Kryeministrit .... keshtu qe ra viktime e dhunes se paramilitareve (sepse institucione kushtetuese te nje vendi nuk mundet t'i quash njerez qe hyjne me force ne ambientet e nje privati per t'i marre mallin ) !
Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 16-11-2012 më 14:33
Ore na falni se nuk jemi ne shqiperi dhe nuk i kuptojme mire keto pune. Une e di qe duhet te funksionoj keshtu linja.
KESH shet energji te Cez, Cez ja shet ujesjellesit, ujesjellesi i shet ujin qytetarit dhe Qytetari paguan Ujesjellesin per ujin, Ujesjellesi paguan Cez per energjin dhe Cez po ashtu paguan KESH per energjine..
Kjo fija duket se eshte keputur aty ku Ujesjellesi nuk ka paguar CEZ keshtu qe CEZ ka te drejten ta nderpres energjne per Ujesjellesin. Ne kete mes ka faj ujesjellesi apo e kam gabim une.
Lexoj shume gazeta qe ka shkruar se CEZ le pa uje Shqiperine; apo lexova se shume qytetare kane shkuar te protestojne para CEZ-it. Sikur do ishte me mire te thuhej se Ujesjellesi ka lene pa uje Shqiperine; dhe ne si popull duhet te protestojme para ujesjellesit.
Apo ne Shqiperi funksionon qe qytetaret duhet te paguaj detyrimet ndersa shteti jo.
Moderator, e di vet ti...
kjo eshte bere si Nastradini me gomar
e kam un e ke ti leket ku i lam![]()
Partizoni
Po mer lal po ! Prandaj shkruajta me siper per Fajtorin ! Se mashtrimi i madh eshte se fajin e ka CEZ-i ! Por nuk eshte fare keshtu ! Fajin e ka Ceveria , Ujesjellesi ....por ujesjellesi ka ca allishverishe me Ceverine , duke fillu qe nga paret e duke mbaru tek mos vjelja e zonave elektorale dhe abuzimi i qytetareve te zonave elektorale ....etj etj. Ceveria , vet , i ka bo leket tona rrush e kumbulla dhe nuk ka lene asnji lek ne xhep te shtetit .....!!!!!!
Qe te mos dalin gjithe keto pislliqe , gjuhet me gurre CEZ-i dhe hidhen kunder tij militante (gjoja turma) , kur energjia eshte mall i CEZ- ! Pra protestat realisht duhet t'i shkojne ceverise qe na qeverise dhe ajo te gjeje zgjidhjet ligjore dhe kontraktuale me CEZ dhe uje-sjelles ! Por ceveria eshte hajduti qe ka marre leket .... !!!!! Si mund te na dale ky palacollek ne populll ????? Hajde o burra bejme tym , etiketojme "fajtorin" dhe t'ia marrim me dhune mallin ......sepse ......!!!!!! Arsyen , "sepse" , nuk arrij ta gjej dot !![]()
Ndryshuar për herë të fundit nga violativo : 16-11-2012 më 14:47
Krijoni Kontakt