Close
Duke shfaqur rezultatin -9 deri 0 prej 3
    i/e regjistruar Maska e Akili-A
    Anëtarësuar
    06-11-2006
    Postime
    2,962

Itali, ekzekutohen 2 shqiptarë më armë zjarri

Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Itali, ku dy shtetas shqiptarë janë ekzekutuar me armë mbrëmjen e djeshme teksa po ecnin me biçikletë. Mediat italian bëjnë me dije ngjarja ka ndodhur në Abbiategrasso, provincën e Milanos në Itali dhe dy shqiptarët nuk kishin leje qëndrimi në Itali.

Nga hetimet paraprake mësohet se ishte gati mesnatë, pa gdhirë ende e premtja kur dy të rinjve iu është tërhequr vëmendja nga persona të panjohur për t’i vrarë më pas më të shtëna pushke dhe pistolete.

Policia italiane ka nisur hetimet për zbardhjen e ngjarjes, ndërkohë që gjatë orëve në vijim do të ketë një pistë më të detajuar të skemës së krimit.
    Te gjithe ankohen se s`kane para....por asnje nuk ankohet se nuk ka tru

i/e regjistruar
    Anëtarësuar
    07-10-2012
    Postime
    33
    Citim Postuar më parë nga Akili-A Lexo Postimin
    Një ngjarje e rëndë ka ndodhur në Itali, ku dy shtetas shqiptarë janë ekzekutuar me armë mbrëmjen e djeshme teksa po ecnin me biçikletë. Mediat italian bëjnë me dije ngjarja ka ndodhur në Abbiategrasso, provincën e Milanos në Itali dhe dy shqiptarët nuk kishin leje qëndrimi në Itali.

Nga hetimet paraprake mësohet se ishte gati mesnatë, pa gdhirë ende e premtja kur dy të rinjve iu është tërhequr vëmendja nga persona të panjohur për t’i vrarë më pas më të shtëna pushke dhe pistolete.

Policia italiane ka nisur hetimet për zbardhjen e ngjarjes, ndërkohë që gjatë orëve në vijim do të ketë një pistë më të detajuar të skemës së krimit.
    Daj e nip ishin 51 dhe 27 vjeç te dy me precedenta penale te vogla, sigurisht esht ken rregullim hesapesh ne boten e krimit ose naj gjakmarrje.

Moderator Maska e benseven11
    Anëtarësuar
    10-09-2002
    Vendndodhja
    new jersey-usa
    Postime
    13,821
    Perse po qarkullonin ato me bicikleta ne 12 te nates?
    Te qarkullosh ne ore te vona 12,1 e nates 2,3 eshte komplet idiotesi.
    Shumica e vrasjeve ne keto ore ndodhin.
    Cfare kane pasur me vete nipi dhe daja.
    Vrasja mund te kete qene per shitblerje droge,ose per vjedhje,dikush i ka vrare per ti vjedhur leke,whatever.
    ≈♥♠♣♦≈ovguide.com/movies

Regullat e Postimit

• Ju nuk mund të hapni tema të reja.
  • Ju nuk mund të postoni në tema.
  • Ju nuk mund të bashkëngjitni skedarë.
  • Ju nuk mund të ndryshoni postimet tuaja.
  •